inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Jimmyjane Form 2

JimmyJane Form 2 är en vattentät och uppladdningsbar klitorisvibrator med dubbla motorer. Den kommer i två olika färgval; rosa och grafitgrå. Det finns även en ”lyxversion” av Jimmyjane Form 2 som har en helsvart kropp och en bottendel av 24 karats guld! Standardmodellen av Jimmyjane Form 2 som jag kommer att recensera i den här artikeln är tillverkad i rostfritt stål och 100% kroppsäkert medicinskt silikon, helt fri från både latex och ftalater. Denna vibrator kommer med 3 års fabriksgaranti och har vunnit en rad olika priser världen över, bland annat priset för bästa innovativa design under International Design Excellence Award. Sajten Fleshbot har kallat Jimmyjane Form 2 för årets sexleksak och det ryktas om att denna vibrator är den mest kraftfulla i hela världen. Allt detta och mer om Jimmyjane Form 2 ska vi på Lustfyllt nu testa!

recension-av-sexleksaker-vibratorEn recension av sexleksaken Jimmyjane Form 2 har varit väldigt efterfrågad av er läsare, något jag är väldigt tacksam för! Om jag ska vara ärlig hade jag personligen inte hört om denna klitorisvibrator innan, men efter alla läsartips och förfrågningar kunde jag inte låta bli att göra lite research om Jimmyjane Form 2 på internet. Efter bara några minuters läsande om alla funktioner den har och alla priser denna lilla vibratorn vunnit världen över vart jag helt och fast besluten om att vi måste undersöka den här sexleksaken närmare!

Tack vare sexbutiken sexleksakeroutlet låg Jimmyjane Form 2 och väntande i mitt postfack på kontoret några dagar senare – älskar snabb leverans! Jag väntade hela dagen med att undersöka Jimmyjane Form 2 närmare. Jag kände att jag ville göra det i lugn och ro hemma för att verkligen kunna skapa mig en rättvis bild av vad denna sexleksak har att erbjuda. När jag kom hem lämnade jag både jacka och väska på hallgolvet. Jag slängde paketet med sexleksaken och mig själv på sängen och började ivrigt slita upp den pappersbarriär som stod mellan mig och kanske månadens bästa orgasmupplevelse! Du vet säkert hur känslan är när man fått hem något man beställt på nätet? Den där glada och ivriga känslan som tar över – fantastiskt!

Efter några sekunder hade jag blottat Jimmyjane Form 2 förpackning. En vit och stilren historia med mycket text och instruktioner på. Att döma av förpackningen kändes det nästan som jag fått hem en eltandborste. Tankarna gick absolut inte åt sexleksakshållet. Kolla själv på bilden ovan, känns det som en sexleksak? Väldigt rumsren och icke-hotande förpackning. Jag skulle inte säga att förpackningen inger en känsla av lyx, men ändå en känsla av professionell kvalitet. Jimmyjane Form 2 är en high end sexleksak och det känner man av när man ser på förpackningen.

Recension av sexleksaken Form 2

Inuti förpackningen finns inte allt för mycket grejer, absolut inget oväntat. Form 2 ligger insjunken i en gjuten plastform som håller allt på plats i förpackningen. En manual och adapter återfinns tillsammans med den laddningsstation som Jimmyjane Form 2 sätts i för att laddas trådlöst! Laddstationen är vit och väldigt stilren, känns nästan som en Apple-produkt i sitt utförande. Intetsägande, enkel och stilren – passar perfekt på mitt nattduksbord bredvid lampan. Sist plockar jag upp Jimmyjane Form 2 och granskar den noggrant. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad denna sexleksak efterliknar mest – en kanin eller en tand?! Det beror på hur man håller den. Jag bestämmer mig för kanin, det är sexigast så. Vibratorn har liksom en rund tjock kropp med två runda ”öron” som sticker upp och lämnar en glipa mellan sig.  Enligt informationen på Jimmyjanes hemsida ska det sitta en vibrerande motor i vardera öra, alltså ingen vibrator i själva kroppen på Jimmyjane Form 2. Detta med dubbla motorer sägs vara det som gör Form 2 till världens kraftfullaste vibrator (utan sladd). På vibratorns framsida finns tre stycken knappar lätt putande under det lena silikonlagret. Om man har hållit i en vibrator eller för den delen en sexleksak tidigare känner man igen kontrollerna. + och – för att kontrollera intensiteten på vibrationerna följt av en mode-knapp. Jimmyjane Form 2 kommer med 5 jämna intensitetsnivåer och 4 olika vibrationsmönster för dig som gillar sådant (jag använder vibrationsmönster väldigt sällan, men kanske kan Jimmyjane Form 2 få mig på andra banor).

