inte-attraherad-av-partner

RFSU: Det krävs ett nytt ord för kvinnlig onani

Just nu kan du vara med och påverka framtidens sexvokabulär. På deras hemsida har nämligen RFSU utlyst en tävling där målet är att hitta ett nytt ord för kvinnlig onani. De tre förslag som får flest röster belönas med något som gör varje fitta glad: en Playvibrator från RFSU.

Just nu samlar RFSU in förslag, både via mail och kommentarer på deras blogginlägg. Du kan komma med ordförslag fram tills den 16 november 2014, därefter kommer det ske en omröstning från den 17 november 2014. Hur lång tid omröstningen kommer ta framgår inte på deras hemsida, men de säger att det nya ordet kommer att klubbas igenom under RFSU:s kongress nästa år. Om du använder Twitter kan du också Tweeta ditt ordförslag genom hashtagen #rfsuonani. Artikeln som utlyser tävlingen kan du hitta här!
Personligen tycker jag att detta är en väldigt rolig tävling som fyller ett kul och lagom nyttigt syfte. Ordet runka är så självklart för killar, men vad har vi tjejer för ord egentligen? Ordet pulla hör jag ofta, men det är verkligen inget bra ord i min mening. Pulla antyder att det förekommer penetration och när jag onanerar jobbar jag sällan med fingrarna inuti min fitta. Fitta – just det! Kanske är det en uppföljningstävling som RFSU borde göra? Jag menar, hur sexigt är ordet fitta egentligen? Jag använder det bara för att det inte finns några bättre alternativ. Slida är lika fult fast mesigare och snippa är bara konstigt. Vagina säger man ju bara inte, det är ju så kliniskt att hälften vore nog. Kuk tycker jag är okej för det manliga könsorganet. Kuk är ett rejält ord med kraft, precis som en bra kuk ska vara.

Hittills tycker jag att de bästa ordförslagen för kvinnlig onani är klittra och fittra. Söta och moderna ord på något sätt. Klittra är nog min absoluta favorit eftersom det är kort men samtidigt beskrivande.

Vad tycker du är ett bra ord för kvinnlig onani? Lämna gärna en kommentar nedan om du har ett eget förslag. Något som känns lämpligt att nämna är att RFSU är ute efter ett ord och ingen mening eller beskrivning. Med andra ord går förslag som scrolla musen eller pilla bäret bort.
[irp]Håll koll på Lustfyllt.se för att se hur det går i omröstningen! Klicka på den stora på Gilla-knappen nedan du också och följ gärna Lustfyllt via Facebook eller Twitter!