inte-attraherad-av-partner

5 tips för att dominera honom som ett proffs i sängen

Hej. Så.. jag har en lite annorlunda fråga kanske. Jag tror många skulle beskriva mig som en tystlåten tjej. Kanske lite tillbakadragen. Inte så högljudd och tar inte så mycket plats på fester och så. Trots det har jag haft en fantasi om att dominera en kille i sängen ända sedan jag förlorade oskulden. Nu har jag äntligen blivit tillsammans med en kille som jag vågar prova nya saker med. Han gör mig trygg, speciellt under sex känns det som jag kan göra vad som helst utan att oroa mig för att han skulle tycka det är konstigt. Så jag tror han är rätt kille att förverkliga min sexuella fantasi med. Jag vill dominera honom! Men jag har som sagt aldrig gjort något sådant tidigare. Jag skulle vilja veta hur man gör för att bli mer dominant i sängen? Vad ska jag tänka på? Finns det några enkla saker man kan göra för att dominera sin pojkvän i sängen? Förlåt om det blev lite otydligt, jag är inte så van vid att skriva sånthär haha! Hoppas ni förstår!

-Linda


Hur dominerar jag min pojkvän?


Tack för ditt underbara mail Linda! Precis som vi skrivit om innan här på Lustfyllt så ökar intresset för BDSM dramatiskt hela världen över. Även om filmen inte verkar vara grunden för Lindas fantasi har Fifty Shades of Grey givit många par och framförallt kvinnor något nytt att fantisera om och tråna efter, vilket är jättekul. Att människor söker efter aktiviteter som vidgar deras sexuella vyer är fantastiskt.

Men, måste det alltid vara tjejen som åker på rollen som undergiven i sovrummet? Måste det alltid vara tjejen som blir bunden hjälplös vid sänggaveln? Hade det inte varit spännande att se vad som händer när du sätter handklovarna runt killens handleder ikväll? Om du – precis som Linda – känner att det är dags att ge din kille en liten kvällskurs i lydnad och disciplin kommer här lite råd om hur du kan gå tillväga. Såhär blir du mer dominant i sängen!

Dominera honom

Våga hävda dig

– Det är en vanligt missuppfattning att dominant innebär läderkläder, piska och smärta – så är inte fallet! Allt du behöver göra är att hävda dig och ta plats. För att dominera en kille gör du helt enkelt din vilja viktigare än hans. Säg vad du vill ha och säg det som att du menar det, så garanterar jag att han faller på knä och kysser dina fötter inom kort. Ha en attityd som visar att du har kontrollen så kommer resten att falla på plats naturligt. Om du startar dagen med inställningen att hans enda anledning till att existera ikväll är för att avguda dig så kommer han inte bara göra som du vill – han kommer älska att göra som du vill.

Använd din röst

– Din utstrålning och inställning är alltså viktigt, men dina ord och ditt röstläge är avgörande när du vill få honom att lyda din minsta vink. Du behöver alltså inte smiska eller slå honom för att få din vilja igenom. Manipulera honom med dina ord istället! Använd lite dirty talk och berätta för honom att han inte tillfredsställt dig ordentligt på evigheter, att du är börjar bli trött på hans slappa attityd och att han ska gottgöra allt ikväll. Berätta för honom att han är din, ingen annans. Börja sedan berätta vad du vill att han ska göra för dig. Vill du ha honom på alla fyra? Vill du ha honom liggandes på rygg med armarna ut åt sidorna? Du bestämmer!

Använd gärna exempel från vardagen som motivering till varför du dominerar honom. Alltså, om han har en ovana som du stör dig på så kan det vara något att äntligen bestraffa honom för! Berätta hur du avskyr att han aldrig riktigt lyssnar på det du säger och att du ska lära honom hur man lyssnar noga som en duktig liten pojke. Gå inte för långt bara. Du vill inte förvandlas till någon ”tjatig flickvän”, det skulle förstöra allt. Behåll den sexiga stämningen och glimten i ögat så njutningen blir så härlig som möjligt – det kommer gå fint!

En gnutta bondage

– Okej – om du är nybörjare och inte tagit initiativ på det här viset tidigare kommer här ett guldtips. Om du vill dominera honom i sängen behöver du inte springa ut och köpa massa kinky grejor i din närmaste sexbutik. Om du söker verktyg för att göra dig mer dominant i sovrummet finns det många du kan använda dig av runt om i hemmet. Kabelband blir utmärkta handklovar, plastfolie fängslar honom lätt om du virar det runt hans armar eller ben. Bälten och scarfs passar utmärkt till att sätta runt valfri kroppsdel på honom för att få mer kontroll. Är du vågad gör du om läderbältet till ett koppel som du leder honom med (på alla fyra såklart).

