inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

LELO Lyla 2

Oavsett vart man står politiskt eller hur gammal man är finns det tre saker man ska vara oerhört stolt över som svensk medborgare 2016; Hans Rosling, Spotify och Lelo! För dig som inte känner till det sistnämnda kommer här en allt för kort sammanfattning! Lelo är sedan 2003 Sveriges största sexleksakstillverkare som genom sin eleganta och stilrena design har revolutionerat sexleksaksmarknaden, både hemma i Sverige och internationellt. Under Lelos flagg har sexleksaker tagit klivet in i 2000-talet från att tidigare befunnit sig i en mörk och kall stenålder. Jag vågar påstå att det är tack vare Lelos fokus på smakfull formgivning och exklusivitet som vi idag kan köpa sexleksaker inne på apoteket, i klädesbutiker och många andra icke-sexrelaterade affärer. Deras high end modeller prisas regelbundet i tidskrifter som Cosmopolitan, GQ, Woman’s Health och idag även i Lustfyllt då ska vi testa och recensera en av Lelos senaste flaggskepp – LELO Lyla 2!

Lelo lyla 2 test recensionLELO Lyla 2 är en äggformad trådlös vibrator som enligt Lelo själva ska vara den bästa trådlösa vibratorn i hela världen – utan konurans. Lyla 2 styrs med den tillhörande fjärrkontrollen som även den har vibratorfunktion. Både Lyla 2 och den medföljande fjärrkontrollen är tillverkade i kroppssäkert Silikon och ABS-plast med blankpolerad metallfinish. Konstruktionen är 100% vattentät och självklart helt fri från ftalater. Lyla 2 vänder sig i första hand till par som vill ta sitt sexuella experimenterande till en ny nivå, men går såklart lika bra att använda på egen hand för både inre och yttre njutning. Räckvidden mellan fjärrkontrollen och Lyla 2 är hela 12 meter och det uppladdningsbara batteriet i Lyla 2 sägs räcka till 4 timmars vibrerande. LELO levererar Lyla 2 med 1 års fabriksgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Om jag ska vara ärlig blev jag väldigt glad när jag vann lottdragningen om att få testa och recensera LELOs Lyla 2! Jag har hört mycket gott om denna lyxiga sexleksak från både vänner och i bloggar på internet där Lyla 2 ofta beskrivs som den mest avancerade vibratorn någonsin. Ingen klen beskrivning att leva upp till! Vi har även haft ett par underbara läsare som lämnat önskemål om recensioner av just Lyla 2. Kort sagt – jag är supertaggad inför den här recensionen och jätteglad för att sexbutiken Sinful gjorde den möjlig!

Recension och test av Lelo Lyla 2

Efter flera dagar av fingerpirrande väntan låg äntligen förpackningen med Lyla 2 på mitt skrivbord en tidig morgon. Jag kunde inte låta bli att utbrista ett YES! när jag fick syn på den högblanka svarta lådan, något som gjorde mina kollegor mindre förtjusta. Vid första anblick kändes det verkligen inte som att jag stod och granskade en sexleksaksförpackning. Det kändes mer som att jag höll i förpackningen till en väldigt exklusiv plattång eller annan generisk high tech pryl. För mig är detta karakteristiskt för just Lelo-produkter. Lelo jobbar extremt hårt på att deras sexleksaker – och således deras förpackningar – ska ge ett icke-sexuell men exklusiv intryck. Allt för att göra sina produkter så rumsrena och åtråvärda som möjligt. Jag måste säga att strategin fungerar ypperligt bra. Jag kommer på mig själv med att öppna den glänsande lådan med väldig omsorg, något jag inte gjort med tidigare sexleksaker.

