inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

För en vecka sedan fyllde jag år och blev då hjärtligt uppvaktad, här på vår lilla redaktion. När jag kom in på morgonen möttes jag med en liten fruktbakelse (klädd med födelsedagsljus) och ett stiligt avlångt paket. Eftersom paket intresserar mig mer än kalorier slet jag av presentpapperet med iver! När papperet var av stod jag med en LELO INA 2 i mina händer – lyckan var ett faktum. ”Nåja, det är en present du får jobba lite för. Recensionen ska vara klar om två veckor” sa min redaktör Timo, innan han försvann in på sitt kontor.

För dig som inte känner till LELO INA 2 kan jag kort beskriva den som en lyxig sexleksak från den svenska tillverkare LELO. En riktig populär intimprodukt som lovordats av många tidskrifter och användare och som – just nu – finns att köpa till ett riktigt bra pris hos butiken Lustfull. Jag kände mig mer än redo att sätta LELO INA 2 på prov!

Är lelo ina 2 bra
LELO INA 2 kommer i en lyxig och utsökt förpackning .

Jag älskar förpackningen som LELO INA 2 kommer i. Som alltid – när det gäller LELO – osar det lyx och kvalitet om deras produkter och förpackningarna lika så.  En avlång ask, tillverkad i hård papp skyddar den värdefulla juvelen inuti – LELO INA 2.

LELO INA 2 kommer i en utsökt förpackning

Förutom själva produkten får man en utförlig manual, en kabel att ladda produkten med, en engångsförpackning av LELOs egna glidmedel och en förvaringspåse i siden. Dessutom kommer LELO INA 2 med ett års fabriksgaranti, vilket innebär att du får en helt ny produkt från LELO om din LELO INA 2 råkar gå sönder under sitt första år – bra!

Jag får sådan ångest när jag packar upp sexleksaker från LELO. Allt är så fint ihopsatt och allt ligger helt galet vackert tillsammans i asken. Det känns nästan ofattbart att slänga förpackningen efter man packat upp leksaken. Nej, förpackningen fick allt komma med mig hem tillsammans med LELO INA 2.

LELO INA 2 är tillverkad i ABS-plast och kroppssäkert silikon. Den laddas enkelt genom vilken USB-port som helst. Två timmars laddning ger två timmars lektid. Den har även en standby-tid på hela 90 dagar, vilket innebär att du inte behöver ladda den så ofta om dina orgasmer kommer fort (vilket de förmodligen gör med LELO INA 2).

LELO INA 2 är underbart formad

Hela konstruktionen är silkeslen och följsam. Inga kanter. Inget som sticker ut och känns udda. Det känns som att LELO INA 2 är formad efter en fuktig bit lera. Alla kurvor är så följsamma.

På produktens ”rumpa” finns fyra kontroller med vilka du sätter på / stänger av produkten, samt kontrollerar intensiteten på vibrationerna. Allt är mycket användarvänligt och tar bara ett par minuter att få full koll på (läser du manualen tar det max en minut).

LELO INA 2 har två vibratorer – en som stimulerar klitoris och en som stimulerar g-punkten. Perfekt för oss som kan behöva både intern och extern stimulering för att nå orgasm!

Köpa LELO INA 2
LELO INA 2 har två vibratorer. En starkare i den tjocka ändan och en aningen svagare i armen som ligger över klitoris.

Jag älskar hur den breda toppen av LELO INA 2 får mig att känna mig uppfylld. Även om toppen verkade vara på gränsen till för bred för min smak när jag först förde in den i mig kändes allt otroligt skönt när den väl var på plats. Med några droppar av LELOs vattenbaserade glidmedel gick det lättare att föra in LELO INA 2.

