inte-attraherad-av-partner

Doxy Die Cast

Okej, dags för en liten historielektion! 1968 släppte det Japanska företaget Hitachi en massageapparat vars mål var att kurera ömma muskler och mjuka upp stela leder. Det tog inte lång tid innan kvinnor över hela världen upptäckte att massageapparaten kunde användas på fler sätt och i slutet av 60-talet var Hitachi wand mer känd som ett masturbationshjälpmedel för kvinnor än en massageapparat för muskler och leder. Hitachi wand var den första apparaten i sitt slag och blev obeskrivligt populär. Många sexexperter har prisat den, bland andra den svenska sexrådgivaren Katerina Janouch. Hitachis Magic Wand blev så populär att andra tillverkare började släppa egna billigare versioner av originalprodukten på marknaden, vilket ledde till att Hitachi inte längre tillverkar sin populära wand.

Hitachi lämnade ett stort hål i marknaden när deras mycket populära wand-vibrator slutade tillverkas. Många andra tillverkare har försökt fylla hålet med billiga kopior av den populära sexleksaken, men ingen sägs lyckas fylla hålet så bra som den brittiska tillverkare DOXY.

Wandvibrator från DOXY

Tack vare DOXY själva har vi fått möjligheten att recensera ett exemplar av deras Doxy Die Cast som sägs vara den absolut bästa och mest kraftfulla wandvibratorn på marknaden idag. Jag fick äran att testa Doxy Die Cast och det var minst sagt en skakande upplevelse. Jag ska snart berätta allt du behöver veta om Doxy Die Cast, men först vill jag rikta en varning till alla känsliga vaginor där ute – Doxy Die Cast är inte en sexleksak för de lättskrämda!

Doxy Die Cast
Doxy Die Cast har en läcker och inbjudande legering som håller för det mesta.

Doxy Die Cast kommer levererad i en avlång låda av vit papp – mycket diskret. På ena långsidan sår det DOXY med stora bokstäver, men det är allt. Kartongen öppnas på ena kortsidan och ur den glider en avlång grå väska som verkar vara gjord i någon slags nylonöverdragen hårdplast. Väskan har en dragkedja som löper längs ena långsidan – återigen, mycket anonymt och diskret. Hade jag inte vetat vad som låg i hade jag misstänkt att det var någon typ av instrument kanske? Eller något annat värdefullt och känsligt.

När jag öppnar upp väskan med dragkedjan ligger Doxy Die Cast nedsjunken i mörkgrå skumgummi. Min version av Doxy Die Cast är metallic röd och glänste läckert inbjudande åt mig. Kärlek vid första ögonkastet?

Det är värt att nämna att Doxy Die Cast är en lite lyxigare variant av Doxy Massager som är DOXYs originalvibrator. Det är inte mycket som skiljer de två versionerna åt. Den främsta skillnaden är att Doxy Die Cast har en polerad aluminium / titanlegering som gör den extra hållbar och vacker att se på. Den är också något tyngre än Doxy Massager.

Jag känner mig verkligen tagen – kanske till och med lite nervös – när jag plockar upp Doxy Die Cast och håller den i min hand. Den är tung och bastant, men ändå läcker och lyxig. Det känns mer som att jag håller i ett eldrivet byggnadsverktyg än en sexleksak. Kvalitén hos Doxy Die Cast är den bästa jag känt hos någon sexleksak. På riktigt – känns det som att jag skulle kunna släppa Doxy Die Cast från en byggnadsställning och låta den slå i marken 10 meter längre ner, utan att något skulle hända med den (jag testade inte detta och jag tycker inte du ska göra det heller).

Vad är en wandvibrator?

Den här typen av vibrator kallas för wand just för att de ser ut lite som en avlång stav. På staven finns tre extremt tydliga knappar. Även dessa är tydligare än jag någonsin sett på en sexleksak tidigare. +, – och on/off – that’s it. Även en oteknisk gammal pensionär som min farmor skulle kunna förstå sig på hur Doxy Die Cast fungerar utan att läsa manualen (som är extremt tydlig och kommer på många olika språk).

Jag känner mig nästan trätt i armarna när jag läger ner Doxy Die Cast i sin väska för att plugga in sladden i eluttaget. Jo, du läste rätt. Inga batterier här inte! Doxy Die Cast pluggas direkt in i vägguttaget. Anledningen till det är just för att motorn som sitter i sexleksaken är alldeles för kraftig för att batterier ska orka med att driva den.

Doxy Die Cast skön?
Doxy Die Cast kommer levererad i en förvaringsväska i premiumkvalitet.

Väl inpluggad i väggen trycker jag igång Doxy Die Cast och kissar nästan på mig! Den. Är. Kraftfull! Jag trycker snabbt på minusknappen för att sänka hastigheten, men den är bevisligen på lägsta – fuck this tänkte jag. Aldrig att den kommer i närheten av min lilla fiffi! Jag kunde nästan känna hur hon – förskräckt – drog blygdläpparna åt sig där nere. Jag la handen över det breda silikonhuvudet och såg hur hela min arm skakade av vibrationerna. För skojs skull tryckte jag upp vibrationerna till nivå 5 som är den kraftigaste nivån. Min hand började då domna bort av vibrationerna. Jag har aldrig – i mitt liv – känt något liknande. Eller jo, kanske på träslöjdlektionerna i mellanstadiet då jag kom åt slagborrmaskinen av misstag.