Lelo-lyla-2-test-recension-braNär jag vikt upp lådan finner jag Lyla 2 och den tillhörande fjärrkontrollen vackert nedsjunken i svart sammetsskumgummi tillsammans med ett guldigt litet metallföremål. Föremålet visar sig vara en liten brosch i form av den insignialogga som finns ingraverad på alla Lelos flaggskeppsprodukter – fin touch! Med i lådan finns också en liten svart sidenpåse som både Lyla 2 och fjärrkontrollen lätt ryms i. En liten förpackning med Lelos egna vattenbaserade glidmedel. Informationsblad om den ettåriga fabriksgarantin och den 10åriga kvalitetsgarantin. 2 stycken AAA-batterier till fjärrkontrollen och en insignia-nyckel som är det verktyg man bör använda för att öppna själva fjärrkontrollen och byta ur batterierna. En adapter som används för att ladda Lyla 2 i eluttaget. Ett av de viktigaste tillbehören i lådan visade sig vara manualen! I efterhand insåg jag att det är extra viktigt att läsa igenom manualen noggrant för denna sexleksak, annars blir man oundvikligt förvirrad när det är dags för användningen! Sammanfattningsvis är förpackningen och själva innehållet exakt vad man kan vänta sig av ett exklusivt märke som Lelo – spot on!

Sist av allt plockar jag upp Lyla 2 och fjärrkontrollen ur förpackningen. Lyla 2 är lättare än jag tidigare trott och fjärrkontrollen något större! Min Lyla 2 kom i svart/silver, vilket är en väldigt elegant färgkombination. Jag kan inte låta bli att tänka på hur långt sexleksaker har kommit de senaste åren. Om jag visade upp Lyla 2 i sin förpackning för min mor skulle hon aldrig kunna gissa vad det var hon såg. Det känns som att jag skulle kunna lämna Lyla 2 framme i bokhyllan även när jag har vänner över, vilket jag tror är exakt det Lelo siktar efter med sina produkter. Till och med nu när jag sitter och skriver kommer jag på mig själv med att använda termen ”produkter” oftare än ”sexleksaker” vilket för mig är väldigt talande.

Trådlös vibrator från Lelo

Som jag skrev ovan är manualen ett måste för varje användare av Lyla 2. Jag lärde mig detta den hårda vägen. Som jag brukar la jag manualen år sidan och började genast fippla med själva huvudnumret. Den enda kontroll som vinns på Lyla 2 är en on-knapp som används för att ansluta den till fjärrkontrollen. Jag insåg att ena ändan av Lyla 2 gick att skruva av, vilket blottade den port som laddaren ansluts till. Jag blev aningen besviken när jag insåg att Lyla 2 inte går att ladda via USB, vilket de flesta andra sexleksaker idag är designade för. Man är alltså beroende av att den medföljande väggadaptern finns till hands om juicen börjar sina. När Lyla 2 låg och laddade tog jag en närmare titt på den del jag skruvade av för att få tillgång till ladd-porten. Den har en lång ögla av silikon fast förankrad i sig. Först tänkte jag att öglans enda syfte var likt strängen på en tampong, för att enkelt kunna ta ut Lyla 2 efter att man haft den i sig. Men, jag misstänker nu att öglan även agerar som en slags antenn för Lyla 2. Kanske är detta hemligheten bakom den extremt långa räckvidden som finns mellan Lyla 2 och fjärrkontrollen?