Jag kopplar ihop adaptern med laddningsstationen och placerar Jimmyjane Form 2 i den lilla gropen för att laddas. Det ser nästan ut som ett ägg i en äggkopp (ägg med öron?). Det är extremt smidigt måste jag säga, själva laddningen alltså. Eftersom Jimmyjane Form 2 ska vara vattentät finns det inga öppningar eller portar för kablar och sånt. Precis som med andra high end vibratorer som We Vibe 4 Plus är det trådlös laddning som gäller! En laddning ska tydligen räcka till 4 timmars lustfyllt surrande. Man hinner med många orgasmer på en laddning med andra ord! Bra för mig som alltid glömmer av att ladda mina elektroniska accessoarer. Uppladdningsbara vibratorer har också den fördelen att de alltid känns färska och pigga när man sätter igång dem. Vanliga batterier tappar så småningom kraft och gör vibrationerna tröttare och långsammare tills de slutligen ger upp helt. Jimmyjane Form 2 har ett uppladdningsbart Lithium Ion batteri i sig, vilket är samma typ av batteri som återfinns i de flesta mobiler idag. Väldigt bra!

jimmyjane-form-2-vibrator-recensionEfter några timmar var Jimmyjane Form 2 fullt laddad sedan länge. Jag lyfte den ur sin lilla hållare och såg då att en liten led-lampa vid kontrollknapparna blinkade tre gånger. Detta innebär tydligen att batteriet i sexleksaken är fullt. Blinkar den två eller en gång är batteriet inte fullt laddat. Smart indikator! Jag trycker på + knappen för att starta vibratorn och känner redan då att vibrationerna är rätt starka, fast jag är på den lägsta intensiteten – shit! Jag knäpper upp till nivå 5 för att släppa lös all vibrationskraft och ser då hur öronen vibrerar till och från varandra i ett rasande tempo! ”Det här klarar jag aldrig” är min första tanke. Trots att vibrationerna verkligen är extremt starka på nivå 5 är Jimmyjane Form 2 förvånansvärt tyst. Tysta vibratorer är såklart att föredra, då man kan ta med dem och använda dem lite varstans utan att väcka för mycket uppmärksamhet. En sexleksak som man måste använda i ljudisolerade rum för att inte väcka grannen två hus bort går fete bort för mig.

Jag trycker på mode-knappen och bläddrar snabbt igenom de 4 förinställda vibrationsmönstren, men ärligt talat var jag mer sugen på att faktiskt testa sexleksaken på mig själv! Så, jag la mig med rumpan bar på överkastet i sängen med Jimmyjane Form 2 i min hand. Med vibratorn på lägsta intensitet närmade jag mig klittan. Jag la först ena ”örat” emot för att se hur det kändes med ”bara” en motor. Det kändes inte så märkvärdigt. Som vilken annan vibrator som helst skulle jag säga. Jag vände på Jimmyjane Form 2 och lät vardera öra glida ner på vardera sida av min klitta som då platsade högst upp där öronen möts. Detta var mitt halleluja moment! I samma millisekund som jag kände hur topparna på de två öronen vibrerade på vardera blygdläpp samtidigt som klittan fick sitt längst upp i skåran mellan öronen kände jag ”yupp, snart kommer jag definitivt!” En väldigt unik känsla måste jag säga! Det var nästa som att det inte behövdes någon uppmjukningsfas eller ”komma-i-stämnings-fas”. Från första kontakt kändes det som att min resa mot orgasm snart var klar. Jag teleporterades nästan fram till orgasm – helt galet! Jag ökade vibrationerna med två eller tre snäpp (ärligt talat kommer jag inte ihåg hur många, jag var för borta i njutningen). De helt galna vibrationerna blev för mycket för mig, vilket gjorde att jag tappade orgasmkänslan för någon minut – fan också. Jag började om på samma låga nivå som tidigare och någon minut senare exploderade jag i sköna rysningar och skälvande kärlek till mig själv.

Bästa vibratorn?

Jag skulle beskriva vibrationerna som väldigt vassa och skarpa. Vissa andra vibratorer har en djupare, mer mullrande vibrationskänsla som går på djupet, Jimmyjane Form 2 är helt tvärt om. Ettriga och ytliga vibrationer som jag tror lämpar sig fantastiskt perfekt till tjejer vars klittor kräver lite hårdare tag (eller pallar lite hårdare tag). Jag ville verkligen känna hur det kändes att lägga Jimmyjane Form 2 mot mig själv på högsta vibrationsnivå – dålig idé. Känslig från min orgasm gjorde det nästan ont. Eller nästan och nästan, det gjorde ont. Jag kan för mitt liv inte förstå hur jag skulle kunna använda denna vibrator på högsta nivå! Vilken wondderwoman klarar egentligen det!? En sak jag la märket till som jag måste berätta för dig var att vibrationerna i Jimmyjane Form 2 inte kändes så mycket i handen som höll vibratorn. Jag vet inte om du upplevt det någon gång, men ibland kan handen nästan domna av att hålla en stark vibrator för länge. Det börjar nästan sticka i handen efter alla skakningar. Med Jimmyjane Form 2 drabbas man inte av detta! Det måste bero på att vibrationerna kommer långt ifrån själva kroppen av vibratorn. Vibrationerna håller sig lixom till rätt område – bra jobbat Jimmyjane!