Dominera pojkvän

Om det nu kliar i fingrarna på dig och köpsuget är omöjligt att kväva rekommenderar jag att du köper bondagetejp av vinyl. Det är lätt att använda, fastnar väldigt lätt på sig själv utan klister och skonar hud och hår när du tar bort det. Det har verkligen en miljon användningsområden i sovrummet – hitta minst hälften! En annan dominant accessoar är den klassiska ridpiskan. Den kan verka lite klyschig, men det är för att få människor använder den på rätt sätt. En ridpiska är ett perfekt verktyg för att peta och korrigera din partners position så den blir som du vill ha den. Den går också att peka med på ett mer auktoritärt sätt än ett pekfinger. Självklart går den att smiska med också!

Okej, lite smisk kanske..

– Det finns ett uttryck som jag har hört i BDSM-svängar ett par gånger, och det är säkerhet, samförstånd och sundhet. Det innebär att man bör vara försiktig när man leker med smärta och testar gränser. Om du känner att du vill ägna dig åt lite S och M efter förspelet med B och D är det därför bäst att fastställa safewords från första början. Det lättaste systemet är trafikljus. Din partner säger alltså ’grönt’ för okej, ’gult’ för var försiktig och ’röd’ för stopp! När man utsätts för njutning som är på gränsen till smärtsam kan det vara lätt att man häver ur sig ett ’nej’ när man egentligen menar ’ja’. Genom att använda er av safewords blir det inga missuppfattningar om vad som är allvar och vad som är lek. Tillit och samförstånd är väldigt viktigt när man blandar in lite hårdare tag i sovrummet.

Hur blir man dominant i sängen?

Aja, nu är reglerna avklarade, så här kommer lite roliga idéer om smisk! För att smiska honom behöver du egentligen bara din egen hand, men vad händer om du väljer en stekspade istället? Visst, du måste diska den väl innan du vänder pannkakor nästa gång, men det är faktiskt en platt och lagom hård yta för att smiska någon med. Att smiska måste inte alltid handla om smärta, ibland kan det vara ljudet av själva smiskandet som hetsar upp dig och din partner mest. Vare sig en hand eller stekspade behöver svingas med särskilt mycket kraft för att låta högt och lämna ett rött spår på hans lilla rumpa. Om han slingrar sig för mycket när det snärtar till kan du använda din scarf för att binda fast honom, eller ännu roligare – förblinda honom. När han inte kan se sätter du dig gränsle över honom. Låt honom undra vad som föregår i några sekunder. Vad överraskad han kommer bli när det plötsligt faller några varma droppar vax över hans bröst! Det kommer få honom att be dig om nåd efter ett tag, och det är ju precis vad vi vill?

Belöna honom inte i onödan

– Kanske ser du inte poängen med att smiska honom, leda honom runt hemmet som en hund i koppel eller befalla honom att skrika Jag är din, bara din! Här kommer det fina svaret; det behöver inte finnas någon anledning. Poängen är att han är din att använda som du vill. Det viktigaste av allt när du ska vara dominant är att du får vad du vill ha. När du fått det behöver du inte låta honom komma till med en gång, varför skulle du vara så snäll mot honom när han precis lärt sig att lyda? Få honom istället att jobba lite för sin njutning. Få honom att förtjäna den! Ge honom uppgifter att göra och gör han inte som du säger – tough luck! Då får han gå med pungkramp resten av kvällen. Få honom att ge dig en orgasm, kanske två och få honom sedan att be efter sin egen njutning. Det kommer få dig att känna dig som en boss, en gudinna med total kontroll över hans njutning. Det kan få honom att inse vilken skatt du faktiskt är och hur mycket han måste jobba för att behålla dig i sitt liv.

Hur dominerar man en kille?

Så! Där har du fem små steg för att bli mer dominant i sovrummet. Du kanske känner dig lite nervös när du tänker på att dominera honom, men var inte nervös. Allt handlar om din attityd och din egen vilja. Bete dig som att du har kontrollen så garanterar jag att han kommer smälta framför dina sotade ögon. Ta på dina snygga klackar och kanske ett par svarta trosor för att sätta rätt ton på kvällen.

Som jag skrev tidigare måste inte dominansen börja i sovrummet samma kväll. Prova att starta hela scenariot när han är på jobbet. Skicka honom ett sms där du berättar att han ska lära sig att lyda duktigt när han kommer hem. Bifoga en bild på en av dina klackar och en av hans slipsar (inte stekspaden).
[irp]