Lely-lyla-2-innehållMitt fokus gick sedan vidare till den något stora fjärrkontrollen. När jag jämför Lelos fjärrkontroll med den som kom tillsammans med We Vibe 4 plus är den gigantisk i jämförelse. Jag vet inte riktigt varför den gjordes så pass stor och tjock, men jag antar att det är för att alla sensorer ska få plats – mer om dem snart! Jag stör mig på att fjärrkontrollen inte är uppladdningsbar. Visserligen får man batterier i förpackningen, men det känns ändå som ett litet tillkortakommande hos en high end produkt. Vem vill hålla på att byta batterier i fjärrkontrollen när man måste se till att Lyla 2 är laddad också. Det hade varit smidigare om både Lyla 2 och fjärrkontrollen kunde laddas tillsammans på något vis. Kanske till och med trådlöst som We Vibe 4 plus. Man bör dessutom ha den lilla insignia-nyckeln till hands om man ska byta batterier i fjärrkontrollen. Det finns en fåra i locket där nyckeln passar. Genom att vrida om nyckeln i skåran öppnas själva locket på fjärrkontrollen och där efter kommer man åt batterierna. Lelo är väldigt tydliga med att man inte bör använda mynt eller andra metallföremål för att öppna batteriluckan på fjärrkontrollen. Jag antar att detta är för att den vackra metallfinishen skulle riskera att repas då. Det finns tre knappar på fjärrkontrollens ovansida. + -knappen ökar intensiteten på vibrationerna, – -knappen gör det motsatta och mode-knappen i mitten bläddrar mellan tre olika sätt att styra Lyla 2 på. Det låter komplicerat, det är det också! Jag ska göra mitt bästa för att berätta om de olika sätten att styra denna högteknologiska vibratorn på.

Exklusiv vibrator med fjärrkontroll

Lelo Lyla 2 kommer med något som Lelo har valt att kalla SenseMotion™, vilket innebär att fjärrkontrollen är utrustad med rörelsesensorer som registrerar hur du vinklar och hanterar den. Därigenom kan du kontrollera vibrationerna i Lyla 2 genom att vinkla eller skaka fjärrkontrollen på olika vis (dvs. du använder fysiska rörelse för att kontrollera vibrationerna istället för att trycka på några knappar)!

  • SenseMotion™ mode 1 är det läge som aktiveras när du först aktiverar Lyla 2. Då ökar eller sänker du intensiteten på vibrationerna genom att vinkla fjärrkontrollen upp mot dig eller ner mot golvet. Om fjärrkontrollen är parallell med golvet är intensiteten på vibrationerna nere på låga 10%. Vinklar du den uppåt så den förhåller sig i 90 grader till golvet ökar intensiteten på vibrationerna till 100%!
  • SenseMotion™ mode 2 aktiveras genom att trycka en gång på mode-knappen. Nu kontrollerar du inte längre vibrationerna genom att vinkla fjärrkontrollen. Nu kontrolleras vibrationerna av hur snabbt du rör fjärrkontrollen! Tar du kontrollen i din hand och skakar den långsamt blir också vibrationerna långsammare i Lyla 2. Skakar du kontrollen hårt går intensiteten upp till 100%!
  • Mode 3 aktiveras när du trycker på mod-knappen ytterligare en gång och är vad jag kallar standardläget. I mode 3 kan du kontrollera vibrationerna med +/- -knapparna på kontrollen och det spelar ingen roll hur du håller eller vinklar den. Trycker du återigen på mode-knappen bläddrar du igenom de olika vibrationsmönster som finns inprogrammerade i Lyla 2.

Genom att hålla inne mode-knappen i 5 sekunder slutar fjärrkontrollen att vibrera. För det är ju så, både Lyla 2 och den tillhörande fjärrkontrollen har vibratorfunktioner! Självklart går vibratorfunktionen i kontrollen att stänga av. Det finns fler funktioner i Lelos Lyla 2, men dessa får du läsa dig till själv när du köpt den!

Lelo lyla 2 recensionJag blir både rädd och imponerad över hur avancerad Lyla 2 faktiskt är. Spontant måste jag säga att alla avancerade funktioner med rörelsesensorer och liknande kändes överdrivet. Jag är en tjej som uppskattar vanliga vibrationer. Jag använder knappast förinprogrammerade vibrationsmönster! Allt jag kräver för att ha en lustfylld stund är vibrationer med 5 eller 6 olika intensiteter – no mass! Det innebär ju verkligen inte att det är något fel på Lyla 2, tvärt om. Kanske har jag inte insett möjligheterna riktigt än. Kanske borde jag ta funktionerna och omsätta dem i snuskiga lekar och experiment, som syftet förmodligen är! Lelos Lyla 2 är trots allt en parvibrator för människor som gillar att experimentera och testa nya saker – människor med lite högre krav än jag! Jag låter Lyla 2 ladda över natten så jag kan sova på saken.

