inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Tenga Flip Zero

Ibland har man tur. Som när man hittar en fyrklöver i gräset när man ligger och solar, eller upptäcker att man hade precis tillräckligt med mjölk kvar i kylen för att späda ut en kopp kaffe. Eller som när man råkar få en sexleksak ställd på sitt skrivbord som visar sig kunna ge dig den bästa sexuella upplevelsen du någonsin haft på egen hand. Tenga Flip Zero är fyrklövern jag pratar om!

Tenga Flip Zero

Jag har tidigare testat på ett par andra sexprodukter från Tenga; Tenga Egg och Tenga Flip Hole Black för att nämna några. De har alla varit galet sköna att använda och kvalitén är alltid på topp. Just Tenga Flip Hole Black var en extra underbar produkt som jag faktiskt använder regelbundet än idag. När jag fick erbjudandet om att testa och recensera Tenga Flip Zero (som är en vidareutveckling av Tenga Flip Hole) kände jag mig tveksamt förväntansfull. Hur kan man förbättra något som redan är så skönt – tänkte jag.

När Tenga Flip Zero blev ställd på mitt skrivbord försvann dock min tveksamhet. Det syntes att det skett en hel del förändringar sedan Tenga Flip Hole!

Tenga Flip Zero kommer levererad i en kupol av genomskinlig hårdplast som gör att man ser sexleksaken i all sin prakt, snyggt stående på högkant. Botten av kupolen går att öppna upp. I utrymmet finner man två förpackningar med Tengas egna glidmedel och en manual för Tenga Flip Zero. Kupolen skruvas av för att öppnas. Sammantaget ser Tenga Flip Zero ut som en produkt som skulle kunna smälta in i vilken Apple Store som helst.

Att bara hålla Tenga Flip Zero i handen känns ljusår ifrån Tenga Flip Hole. Sexleksaken är mycket mindre och mer kompakt. Den fyller ut handen utan att bli otymplig och sitter som klistrad i greppet. Tenga har verkligen gått all in när det kommer till kvalitétskänslan med Tenga Flip Zero.

Hur använder man Tenga Flip Zero?

Själva användningen av Tenga Flip Zero går till på nästan samma sätt som med sina föregångare. Först tar man bort en ”list” som håller sexleksaken samman, sedan vecklar man ut den (flippar ut den) för att blotta insidan som består av en rad sköna texturformer – bokstavligt talat. Det speciella silikonmaterialet som används i Tenga Flip Zero är det mjukaste jag någonsin känt under mina fingrar. Materialet känns nästan som gelé eller en godis som håller på att smälta bort. Över silikonet ringlar man rikligt med glidmedel, sedan stänger man leksaken och sätter på ”listen” igen för att hålla den stängd under lekens gång.

En stor nyhet med Tenga Flip Zero är att konstruktionen är omvänd om man jämför med föregångarna. Öppningen är nu placerad i andra ändan av sexleksaken, vilket gör att man slipper en glappande söm som inte sluter tätt under användningen. En annan nyhet är också att skalet hålls samman av två klick-lås på vardera sida. Det innebär att leksaken hålls samman ännu stabilare – underbart!

Är Tenga Flip Zero skön?

Att säga att förväntningarna var extremt höga när jag var på väg hem med min Tenga Flip Zero är en underdrift. Efter allt mitt granskande och jämförande med tidigare versioner av Tenga Flip Hole verkade allt galet lovande! Mycket riktigt, när jag väl trängde in i Tenga Flip Zero var det så skönt att mina ögon nästan rullade bak i huvudet på mig. I mitten av leksaken finns en avlång platslist som man kan pressa på för att förstärka känslan över ett specifikt område i leksaken, det gör att känslan går att variera stort. Allt kändes perfekt, till och med bättre än min tidigare favorit i Tenga-serien.

När orgasmen kom blev känslan så intensiv att jag var tvungen att sluta runka leksaken upp och ner. Känslan blev helt enkelt för bra för att jag skulle palla med den in i det sista. Kanske trubbas känsligheten av med tiden om man använder den flitigt.

Till skillnad från tidigare versioner håller Tenga Flip Zero tätt under hela lekstunden. Inte en droppe glidmedel läckte ut, inte heller resterna av min orgasm. Allt höll sig kvar inuti sexleksaken.

Efter användning är det extra viktigt att man tvättar sin Tenga Flip Zero. Silikonet kan missfärgas och bli rätt snuskigt om man lämnar vätskor kvar inuti den. Som tur är behöver man bara veckla ut sexleksaken och skölja insidan under varmt vatten för att får den helt ren. Torkandet är en lite mer komplicerad process. För att alla skrymslen och vrår i silikonet ska bli helt torra måste Tenga Flip Zero ligga utvecklad på en torr handduk i flera timmar. Stänger man ihop sexleksaken när den fortfarande är fuktig bildas det en unken och instängd lukt inuti.

Tenga Flip Zero är nästan perfekt

Det är svårt att hitta något negativt att säga om denna underbara sexleksak. Tenga Flip Zero är verkligen så nära man kan komma en ultimat sexleksak för killar! Men, om jag var tvungen att leta fram någon svaghet hos min nya favorit skulle det nog vara bäst-före-datumet. Nej, Tenga Flip Zero kommer inte med något direkt bäst-före-datum, men silikonet inuti sexleksaken har en begränsad livslängd. Enligt Tenga själva behöver man byta ut sin Tenga Flip Zero efter ungefär 75 omgångar. Man kan tro att detta handlar om att Tenga vill sälja fler produkter, men efter att ha använt Tenga Flip Zero i lite över en månad förstår jag varför de vill att man byter ut den. Silikonet blir aningen mer styvt efter ett tag, vilket innebär att det drar ihop sig och släpper från plastskalets kanter en aning. Öppningen sluter inte lika tätt efter några månaders användning heller. Allt detta beror ju såklart på hur hårt och hur ofta man använder sexleksaken. Det är inget jag stör mig på, sexleksaken är fortfarande lika skön att använda, men den ser definitivt ”använd” ut efter ett tag.
tenga-zero-flip
Självklart ska du beställa en Tenga Flip Zero nu med en gång, det finns inget snack om den saken! Den kommer ge dig den absolut bästa orgasmupplevelsen du någonsin fått, så är det bara. Om du är en extremt kräsen individ som behöver ännu mer stimulans kan jag ge dig ett ”hett” tips. Använd leksaken tillsammans med värmande glidmedel. Det finns inga ord som kan beskriva den känslan, bara ett gäng primala läten.

Tenga Flip Zero
Tenga Flip Zero
Det är svårt att hitta något negativt att säga om denna underbara sexleksak. Tenga Flip Zero är verkligen så nära man kan komma en ultimat sexleksak för killar!
Utformning
86
Känsla
99
Material
72
Användning
90
Rengöring
77
Passar dig som
Vill ha en diskret sexleksak
Vill ha starka orgasmer
Passar inte dig som
Ogillar glidmedel
Är priskänslig
85
Lustfyllt
Vill du köpa Tenga Flip Zero till ett bra pris?