Det är alltid lite vanskligt med sexleksaker som är formade som LELO INA 2. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men om du tittar på hur den ser ut och tänker dig att du för in den i dig behöver det näst intill vara ett exakt avstånd mellan g-punkten och klittan för att leksaken ska ”passa” perfekt. Den lilla armen ska ligga mot klitoris samtidigt som den tjocka delen pressar upp mot g-punkten. För mig är den tjocka ändan aningen för lång. Pressar jag in leksaken så att armen ligger perfekt mot klitoris hamnar ändan i mig lite, lite för långt in i fiffi. Jag fick mecka och anpassa mig lite för att båda delarna skulle hamna perfekt på plats i och mot mig.

När jag väl sätter igång LELO INA 2 är känslan såklart underbar, framförallt inuti mig. Den tjocka ändan fyller mig verkligen och har djupa rumlande vibrationer. Vibrationerna mot klitoris är sköna, men kunde varit något starkare. Vill man känna starkare vibrationer kan man såklart ofta den interna stimuleringen mot g-punkten och lägga den tjocka delen av vibratorn mot klittan istället. Eftersom jag inte kan få orgasm genom enbart stimulering av g-punkten passade detta mig utmärkt!

LELO INA 2 är lätt att rengöra

Det är ingen konst att använda LELO INA 2. Den sitter på plats och surrar gudomligt skönt och allt jag gjorde var att luta mig tillbaka i min bädd av kuddar och känna hur orgasmen långsamt kröp närmare i snabbare och snabbare sammandragningar. Då och då vinklade jag leksaken uppåt för att den verkligen skulle pressa hårt mot min g-punkt.

LELO INA 2
LELO INA 2 kommer med en underbar förvaringspåse i siden.

En teknik jag fick till efter ett par underbara sessioner med LELO INA 2 var att låta den surra mig orgasmens absoluta gräns. Sedan, när orgasmen väl var på sin absoluta topp nöp jag tag om den lilla armen mot klitoris och vinkade bort den, så enbart min g-punkt stimulerades igenom mina efterskälvningar. Min klitta blir lätt för känslig sekunden efter orgasmen nått sin topp, så denna teknik gjorde orgasmerna mer utdragna och behagliga.

LELO INA 2 har hela 8 stycken olika vibrationsmönster som går upp och ner, pulserar och varierar på olika sätt. Jag är ingen avancerad användare av vibratorer. Jag gillar att bara känna den konstanta stimuleringen utan avbrott. Men visst kan det vara mysigt att variera leken ibland så det inte blir för enformigt. Ibland kan min klitta nästan domna om vibrationerna är konstanta under en lång period och då hjälper vibrationsmönster mig att återfå känslan i klittan en aning.

LELO INA 2 är helt vattentät, vilket innebär att man kan använda den i duschen eller badkaret utan problem. Det innebär också att rengöringen är lätt som en plätt. En enkel avsköljning under ljummet vatten var allt som behövdes för att den ska bli som ny!

Är LELOs produkter värda priset?

Somliga gör misstaget att avfärda LELOs produkter för att de kostar mer, men då har man inte riktigt förstått poängen med LELO. Man måste förstå att köpa en sexleksak från LELO är som köpa en väska från Louis Vuitton. Det är inte bara produkten man köper, utan själva känslan av lyx och high end. För mig gör det en psykologisk skillnad när jag väl använder produkten. Jag känner mig faktiskt sexigare när jag onanerar med en lyxig produkt i mina händer. Om du som läser detta har en flickvän – LELO INA 2 är en perfekt present.

Så vill du unna dig något alldeles extra rekommenderar jag verkligen LELO INA 2. Du kan köpa den till ett väldigt bra pris hos sexbutiken Lustfull – bästa namnet på en sexbutik, eller hur?

LELO INA 2
LELO INA 2
LELO INA 2 ger mig en känsla av lyx som ingen annan intimprodukt kommer i närheten av!
Utformning
86
Användning
87
Känsla
91
Rengöring
95
Prisvärdhet
70
Passar dig som
Vill ha en känsla av lyx
Behöver intern och extern stimulering samtidigt
Är ute efter en perfekt present till flickvännen
Passar inte dig som
Är priskänslig
Har en väldigt trång slidöppning
86
Lustfyllt
Köp LELO INA 2 hos Lustfull till ett riktigt bra pris