Morgonen där på kände jag att det var dags att ta en åktur med Lyla 2. Med Lyla 2 ansluten till fjärrkontrollen la jag mig tillrätta i sängen, på rygg mitt emellan två stora kuddar. Jag la Lyla 2 mot klittan och försökte vinkla kontrollen nedåt så mycket jag kunde. Jag ville verkligen starta med låg intensitet och sakta jobba mig uppåt. Detta visade sig lättare sagt än gjort! Det var som att balansera en bricka med vattenglas i handflatan. Varje gång jag rörde kroppen för att kana längre upp i sängen råkade jag tippa kontrollen åt något håll, vilket gjorde att vibrationerna stack upp till 100% för en kort sekund. De hastiga och oannonserade vibrationsökningarna skrämde nästan livet ur mig ett par gånger! Jag kunde inte hålla mig för skratt när det hände, visste inte att jag kunde göra så gälla ljud. Min katt tog snabbt skydd i köket. Efter ett tag kom jag på att jag kunde stödja handleden mot madrassen, vilket gjorde det mycket lättare att gradvis sänka och höja vibrationerna. Handkontrollen registrerar rörelserna bra. Ibland kunde jag känna en liten ynklig fördröjning mellan min handledsrörelse och ändringen i intensitet hos Lyla 2, men det var inget jag störde mig på. Det tog inte många minuter innan jag kände hur sammandragningarna kom oftare och kraftigare mellan mina ben. Orgasmen kröp allt närmare. Tillslut kastade den sig över mig och spred sköna ilningar från min klitta upp i resten av kroppen. Jag är säkert inte ensam med att tappa kontrollen över min kropp i någon sekund precis när orgasmen slår ut. Detta gör att jag ofta lyfter vibratorn krampaktigt från min klitta när jag kommer för att det inte ska bli för känsligt och intensivt. Några knapptryckningar är inte fysiskt möjliga i det läget! Men Lyla 2 visade sig erbjuda en mycket skönare avslutning på min orgasm. Eftersom jag bara behövde slappna av med handen som höll i kontrollen och låta den falla till madrassen gick vibrationerna ner till 10% precis när jag var som känsligast, vilket gjorde att orgasmen höll i sig längre och planade ut väldigt vackert. Handen som höll Lyla 2 mot min klitta kunde hålla den kvar där utan att göra några krampaktiga rörelser. En oväntad fördel med Lyla 2 måste jag säga – go SenseMotionI

lelo trådlös vibratorJag låg kvar i sängen och återhämtade mig i några minuter. Ständigt fipplande med Lyla 2 i min hand. Det var i denna stund som jag insåg att manualen är ett måste att läsa. Jag försökte bläddra mig igenom inställningarna på egen hand först, men det gjorde mig bara mer förvirrad. Inställningarna är inte de minsta intuitiva, men säkert smidiga när man lärt sig hantera dem! Personligen föredrar jag att inte behöva läsa en 7.5 poängs kurs på universitetet bara för att förstå mig på en sexleksak, men återigen, med avancerade funktioner och utan display att ge visuell feedback blir det lite pluggande innan allt går som på räls. Jag får det nog att låta lite värre än vad det är!

