inte-attraherad-av-partner
Foto av: BrittneyBush

4 sexiga låtar om sex

Att hitta hitta låtar som handlar om sex är knappast en konst, men jag känner ändå att jag vill dela med mig av de fyra sexigaste låtarna om sex – enligt mig. Dessa ligger just nu i min sexspellista på spotify tillsammans med andra låtar som får blodet att rusa till rätt ställe (om du förstår vad jag menar). Det är nödvändigtvis inte låtar att ha sex till. Jag tycker snarare det är sex låtar som visar olika sidor av sexighet. Det är olika stilar och olika attityd på låtarna, vilket för mig understryker just hur mångfacetterat ämnet sex är. Lyssna och njut, eller kräks.. inte vet jag.

fyra sexiga låtar om sex

In public – Kelis feat. Nas

Att förflytta sex eller förspel ut till en allmän plats kan vara riktigt hett. Den där känslan av att göra något förbjudet och upphetsande med risk för att bli påkommen kan driva många till vansinne av åtrå. In public med Kelis feat. Nas är en låt som beskriver just hur sexigt det kan vara att krydda ett vardagligt scenario som en promenad genom en park en sen kväll med lite sex bakom ett par träd. Att göra något vardagligt och plötsligt avbryta för lite oralsex eller annat och sedan återgå som inget har hänt – väldigt sexigt!

R.I.P. – Rita Ora feat. Tinie Tempah

”Meh! den här låten handlar väl inte om sex?!” Jo, det tycker jag att den gör. För mig handlar den om den där sårade och argsinta typen av sex man kan ha efter ett riktigt jobbigt break up. Jag fick den här låten av en tjejkompis till mig, precis efter att jag blivit dumpad och den hjälpte mig en hel del. Det Rita Ora sjunger i låten R.I.P. var exakt vad jag ville höra från en tjejröst när allt gjorde om mest ont. ”R.I.P. to the girl you used to see. Her days are over, baby she’s over.” Hennes förlust, nu är du min istället! Dessutom är Rita väldigt lik Skin Diamond, vilket är ett stort plus!

Wicked Games – The Weeknd

När jag hör den här låten förs mina tankar till passionerat och hett sex, kanske med förbjudna inslag som otrohet. En vacker tjej som sakta dansar av sig kläderna framför en trånande kille i ett rum fullt med levande ljus. Skuggan av hennes sensuella kropp fladdrar på väggarna. Tillslut blir åtrån för mycket för honom.. resten får du fantisera ihop själv. Ingen svår uppgift om du lyssnar på Wicked games av The Weeknd. ”I love to see you dance. Take you down another level. Get you dancing with the devil.” ”Bring your love baby, I can bring my shame. Bring your drugs baby, I can bring my pain.”

Ansiktet – Äckligt

Den här låten kom ut för ett par år sedan och fick mycket mindre uppmärksamhet än vad den förtjänade. Därför hamnar den nu på listan med sexiga låtar om sex. Det är inte ofta det sjungs om något sexigt på svenska och även om texten inte är porrig eller smaklös levererar den fett med myskänslor! Sött, oskyldigt och annorlunda. ”Sen gör vi det där som uteslutet för de flesta, det de tycker är överkurs”. Vad är innehåller överkursen och vad är det som är äckligt egentligen? Svaret är såklart olika för alla, därför är den så enormt bra. Låter man den här låten sjunka in passar den alla, oavsett vad man tänker på.

Så, vilken är din favoritlåt om sex? Tipsa gärna mig i via en kommentar nedan!