Att samla på sexleksaker kan bli en dyr hobby, speciellt om du (precis som jag) dras till de mer exklusiva märkena som Lelo, Pipedream och Fun Factory. Hundralapparna rullar och ibland får jag lite ångest när jag öppnar min låda där jag förvarar min lilla samling och överslagsräknar ihop hur mycket allt har kostat. Det känns lite onödigt med tanke på hur många sexleksaker som finns i ett vanligt hem, allt handlar om hur fantasirik man är! Den senaste tiden har jag hittat många underbara hjälpmedel i min lägenhet som hettar upp sexytime ordentligt och idag har jag tänkt att sprida lite av min nyfunna kunskap över dig! Här är tre sexleksaker du inte visste om att du ägde!

Sex framför spegel

För några månader sedan tog min kille och jag en lite weekend trip till Frankrike – helt underbart. Vi bodde på ett lite finare vandrarhem. I rummet fans en stor dubbelsäng och en garderob med spegelskjutdörrar precis intill. Inget märkvärdigt kan tyckas, men redan första kvällen upptäckte vi båda vilken enormt sexig skillnad det är att ha sex framför en stor spegel! Att se mig och min partner från olika vinklar under stunden gör att allt känns overkligt, overkligt på ett galet bra sätt! Att ha sex framför en spegel är som att se världens bästa porrfilm utspela sig i live med dig och din partner i huvudrollerna – kan det bli sexigare? Jag lärde mig också något nytt om mig själv genom att ha sex framför en spegelvägg. Under vanligt sex fokuserar jag på min partners muskler och min partners blick för att bli kåt och glömmer helt av min egen kropp, men när jag fick se mig själv och min partner samtidigt i spegeln blev jag för första gången kåt på mig själv – en väldigt häftig upplevelse! Det gjorde mig mer självsäker och jag insåg att jag ser jävligt bra ut när jag har sex! Att ha sex framför en spegel är verkligen något jag rekommenderar alla, framförallt tjejer som är lite osäkra över sitt utseende. Din syn på dig själv kommer bokstavligt talat förändras! Har du en stor fristående spegel hemma så dra in den i sovrummet och ställ intill sängen.

Hårnålar som sexredskap?

Jag sprider hårnålar omkring mig precis som en sprinkler sprider vatten, det är vad min kille säger i alla fall! Det positiva med det är att hårnålar alltid finns nära till hands – även under sex! För några kvällar sedan fick min kille tag på en av mina hårnålar när vi låg och myste (lite efterspel är alltid härligt!). Han började med att dra den löst mot min mage vilket fick min kropp att vibrera! Lätt beröring mot hud är bland det bästa som finns, eller hur? Han började sedan leka med hårnålen runt mina bröst vilket var ännu skönare än magen. När han (äntligen) nådde min högra bröstvårta öppnade han upp hårnålen en bra bit och kilade in min bröstvårta mellan de två särade pinnarna. Han drog långsamt ut fingret som höll hårnålen öppen så att den klämde mer och mer om min bröstvårta – så skönt! Det gjorde mig helt galen. Jag visste inte att jag skulle tända så mycket på bröstklämmor och dessa är dessutom gratis och finns överallt! När han kommit så långt att det satt en hårnål och klämde runt vardera bröstvårta var jag så upphetsad att det blev en omgång sex till.

  3 sköna sexleksaker du inte känner till

Läderbälten är sexiga

Alla har lite crazy i sig – det är vad jag tror i alla fall! Jag känner hur mitt crazy bultar på insidan av mig när jag ser handklovar eller bojor av läder i diverse sexbutiker. Det ser så sexigt ut och jag kan verkligen föreställa mig många scenarion där det skulle vara perfekt att bli lite frihetsberövad. Ett köp har dock aldrig blivit av och det kanske är bäst. Jag har nämligen upptäckt att läderbälten av olika slag fungerar minst lika bra som köpta läderbojor. Ett läderbälte kan användas för att fängsla både armar och ben. Dessutom kan det fungera som koppel också, om man känner sig riktigt kinky. För att inte tala om vilken skön och svidande snärt på skinkan ett riktigt läderbälte kan ge i rätt händer! Plocka fram ett läderbälte och experimentera med din partner redan ikväll. Du kommer inte ångra det. I värsta fall kommer det leda till många fniss och skratt!

Jag lovar att återkomma med ännu en artikel när jag nosat fram fler sexhjälpmedel här hemma. Om du själv har några smarta tips på hemmagjorda sexleksaker kan du lämna en kommentar nedan, det är 100% anonymt. Om du inte vill lämna en kommentar kan du i alla fall klicka på den stora blå gilla-knappen! Seså, gör det med en gång!