Jag upptäckte nu det andra kontrolläget för Lyla 2 – SenseMotion mode 2. Jag rörde handen upp och ner och kände hur Lyla 2 reagerade i min hand. Min spontana känsla var; coolt, men usch vad jobbigt. Det är inte ofta jag känner mig tillräckligt lustfylld för att dra av två orgasmer på rad, men när jag ändå låg där i min säng – väl återhämtad från den första orgasmen – kände jag för att testa det andra kontrolläget också. Återigen la jag Lyla 2 mot min klitta som fortfarande var lite känslig från första orgasmen. Jag började skaka på handleden men gav snart upp. Gud vad onödig funktion! Det var nästan omöjligt att kontrollera intensiteten genom att ruska fjärrkontrollen upp och ned. Det slog mig att det kanske är såhär jobbigt för killar när de runkar. Stackars dem i så fall! Att frenetiskt kasta handen upp och ned för att få sexuell njutning är verkligen en evolutionär nitlott! Nöjd med min empatiska insikt om hur välutvecklad armmuskulatur killar måste ha för att få komma på egen hand bestämde jag mig för att inte ge upp helt. Jag öppnade den lilla förpackningen med Lelos egna vattenbaserade glidmedel och smorde varsamt in Lyla 2. Jag förde in Lyla 2 i mig och tryckte en gång till på mode-knappen. Detta aktiverade det manuella läget med en konstant vibration som jag kunde kontrollera med +/- -knapparna. Lyla 2 vibrerade skönt inuti mig. Formen är också väldigt bra, i alla fall för mig. Jag kände mig lagom utfylld med Lyla 2 inuti mig. Motorn var dock för svag för att ta mig någonstans. Jag testade då att lägga den vibrerade kontrollen över min klitta samtidigt som Lyla 2 surrade inuti mig – vinnande kombination! Syftet med att ha en vibratorfunktion i fjärrkontrollen blev helt plötsligt solklar. De sköna sammandragningarna runt min slidöppning började återigen komma kraftigare och oftare. Det kändes redan nu som att denna orgasmen skulle bli kraftigare än den första. För varje andetag spändes mina nerver mer och mer, som om de förberedde sig på en total sammandrabbning. När orgasmen väl kom rusade den förbi. En väldigt kraftig höjd följt av ett snabbt fall nedåt och min klitta kändes nu känsligare än någonsin. I mitt krampaktiga njutningsläge kom jag inte åt några av-knappar. Jag hade inte ens läst hur man faktiskt stängde av Lyla 2, så jag bara släppte den vibrerande kontrollen ur min hand. När jag kom ner på jorden igen kunde jag för första gången höra hur hela mitt underliv surrade som en väldigt aktiv bikupa! Två motorer låter dubbelt så mycket! När båda var avstängda vågade sig min katt in i sovrummet igen.

Jag kände mig nöjd efter det här morgonäventyret i min säng. Väl tillfredsställd på helt nya sätt – vad mer kan man begära av en sexleksak? Vibrationerna från Lyla 2 och fjärrkontrollen är båda lagom starka. Jag skulle inte säga att Lyla 2 är den starkaste vibratorn på marknaden, men personligen behöver jag inte mer än den levererar. Ljudnivån är helt okej. Lyla 2 surrar inte värre än vad väggar dämpar. Inuti mig surrade den ännu lägre såklart.

Rengöring av Lelo Lyla 2

Rengöringen var inte lika lätt som jag hade räknat med. Den skulle säkert varit enklare om jag inte var så pedantisk. Lelo Lyla 2 är 100% vattentät, precis som fjärrkontrollen är, så i teorin skulle man nog inte behöva göra mer än att skölja av dem båda i ljummet vatten och sedan torka av. Kanske spraya två gånger med ett bra rengöringsmedel för sexleksaker. Jag märkte dock att skåran som finns mellan den avtagbara toppen och själva kroppen av Lyla 2 tar in lite vätska som lätt fastnar där. Samma med fjärrkontrollen. Där silikonet möter den blankpolerade plasten finns det en liten skåra som förmodligen lagrar lite smutts efter ett tag. Jag skruvade av locket på Lyla 2 och fjärrkontrollen för att torka tort. Skölja utan locken på är såklart oerhört korkad ide! Som sagt, detta är säkert inget man måste göra varje gång, men absolut något jag kommer göra någon gång ibland för att hålla min exklusivaste sexleksak ren och fräsch!

