inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Hot Octopuss Queen Bee

Då och då får vi chansen att testa helt nya typer av intima livsstilsprodukter (ett finare ord för sexleksaker, som jag lärde mig dag). Men, det är inte varje dag vi får chansen att vara den första recensenten i norden att testa en helt ny produkt som precis lanserats. Tack vare Tillverkaren Hot Octopuss är det en sådan dag idag, då jag har fått äran att testa och recensera deras alldeles nya produkt – Queen Bee. Queen Bee är så pass ny att den enda butiken i Sverige som erbjuder den (i skrivande stund) är Pleasuredome.

Hot Octopuss är en brittisk tillverkare av sexleksaker, vilket man snabbt märker av på deras produktförpackningar. Skimrande blanka återfinns alltid junion jack på omslagen till deras produkter. Förpackningen är precis lagom elegant, med det menar jag att den är fin nog för en high end produkt (som Queen Bee faktiskt är) men inte så fin att jag får ångest av att slänga den i soporna.

Queen-Bee-bra
Queen Bee från Hot Octopuss är en helt ny typ av sexleksak som stimulerar din klitoris med PulsePlate Technology.

I förpackningen finns en utförlig användarmanual, en USB-sladd för att ladda sexleksaken, en vacker sidenpåse att förvara den i och självklart – Queen Bee.

Enligt Hot Octopuss själva grundas utformningen av Queen Bee på medicinsk forskning och stimulerar klitoris genom deras prisbelönta PulsePlate Technology ™ som levererar en unik och intensiv sensation.

Queen Bee är inte som någon annan klitorisvibrator

Till skillnad från konventionella vibratorer använder Queen Bee en ”kolv-mekanism” som genererar ”skakningar” för att stimulerar klitoris mycket djupare och kraftfullare än vanliga vibrationer.

Det hela låter väldigt avancerat, men är egentligen ganska enkelt. Längst upp på Queen Bee finns en oval platta som du lägger mot klitoris. Plattan skakar sedan och ger dig en unik orgasmkänsla (se videon längst upp).

Precis som med en vanlig vibrator finns det kontroller på Queen Bee för att variera intensiteten på skakningarna. Det finns också sex olika mönster som gör att plattan skakar på olika rytmiska sätt och på så vis stimulerar klitoris på ett mer retsamt vis.

Queen-Bee-04
Queen bee har kontroller som är väldigt användarvänliga och lätta att navigera

Queen Bee ser lite ut som en stor sked, fast utbuktande på båda sidor. Eller, kanske lite som en duschborste som man använder för att skrubba undersidan av fötterna? Hela konstruktionen är 100% vattentät, tillverkad i ABS-plast och silikon. Silikonytan ger ett väldigt bra grepp när du är fuktig om händerna och känns väldigt len mot huden.

Uppladdningsbar och kraftfull

Queen Bee är uppladdningsbar via en USB-sladd som går att trycka in i vilken USB-port som helst, i din dator eller i en adapter direkt in i vägguttaget. Den andra endan av kabeln ”klickar” fast på två små magneter som återfinns på sexleksakens handtag – väldigt smidigt. Jag avskyr verkligen sexleksaker som inte har uppladdningsbara batterier.

Queen Bee känns väldigt rejäl och stabil i handen, vilket är ett stort plus för mig som gillar den känslan. Jag skulle inte säga att Queen Bee är en leksak som man lätt smyger ner i handväskan och använder diskret lite här och var, men det är inte målet med produkten heller.

Tack vare sin avlånga utformning går Queen Bee att använda perfekt med en partner i alla tänkbara ställningar. Handtaget lämnar plats åt din partner att stöta mot dig utan att slå i din hand, eller sexleksaken för den delen. Kontrollerna sitter också väldigt lättillgängligt.

Men, hur känns denna unika sexleksak då? Vad är egentligen skillnaden mellan vibrationer och skakningar – finns det någon? Jo, det är en väldigt skillnad i känsla faktiskt! Det jag älskar med Queen Bee är att den skakande plattan inte bara stimulerar och masserar klitoris utan också ett stort område runt om klittan, nästan hela vägen ner till slidöppningen (beroende på hur du vinklar den). Allt fokus hamnar lixom inte på mitt lilla ömtåliga lingon!

Är du väldigt känslig där nere kan Queen Bee ge dig en mjukare och lättare massage genom att du lägger ”baksidan” av leksaken mot ditt känsliga område. Det kände jag var en väldigt bra ”uppmjukning” innan jag vände på den och gick på riktig orgasmjakt.

Queen Bee vattensäker vibrator
Queen Bee är 100% vattentät, vilket innebär enkel rengöring och lustfyllda bad

Skakningarna är också mer djupgående än de flesta andra vibratorer jag testat. Med Queen Bee upplever jag en känsla väldigt lik den jag känner när jag klittrar med fingrarna. Känslan är mer masserande än ytligt surrande, om du förstår mig. Väldigt omväxlande och skön!

Helt unika orgasmer

En annan sak jag tyckte var väldigt spännande och unik med Queen Bee var att jag inte blev så överdrivet känslig efter orgasm när jag använde den. Vanligtvis brukar jag vara för känslig för att hålla kvar en vibrator mot klittan genom hela min orgasm. Jag lyfter vanligtvis bort den när orgasmen peakar. Men med Queen Bee behöver jag inte göra det, i alla fall inte när jag leker på lägsta intensiteten! Orgasmen blev väldigt skön och ihållande. Jag överdriver inte när jag säger att jag låg och vred mig i orgasmiska skakningar i säkert 30 sekunder.

Queen Bee är ingen tyst sexleksak, vilket kan vara bra att känna till om du lätt tappar fokus och stör dig på ljud under dina sköna stunder. Den är inte överdrivet högljudd, men ger ifrån sig ett ihåligt surr som du definitivt kommer lägga märke till.

Jag kände inget behov av att rengöra Queen Bee efter att jag använt den. Kalla mig äcklig, men ärligt talat känns det onödigt ibland. Jag blir inte jättevåt när jag klittrar helt själv och jag kände inte att Queen Bee behövde något glidmedel för att ge mig njutning. Men, självklart behöver den rengöras ibland, och då är det väldigt lätt gjort. Eftersom den är 100% vattentät är det bara att skölja den under vattenkranen och sedan torka av den. Jag märkte att det lätt fastnar massa ludd från både handduk och papper på ytan av silikon, men det gör mig inte så mycket.

Queen Bee är en high end produkt och kostar därefter. Men, jag tycker verkligen den är värd sitt pris. Speciellt om du är ute efter en ny orgasmkänsla. Hade jag inte fått den på mitt skrivbord hade jag ändå gått och köpt den. Pajar denna kommer jag definitivt köpa en ny. Nu kommer Queen Bee med ett års fabriksgaranti, så jag får en ny om den går sönder, men du förstå säkert vad jag menar. Queen Bee är en bra produkt och jag tycker verkligen du ska unna dig en!

Hot Octopuss Queen Bee
Hot Octopuss Queen Bee
Med sin skakande platta ger Hot Octopuss Queen Bee en orgasmupplevelse utöver det vanliga. Detta är långt ifrån en vanlig vibrator!
Utformning
62
Användning
81
Känsla
53
Rengöring
77
Prisvärdhet
54
Passar dig som
Vill ha en helt ny orgasmupplevelse
Tycker om klitorisstimulering
Passar inte dig som
Är priskänslig
Är ljudkänslig
65
Lustfyllt
Köp Queen Bee till ett riktigt bra pris här!