inte-attraherad-av-partner

4 kända porr moves killar bör undvika i sängen

Att hämta sexiga idéer från porrens värld för att krydda sitt eget sexliv kan vara en väldigt bra idé. En ännu bättre idé kan vara att se på porr tillsammans med sin sexpartner och tillsammans välja ut scenarion och idéer som verkar kul att prova på. Tyvärr kan det gå väldigt snett också. Många unga och oerfarna killar vänder sig till porrens värld för att söka svar på hur man får en tjej att njuta och hitta tips på moves som gör dem till kung i sängen. De inser inte att porr och sex inte är samma sak. Att det finns saker som ser häftigt och sexigt ut när professionella porrskådespelare gör det, men som lämpar sig i ytterst få verkliga sexliv. Här har du fyra kända porr moves du som kille bör undvika i sängen!

4 kända porr moves killar bör undvika i sängen

Att kväva henne under oralsex

I porr kan man ofta se porrskådisar som tar ett fast grepp om tjejens huvud och sedan trycker ner penisen så långt ner i halsen på tjejen som möjligt. Denna trend startade under 70-talet då porrfilmen Deep Throat gjorde succé. I den berömda porrfilmen söker huvudrollsinnehavaren upp en ”läkare” eftersom hon har en känsla av att hennes klitoris befinner sig i hennes hals istället för mellan benen. Detta gör henne besatt av att ha riktigt djupt oralsex med killar av alla slag. Oturligt nog finns det inga tjejer som har en klitoris i halsen, således är kvävande och aggressiva avsugningar inte så populära bland tjejer i den riktiga världen. Om du är en kille som verkligen vill glida långt ner i halsen på en tjej måste du uppmärksamma henne om detta i förväg. Att bara fatta det där berömda greppet om hennes bakhuvud och trycka ner dig själv i halsen på henne utan förvarning kommer göra ont och kännas väldigt obekvämt för henne. Du kan nog föreställa dig hur du själv skulle känna om någon körde ner en banan i halsen på dig utan din tillåtelse. Alltså; det går ann för porrskådisar att kväva sina partners på detta vis, men om du gör det i sängen kommer du förmodligen ha en väldigt avtänd och sur tjej att handskas med!

Analsex utan förberedelser

I porrfilmer, porrtidningar, och även sexnoveller är analsex vanligt. Faktum är att det är svårt att hitta ett enda porrklipp på nätet som inte innehåller någon form av anal penetration. Analsex kan vara väldigt skönt, men inte om man har det på samma vis som porrskådisar verkar ha det. Du kan inte bara gnida lite saliv på dig själv och sedan trycka in den i din partners rumpa. Somliga porrskådespelare kan göra det eftersom deras rumpor är vana vid penetration, men det förekommer också en hel del glidmedel mellan tagningarna då kameran är avstängd. I sin bok berättar till och med porrskådisen Asa Akira om hur hon brukar sova med en buttplug i sig kvällarna innan hon ska spela in analscener, bara för att musklerna kring anus ska vänja sig. För att ha bra analsex med en tjej på riktigt behövs det mycket glidmedel, tålamod och finkänslighet. Analsex i verkligheten är en långsam process som börjar med något mycket mindre än en penis. Om du bestämmer dig för att attackera hennes bakdel utan förvarning och förberedelser har du i bästa fall säkrat din plats som den sämsta sexpartnern hon någonsin haft. I värsta fall har du orsakat fysiska skador i anus på henne.

Att smiska och slå henne

Fysiskt våld är inte allt för ovanligt inom porr. Både tjejer och killar får lite örfilar ibland och vilken porrsurfare har inte sett en sexscen där killen tar tjejen bakifrån och smiskar hennes skinkor röda under tiden? I verkligheten är fysiskt våld dock något man ska vara väldigt försiktig med. Det som räknas som en kul grej för en person kan räknas som kränkande och hemskt för en annan.  Har man otur kan ett en lekfull snärt med handen landa väldigt fel, både fysiskt och känslomässigt. Om tjejen du har sex med njuter i fulla drag av det ni gör kan det vara en riktig dålig idé att bryta hennes koncentration och njutning med en handsnärt över skinkan, du kanske just förintade hennes ankommande orgasm genom en dålig macho move.

Ass to Mouth

Ass to Mouth är ett engelskt uttryck som innebär att en manlig porrstjärna har analsex med en partner och därefter för sin penis från partnerns anus till partnerns mun för att få en avsugning – utan någon rengöring mellan. Det är inte jättesvårt att förstå varför detta är en dålig sexteknik i verkliga livet. Även om rumpans insida genomgått en grundlig rengöring är risken för att otrevliga bakterier ska förflytta sig mellan anus och munnen väldigt stor. Detta kan leda till att din sexpartner blir väldigt sjuk, så skippa det!

Porr är till för att visa upp och beskriva en sexuell fantasivärld där allt är möjligt, men vissa fantasier gör man bäst i att inte förverkliga. Om du har en sexpartner som är väldigt äventyrlig i sängen kanske han eller hon går med på att testa en eller flera av sexteknikerna ovan, men om din sexpartner inte är med på det är det bara att köpa läget. Pressa aldrig en sexpartner till att prova något du hittat i en porrfilm. Att utforska sex tillsammans är något fantastiskt, men om din partner har nått sin gräns är det något du måste respektera. Att vara en bra älskare, en riktig kung i sängen som får tjejer att njuta, handlar om att göra din partner avslappnad och trygg. Var självsäker och gör hellre enkla saker som du behärskar, än avancerade och farliga saker du inte kan något om.
[irp]