BZPf5EBkjvs

Tack vare sexbutiken sexleksakeroutlet.se har vi fått testa We-Vibe 4 Plus – en parvibrator med extra allt! Den har två motorer där den lite större delen vibrerar mot klitoris och den mindre delen mot g-punkten när man har den i sig. G-punktsvibratorn är rundad in mot g-punkten men plattare åt andra hållet så att ens partner lätt kan glida in och dela vibrationen med en (och göra den mer intensiv!).

När du får hem din We-Vibe kommer den i en ursnygg förpackning som andas design och kvalitet. Utöver vibratorn får man med en laddningsstation som också fungerar som ett reseetui och diskret förvaring, en usb-sladd med micro-usb till laddningsstationen samt en liten fjärrkontroll med hål för nyckelring(!). 4 Plus-versionen kan även fjärrstyras med en app men mer om det lite senare.

Är We-Vibe 4 Plus bra?

Det har varit väldigt roligt att utforska den här leksaken för man har så många olika valmöjligheter. Man kan välja om man vill styra vibrationerna med hjälp av en knapp på klitorisvibratorn (då kan man inte ändra intensitet), med hjälp av fjärrkontrollen eller med We-Vibes app där man får flest alternativ. Eller mest kontroll, beroende på hur man nu väljer att utnyttja den.

Första gången med We-Viben tyckte jag det var skönt att börja med klitorismassage så jag lade helt enkelt mina fingrar mellan de två delarna och masserade utsidan av den större delen mot min klitta. Jag passade då på att testa de olika vibrationerna och då var det enklast att använda knappen på själva vibratorn. Jag blev väldigt positivt överraskad faktiskt för motorn är kraftfull och jag har väldigt känslig klitoris. Normalt sett tycker jag inte om att använda vibratorer mot den men med den här leksaken upplevde jag inget problem. Tur det, då den fokuserar rätt mycket på klitoris.

När jag sen äntligen skulle få testa g-punktsvibratorn så valde jag att använda vattenbaserat glidmedel vilket också rekommenderas i broschyren. Vibratorn är helt vattentät och gjord i silikon så det kan bli en del friktion annars. Med g-punkts vibratorn i mig och klitorisvibratorn på utsidan tyckte jag det var skönast att fortsätta massera den fram och tillbaka i sidled och pressa den mot min klitta.

Fungerar We-Vibe 4 Plus bra på egen hand?

Även fast den marknadsförs som en parvibrator går det jättebra att använda We-Viben själv! Den är väldigt smidig och lättanvänd vilket också gör den perfekt om man vill ha den med sig eller gömma undan den enkelt. En nackdel jag upptäckte ganska fort dock är att även om den är böjlig så är den lite spänd vilket gör att man nästan behöver hålla den på plats så att den inte åker ut. (Speciellt och man börjar skratta när ens partner sätter igång den i teasande stötar.) Men i och med att jag gillade att massera den mot mig så löste det sig automatiskt. Dessutom kan det vara skönt att låta den glida ut och föra tillbaka den igen. Man kan komma på många sätt att njuta med den här leksaken. En lite kraftigare g-punktsvibrator hade varit perfekt men jag får nästan anstränga mig för att hitta minus med den här sexleksaken!

We-Vibe 4 Plus – en skön parvibrator

Okej. Nu kommer vi till den riktigt spännande biten med We-Viben och det är ju hur man använder den tillsammans med sin partner! Med fjärrkontrollen kan man ändra vilken sorts vibration (5 lägen) och intensitet på den som man vill ha. Med appen däremot har man fler vibrationsprogram (6 ytterligare!!!), man kan ändra intensiteten på de olika motorerna var för sig och skapa en ”playlist” som man själv vill ha den där vibrationerna byts ut efter en viss tid. Har jag nämt att den kan användas från vart som helst i världen om båda partnerna har appen?! Snacka om guld för distansförhållandet!

  We-Vibe Sync

Jag älskar förspel när We-Viben är i mig och min kille får leka med appen. Som jag nämnde innan så glider den lätt ur så man får ha tajta kläder om man skall gå runt med den! Det sexigaste enligt mig med en fjärrstyrd vibrator är ju att ta en tur på stan med den och ge min kille kontrollen. Däremot så hörs den en del. Den är inte högljudd precis men den är väldigt kraftfull så den är inte ljudlös. Frågan är väl vad man vågar… Min kille kom snabbt på att han kunde starta och stänga av den fort vilket ger väldigt upphetsande och ”teasande” vibrationer. Annars är det superskönt med vilket som helst av programmen igång.

Att ha sex med min kille med We-Viben i mig går jättebra. Det blir mer intensivt när den inre delen pressas mot g-punkten men som jag nämnde innan så hade den motorn gärna fått vara ännu starkare. Jag förstår dock att man får kompromissa där för annars antar jag att den delen som man har i sig hade blivit för stor eller obekväm för att använda tillsammans med sin partner.

Fördelar med att använda We-Vibe 4 Plus med en partner

Största fördelen är verkligen appen då man kan lämna över kontrollen till sin partner och spänningen höjs då man inte vet vad som kommer eller när. Sen tycker jag också att det är mycket roligare med en leksak som man aktivt kan använda tillsammans och njuta av båda två. Sen har We-Viben så många olika lägen och så många sätt att använda på att man inte tröttnar på den. När han var inne i mig kände inte min kille av vibrationerna från We-Vibe like mycket som jag. Eftersom We-Viben tar upp en del plats blev jag mycket tightare och det tyckte han var den bästa effekten.

Sammanfattning av We-Vibe 4 Plus

Bäst med produkten är att den är smidig så att man lätt kan ta fram den när man vill ha det skönt på egen hand samt att ens partner kan ”teasa” en med appen. Däremot är det drygt att den åker ut när man ställer sig upp. Hade varit bra om den inte var riktigt lika ”spänd” i böjen. Jag rekommenderar att man inte bara använder den enligt manualen utan att man hittar sin egen njutning. Till exempel kan man använda den som en nypa med de båda motorerna runt sin bröstvårta. Det finns som sagt mycket kul att upptäcka med den här leksaken! Den är rätt så dyr men jag tycker absolut att man får valuta för pengarna förutsatt att man gillar leksaker med vibration och klitorisstimulans. (För just mig funkade den trots att jag är känslig där.) Jag var så fascinerad när jag började använda den här produkten för den är så high-tech, i så bra kvalitet och man kan verkligen individanpassa den och hitta ett eget läge man älskar.

We-Vibe 4 Plus
We-Vibe 4 Plus
Jag var så fascinerad när jag började använda den här produkten för den är så high-tech, i så bra kvalitet och man kan verkligen individanpassa den och hitta ett eget läge man älskar.
Utformning
70
Känsla
80
Material
100
Användning
80
Rengöring
100
Passar dig som
Passar inte dig som
86
Lustfyllt
Vill du köpa We-Vibe 4 Plus till ett bra pris?