Här kunde kanske min recension tagit slut, men jag kände verkligen för att testa denna sexleksak lite mer utförligt. Som du kunnat läsa ovan passar Lyla 2 från Lelo utmärkt för singeltjejer som vill ha det skönt på egen hand, men jag kände på något vis att en så avancerad vibrator som Lyla 2 – med så många unika funktioner – skulle gå till spillo om jag inte experimenterade lite mer. Jag bad därför min kille om lite hjälp med testningen och han var såklart inte sen med att acceptera! Han erbjöd sig till och med att ta en ledig eftermiddag från jobbet för att hjälpa till – precis som det skulle behövas! Jag visste inte riktigt hur jag ville ta testningen vidare, så jag lät det gå några dagar.

recension-av-lelo-lyla-2
Tillslut kom helgen och med helgen kom också en inflyttningsfest för en gemensam killkompis till mig och min kille. Stackaren hade precis blivit dumpad av sin tjej och behövde allt party-stöd hand kunde få för att inte gå under helt. Innan vi begav oss till hans nya lya lade jag ner Lyla 2 och fjärrkontrollen i min handväska. Jag viste fortfarande inte riktigt hur själva ”testningen” skulle gå till, men jag kände ändå att en trådlös vibrator av den här kalibern på något vis skulle testas bland folk – något jag aldrig gjort tidigare! Kvällen gick och självklart blev det utgång efter den kortare hemmafesten. När vi stod och tog på oss ytterkläderna i hallen öppnade jag handväskan och blev då påmind om att jag hade stoppat ner Lyla 2 i den innan vi gick hemifrån! Jag hade fortfarande ingen riktig plan för hur den skulle användas men något inom mig sa att det var nu eller aldrig, så innan vi lämnade hans nya lägenhet sa jag att jag var tvungen att gå på toaletten en sista gång. Väl inne skyndade jag upp Lyla 2 ur handväskan. Jag anslöt Lyla 2 till fjärrkontrollen, stängde av vibrationerna på fjärrkontrollen och funderade en extra gång på om jag verkligen skulle commita till detta lilla experiment eller ej. Jag bestämde mig för att göra det. Jag förde upp den avstängda Lyla 2 i mig, vilket gick förvånansvärt lätt även utan glidmedlet till hands. Jag drog upp trosorna och gjorde mig redo att joina de väntande i hallen. Klivet ut ur badrummet var kanske ett av de mest nervösa steg jag någonsin tagit. Jag skojar inte, det kändes som att alla som stod i hallen visste exakt vad jag hade inuti mig i samma sekund de såg mig. Jag kunde känna hur mina kinder flammade av rodnad och jag är ingen tjej som rodnar lätt!

Vi tog en taxi in till krogen och väl inne jag gick direkt fram till bardisken. Trots mitt vindrickande under hemmafesten kände jag mig på tok för nykter för att ha en startredo sexleksak inuti mig bland massa människor! En liten röst i mitt huvud sa åt mig att gå raka vägen till toan och ta ut Lyla 2 med en gång. Jag försökte lugna mig och efter några klunkar Ginger Joe och några skratt kändes det mesta bra. Det kändes i alla fall inte som att alla omkring mig visste vad som pågick längre. I och med att promillehalten i mitt blod ökade växte också en upphetsad känsla fram inom mig. Det kändes som jag hade en sexig hemlighet som bara jag kände till och ingen annan skulle få reda på utan att jag sa något. Det var en väldigt häftig känsla som fyllde mig med kåt glädje inombords, och Lyla 2 var inte ens påslagen än!

