inte-attraherad-av-partner

Hur ska jag göra för att ge min tjej orgasm?

Hur ger jag min tjej orgasm?! Jag är helt förtvivlad. Jag gillar tjejen jag dejtar nu mer än någon annan tjej tidigare, men hon får inte orgasm av det jag gör. Jag har aldrig haft deta här problemet med någon tjej innan. Inte ens oralsex får henne att komma. Kan ni hjälpa mig? Skriv om hur man får en tjej att komma. Tack!


Vad ska jag göra för att ge henne orgasm?


”Hur får jag henne att komma?” är en fråga som vandrar genom många killars huvuden, i alla fall vid något tillfälle. Att få en tjej till orgasm kan trots allt vara den bästa delen av sex för många killar (och tjejer med såklart). Så finns det något enkelt sätt att ta henne till orgasm? Kan man lära sin flickvän, fru eller kk att få orgasm? Det är lätt att man som hetrokille går i tron om att man är ”bra i sängen” och kan ge vilken tjej som helst orgasm för att man har haft ett bra sexliv med en tidigare partner, men träffar man en ny sexpartner kan man lätt känna sig som en vilsen oskuld igen.

Hur mycket man än vill och försöker når hon aldrig klimax och de tekniker som fungerade så bra förr ger inte längre några orgasmer. Du som varit med om det jag beskriver vet att alla tjejer fungerar på olika sätt. Det är stor skillnad på hur tjejer når orgasm, vilken kan göra det väldigt svårt för dem att nå orgasm första gången de har en ny sexpartner [1]. När man har en ny sexpartner finns det ofta en inlärningskurva i början av det nya sexlivet där båda parter lär sig om vad som fungerar och inte. Det är viktigt att låta den här inlärningstiden finnas och inte försöka stressa fram fantastiskt sex och orgasmer med en gång eftersom det kan få motsatt effekt, jag återkommer till det senare i inlägget.

Varför får hon inte orgasm?

Somliga tjejer når den där underbara stunden genom att klitoris blir slickad eller smekt och andra tjejer får orgasm genom penetration. Att få cervix smekt eller masserad ger vissa tjejer orgasm och andra kan få det genom att deras bröstvårtor stimuleras. Med andra ord föredrar olika tjejer olika områden av kroppen. Vilken typ av sex hon föredrar (att bli smekt, få oralsex, penetration osv.) och hur sexet utförs (hårt, långsamt, gnidande, djupt osv.) är också något som är olika från tjej till tjej. Avslutningsvis är det tyvärr inte helt ovanligt att tjejer fejkar orgasmer vilket gör det ännu svårare för en kille att upptäcka vad som verkligen får en henne att komma. Många killar kan inte skilja en riktigt orgasm från en oäkta.

cervix massage

Såhär ger du henne orgasm

Mitt främsta råd för att hitta rätt i den här labyrinten av faktorer och tekniker är att slappna av och prata med varandra.”känns det bra när jag smeker dig såhär?”, ”Vad vill du helst att jag gör älskling?” är den typ av frågor som du kan ställa för att komma närmare rätt svar. Målet är att vara uppfinningsrik, lyhörd och att prova olika saker för att upptäcka vad hon gillar och inte gillar. Fokusera på det som är viktigt; att göra det skönt för henne, inte att ge henne orgasm. Det kan vara farligt att se orgasm som ett mål som måste uppnås för att sexet ska vara bra eller ”komplett”. För mycket fokus på själva orgasmen skapar bara oro vilket är distraherande och gör att orgasmen flyttar sig ännu längre bort. Försök inte att stressa fram en orgasm. Om tjejen får orgasm när hon onanerar kan det vara en kul och lärorik idé att hon visar dig hur hon gör. Det kan ibland vara svårt att förklara med ord hur man gör för att få orgasm, så be henne visa dig hur hon onanerar som förspel och titta noga.

Låt henne lära dig hur hon får orgasm

Om avslappning och kommunikation inte hjälper henne att få en orgasm och detta skapar problem i ert sexliv kan det vara bra att läsa på lite. Försök att läsa lite böcker tillsammans som innehåller idéer och tekniker som kan vara värda ett försök. Jag kan rekommendera en bok som heter She comes first: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman. Ylva Franzéns bok; Orgasmera mera, är också bra! Ibland behövs det bara lite kunskap om anatomi och ett par nya tekniker för att skapa den där underbara stunden och få henne att komma. En sista utväg skulle vara att prata med en sexolog eller terapeut, kanske finns det andra saker i hennes liv som distraherar henne från att slappna av och ha en underbar stund. Det kan ju vara så att det som felar inte finns i sovrummet?

Man kan bli tillfredsställd av sex utan orgasm

Det finns ett par saker man kan göra för att underlätta en orgasm, men någon enkel genväg eller hemligt trick finns inte. Det är också svårt att lära någon annan hur hans eller hennes kropp fungerar, det är i första hand något som man måste upptäcka själv eller tillsammans. Oavsett om man är kille eller tjej blir det lättare att få orgasm med en partner om man känner sin egen kropp, så fortsätt ha sex och onanera mer än gärna! Undvik att pressa varandra till orgasm och kommunicera med varandra. Sex kan vara underbart, även utan orgasm.

Källor
[1] Armstrong, E. A., England, P., & Fogarty, A. C. K. (2012). Accounting for women’s orgasm and sexual enjoyment in college hookups and relationships. American Sociological Review, 77, 435-462.