Till min förvåning är Doxy Die Cast nästan helt tyst. Vibrationerna är djupa och kraftfulla som en cementblandare, men allt jag hör är ett glatt litet surr som blir aningen högre i och med att intensiteten på vibrationerna ökar. Hur kan något så kraftfullt vara så tyst? Galet.

Jag kände mig både skrämd, nervös och kåt när jag fraktade hem Doxy Die Cast i sin avlånga väska. Det pirrade i magen och det kändes nästan som jag skulle på en dejt med en riktig människa – en grov och lång kroppsbyggare med huden täckt av tatueringar. Vad har jag givit mig in på egentligen, kommer jag kunna gå imorgon?

På rygg i sängen hemma låg jag fullt påklädd. Doxy Die Cast var ipluggad vid sängen – redo att rocka min värld. Jag satte på vibrationerna och började stryka det breda silikonhuvudet mot mina lår. Det kändes skönt. Doxy Die Cast – precis som sin farfar, Hitachi – passar alldeles utmärkt till att mjuka upp stela muskler och ge en djupgående massage. Jag kände mig väldigt tänd och förväntansfull när huvudet närmade sig mitt skrev. Jag kunde känna vibrationerna lång väg. Väl över fiffi blev vibrationerna alldeles för intensiva – även genom mina jeans. Men skam den som ger sig!

Jag provade att trycka huvudet mot min slidöppning istället och kände då hur mina ögon nästan rullade back i huvudet på mig. Fuck – vad skönt! Det som är fantastiskt med Doxy Die Cast är att huvudet är så stort att vibrationerna fördelar sig på en större yta över vaginan. Den stimulerar inte bara klitorisollonet, som de flesta andra vibratorer gör. Doxy Die Cast känns på djupet. Vibrationerna är så kraftiga att vibratorn inte ens måste ligga över klitoris för att stimulera den. På så vis lyckades jag hitta min perfekta nivå.

Är wandvibratorer bra?

Jag har hört att wandvibratorer kan ta en till orgasm på ett par sekunder – och det är säkert sant – men inte för mig. Missförstå mig inte, känslan var gudomligt skön. Den bästa jag känt från en sexleksak faktiskt! Men det tog ändå ett tag för mina nerver att lugna sig, min kropp att slappna av och bli mottaglig för stimulansen.

Efter lite drygt tio minuter kom min första orgasm och den var något alldeles extra. Vanligtvis brukar jag känna hur vibrationerna byggs upp inom mig innan de blommar ut i full njutning och extas, men med Doxy Die Cast tappade jag kontrollen helt. När den första sköna sammandragningen kom kunde jag inte hindra resten. Precis i orgasmögonblicket gick jag från nivå ett till nivå tre. Orgasmen blev så kraftig att jag inte kunde hålla kvar Doxy Die Cast mot min slida, utan slängde den åt sidan. Ner på golvet for den med en smäll och fortsatte vibrera mot mitt golv. Att grannarna inte kom upp och undrade vad fan jag höll på med är ett under!

Hade det inte varit för det öronbedövande oljudet som kom från Doxy Die Casts vibrationer mot mitt golv hade njutningen varit perfekt. Det var min första dejt med Doxy Die Cast!

Doxy Die Cast
Doxy Die Cast har ett brett silikonhuvud som vibrerar oerhört kraftfullt och stimulerar ett stort område över vaginan.

Sedan dess har jag övat upp mig och kan nu hålla vibratorn mot min hud och låta den stimulera mig på fler intensiteter. Doxy Die Cast har givit mig fler orgasmer på rad än någon annan sexleksak jag provat – och som du vet har jag testat min beskärda del.

Doxy Die Cast är inte vattentålig, vilket innebär att du inte ska ha med dig den i badet och du inte vill få en dödlig elchock, det vill säga. Rengöringen blir inte jättesvår, trots att Doxy Die Cast skyr vatten. Med en blöt trasa torkar jag av huvudet, sedan får det vara bra.

Eftersom vibrationerna är så kraftfulla rekommenderar jag att använda Doxy Die Cast tillsammans med en riklig mängd vattenbaserat glidmedel, eller använda den ovanpå kläderna.

Den största nackdelen med Doxy Die Cast – som jag kan komma på – är prislappen. Den är i saftigaste laget. Å andra sidan är det inte konstigt, när man ser till produktens helhet. Den är Producerad i Cornwall, Storbritannien. Kvalitén är robust och lyxig. Väskan som leksaken kommer levererad i är absolut inget skräp. Summan av kardemumman är att Doxy Die Cast är värd sitt pris. Men, man kanske bör vara säker på att man tycker om vibrationer innan man lägger vantarna på en Doxy.

Doxy Die Cast
Doxy Die Cast
Står det DOXY på produkten kan du känna dig säker på att den kommer ge dig en unik orgasmupplevelse!
Utformning
94
Användning
94
Känsla
92
Rengöring
76
Prisvärdhet
92
Passar dig som
ÄLSKAR vibrationer
Är ute efter kvalitet på hög nivå
Passar inte dig som
Är priskänslig
Aldrig använt en vibrator tidigare
90
Lustfyllt