vattentät-vibrator
Vid ett senare tillfälle (några dagar senare) bestämde jag mig för att testa denna lilla sexleksak i badkaret! Jag hade aldrig tidigare använt en klitorisvibrator i badkaret. Jag hade inte ens onanerat på egen hand i ett badkar tidigare. Jag kände att det kunde bli en lärorik och förhoppningsvis lustfylld upplevelse för mig. När hettan av vattnet lagt sig något sträckte jag mig efter Jimmyjane Form 2 som låg i tvålkoppen vid badkarskanten. Till min stora förtjusning upptäckte jag att den flyter! Jag vet verkligen inte varför, men det kändes händigt på något vis – haha! Jag satte igång vibrationerna och lät Jimmyjane Form 2 gå under ytan. Jag placerade de båda avlånga öronen längs med blygdläpparna precis som förra gången. Det gick mycket lättare under vatten och gav en helt annan upplevelse än på torra land. Vibrationerna kändes nu inte fullt så ettriga och ytliga. Mer djupgående och mildare. Jag höjde till nivå 4 och kände att vibrationerna var helt underbara. Det kändes som hela mitt underliv fick en kittlande stimulans av de små skakningarna från tand-kanin-vibratorn. ”Öronen” skapade på något sätt små vågor i vattnet runt min slida, vilket gjorde att jag kunde känna vibrationerna på ställen som vibraton inte hade fysisk kontakt med. Härligt! Till och med nivå 5 gick att uthärda i några sekunder under vattenytan. Jag smekte öronen upp och ner, masserade lixom min slida med vibratorn och njöt i fulla drag. Vilken fantastik upplevelse. Varför hade jag inte gjort detta tidigare?

Rengöringen är egentligen inget att prata om, det kunde inte varit lättare. Det finns inga skarvar där smuts kan gömma sig. Bara att skölja av och torka. Använd lite rengöringsmedel för sexleksaker om du känner dig extra noggrann.

Sexleksak för badet

Om man ska köpa Jimmyjane Form 2 eller inte beror på om man är en tjej som gillar klitorisstimulans och i hur stor utsträckning man gillar det. Jimmyjane Form 2 är en vibrator med tryck i! Som sagt, väldigt ettrig och retfull. Om du är en tjej som gillar lätt, lätt kontakt med klitoris eller kanske helt undviker direktkontakt bör du nog se dig om efter något klenare. För mig fungerade denna vibrator underbart bra. Den gav mig allt jag önskade av en vibrator. Den är liten, lätt, enkel att använda, snygg och gör sitt jobb väldigt bra! Jag tror Jimmyjane Form 2 kommer bli min standardvibrator från och med nu – en ny personlig favorit. Jag antar att man kan beskriva denna sexleksak som en rabbit-vibrator utan dildodelen, så njuter du av en rabbit-vibratorn kommer du nog gilla denna sexleksak också!

Om jag skulle leta efter småfel (bara för att) hade jag önskat att man fick med en transportpåse till Jimmyjane Form 2. Jag skulle också önska att de små (knappt synbara) kanterna i silikonen som löper längs med sidorna på vibratorn var bortslipade, bara för att det skulle se bättre ut. Jag hade hellre föredragit den i svart silikon.

Avslutningsvis, Jimmyjane Form 2 är en fantastisk sexleksak som håller vad den lovar utan att överraska. Den gör inte njutning till något avancerat. Den är knappast revolutionerande, även om den har dubbla motorer. Jimmyjane Form 2 är en perfekt standardleksak för alla som gillar när det surrar mot klittan!

Jimmyjane Form 2
Jimmyjane Form 2
En fantastisk sexleksak som håller vad den lovar utan att överraska. Den gör inte njutning till något avancerat.
Utformning
81
Känsla
78
Material
91
Användning
55
Rengöring
100
Passar för dig som
Älskar klitorisstimulans
Vill ha en okomplicerad sexleksak
Har en klitta som gillar hårdare tag!
Passar inte för dig som
Här känslig klitoris
Är priskänslig
Vill ha avancerade funktioner
81
Lustfyllt
Vill du köpa Jimmyjane Form 2 till ett bra pris?