inte-attraherad-av-partner

6 tecken på att du gillar smisk lite mer än alla andra

Smisk – en smärtsamt brännande känsla av kontroll, hjälplöshet och djurisk kåthet på en och samma gång! Vi är många som gillar att dela ut eller ta emot lite smisk under de där extra heta stunderna av djuriskt sex. Men, det finns några av oss som gillar smisk lite extra mycket. Såhär vet du om du är en av oss!

Du vet att du gillar smisk om…

Du tar en promenad i parken och tittar upp på träden för att se om några av grenarna skulle passa för att rappa och piska en blottad kropp.

Den enda anledningen till att du går till djuravdelningen i affärer är för att titta på ridpiskorna och fantisera.

Du inte väljer bälte utefter modell och passform, utan efter vilket som passar bäst för att smiska ett par bara skinkor.

Du vet exakt vilka filmer som innehåller scener med smisk och BDSM.

Du alltid slänger ett öga på blomsterpinnarna i affären för att se om de är bambu eller rotting, och sedan blir besviken när du ser att det är bambu.

Du ser en scen med smisk / flogging / caning i en film och tänker; Jävla amatörer! Det är inte så man gör det i verkligheten. Jag hade gjort det så mycket bättre.

[irp]Om du går i tankar om att ta befäl över din pojkvän och dominera honom i sovrummet kan jag rekommendera min lilla guide med knep och trick för att dominera din kille som ett äkta proffs! Så mycket handlar om attityd och pondus för att göra känslan äkta hos både den undergivna och den dominanta parten. Dela gärna vidare artikeln på Facebook eller Twitter!