Lika mycket som jag älskar att dansa avskyr min kille att dansa. Jag insisterade att vi skulle gå en trappa ner till dansgolvet, men han vägrade såklart. Han föreslog att jag skulle ta med mig några tjejkompisar istället, precis som jag brukar göra när han inte vill gå med mig till dansgolvet. Jag flyttade mig då lite närmare honom i soffan där vi satt. ”Jag har en överraskning till dig om du följer med” viskade jag i hans öra innan jag öppnade min handväska i knät framför honom. Jag såg exakt vilken sekund han fick syn på fjärrkontrollen i botten av väskan. Hans ögon blev lite stora för en sekund och ett pojkaktigt leende växte fram över hans läppar. Tre minuter senare befann vi oss på dansgolvet tillsammans med 50+ andra människor omkring oss. Jag försökte räcka över kontrollen till honom så diskret som möjligt, men insåg i samma stund att ingen någonsin skulle fatta vad det var även om de såg den. Min kille tryckte på + -knappen vilket aktiverade Lyla 2 på låg intensitet. Ivrig som han är dröjde det inte länge innan vibrationerna var uppe på 100% och jag kunde känna vibrationerna fortplanta sig i mitt underliv. Det gjorde mig väldigt upphetsad, mer upphetsad än jag varit på mycket länge. Visst var känslan av vibrationerna sköna, men alldeles för svaga och felplacerade för att ta mig i närheten av orgasm. Det som gjorde mig så oerhört kåt var mest själva vetskapen om vad som pågick. Att jag och min kille bokstavligt talat hade en kontakt som ingen annan runt oss kunde se. Det är så kliché att säga att jag kände mig stygg och olydig, men jag kan inte beskriva det på ett bättre sätt. Det kändes som att vi gjorde något som vi absolut inte skulle göra bland massa människor. Det kändes riskabelt men ändå helt säkert. Jag kände mig stolt över att ha vågat prova något helt nytt! Alla känslorna – säkert förstärkta av alkoholen – drev mig smått galen och jag kände mig sexigare än någon annan på dansgolvet, eller i hela världen för den delen. Jag brukar känna mig sexigt när jag dansar, men med Lyla 2 surrandes i min slida samtidigt som min kille hade kontrollen gjorde allt så mycket bättre. Jag kände mig yr av känslor (och säkert alkohol) efter ett tag och när vi klev av dansgolvet kunde jag inte tänka på något annat än hur gärna jag ville känna min kille inuti mig. Jag kände mig till och med lite nykär.

Lelo-Lyla2
Här känner jag verkligen att jag måste avrunda denna recensionen/sexnovellen! Sammanfattningsvis kan jag bara säga att uttalandet som Lelo gör på sin hemsida – det om att Lyla 2 är den bästa trådlösa vibratorn i världen utan konkurrens – stämmer. Jag har inte testat alla trådlösa vibratorer i världen, men jag vet att det stämmer ändå – så det så! Det som gör Lyla 2 så bra är just att den lämpar sig för alla tjejer som får njutning av vibrationer. Den fungerar utmärkt som sololeksak och den fungerar utmärkt tillsammans med en partner. Den passar utmärkt för användare som inte kräver så mycket funktioner och den passar utmärkt till avancerade sexleksaksanvändare. Den funktion som inte stod med på förpackningen – och den funktion som påverkade mig allra mest – var Lylas förmåga att sätta fart på min sexuella fantasi! Alla funktionerna som verkade så udda och onödiga i början fick mig tillslut att vilja hitta tillämpningssätt för dem! Det gjorde att jag testade flera sexuella saker som jag inte gjort tidigare.

Är Lelo Lyla 2 bra?

Slutligen – tack till alla underbara läsare som tipsade oss om denna vibrator! Vi bill gärna ha fler tips om sexleksaker som just du tycker vi ska testa och recensera. Lämna en kommentar nedan eller skicka oss ett mail genom kontaktformuläret på startsidan.

LELO Lyla 2
LELO Lyla 2
Är du tjej – köp en. Är du pojkvän – köp en till din tjej. Är du singelkille – köp en och spara den till din framtida flickvän.
Utformning
67
Känsla
90
Material
95
Användning
97
Rengöring
88
Passar för dig som
Vill ha en exklusiv sexleksak
Vill ha unika funktioner
Älskar vibrationer
Passar inte för dig som
Är priskänslig
Hatar att byta batterier
Ogillar teknik
87
Lustfyllt
Vill du köpa LELO Lyla 2 till ett bra pris?