inte-attraherad-av-partner

20 sextips som alla killar borde känna till

För snart en månad sedan publicerade vi vår första Månadsfråga här på Lustfyllt.se! Månadsfrågan kommer vara ett återkommande moment som går ut på att vi på redaktionen ställer dig som läsare en fråga om sex, samlevnad eller dejting. Du har en månad på dig att besvara den och när månaden är över publicerar vi alla svar vi fått in i en lustfylld artikel som förhoppningsvis kan ge oss alla något nytt att tänka på! Personligen är jag sjukligt taggad och grymt nyfiken på era svar på månadens fräckisfråga, därför har jag fått äran att sammanställa era svar och publicera själva artikeln som du läser just nu!

För dig som missade månadsfrågan på förstasidan löd den såhär: Vilket sextips skulle du vilja ge till alla killar på jorden? Responsen från er läsare blev lite bättre än vi väntade oss, därför kan jag inte publicera alla svar i den här artikeln.

Vilket sextips skulle du vilja ge till alla killar på jorden?

Annica: Att inte stöta hela vägen in under sex. Långsamma ytliga juck där bara ollonet tränger in känns fantastiskt skönt! Jucka på det viset 6 till 10 gånger kanske, sedan en djup stöt och börja om från början. Detta kan i alla fall driva mig helt galen! Säkert andra tjejer också.

F*uck: Det snackas alltid om att ”slicka” en tjej och många killar fastnar vid det tror jag. Prova att suga också, det fungerar prima på mig i alla fall.

M8te: KLIPP ERA NAGLAR!!

Alex: Kyss insidan av låren! Det är sådär känslig så det nästan kittlar fast ändå inte. Det måste vara många tjejer som gillar det, mer än jag.

Fille: Var inte tyst. Börja stöna! Killar som stönar är heta.. sextips ftw.

Cryss: Säg vackra saker under sex! Låt bli grova ord som hora, slyna och allt liknande. Det är avtändande om det är för grovt!! Berätta något fint, som att hon luktar gott eller ser vacker ut i sina underkläder.

Anon: komigen killar.. spotta ut snusen.. vissa av er kanske gillar smaken men väldigt få tjejer gör det.

Anjoo: Tryck inte ner hennes huvud när hon suger av dig, om du inte fått tillåtelse att göra det såklart!

Mekkele: Mitt sextips är att förvarna innan du kommer. Om du är en tyst älskare kanske hon missar din orgasm och undrar varför du slutade…

Smeknamn: Ibland är klittan för känslig att ”stimuleras” direkt. Om du vill göra det skönt för henne så be henne visa dig exakt vart runt eller på klittan det är skönast för henne.

NotSweet: Vet inte om detta gäller alla tjejer men dra inte tillbaka huden över klittan och börja slicka. Det är sjukt känsligt och nästan smärtsamt. Det var allt jag hade!

Nejtack: Vad är det killar inte fattar med ”FORTSÄTT PRECIS SÅ” ??

Läppbalsam: Djupt är inte alltid bättre. Jag vet inte vart killar får den iden ifrån? Korta snabba stötar med toppen av kuken är sagolikt och förmodligen det säkraste sättet för vilken tjej som helst att få vaginalorgasm.

Femina: Alltså det finns en sak som jag stör mig på hos killar och det är att de lixom följer med mina kroppsrörelser med huvudet när de äter mig. De fattar inte att jag försöker flytta dem till ett skönare ställe! Måste säga till varje gång. Kanske är det bara jag men där har ni ett tips i alla fall!

Ballabella: Fråga inte henne om hur många hon legat med.. seriöst. Hon kommer antingen ljuga eller krossa ditt självförtroende. Kanske båda!

Sextips: Jag får inte alltid orgasm, men det gör inte så mycket. Vad du gör efter sex är viktigare än orgasm för mig. Vill inte känna mig lämnad eller ”använd”. Försök att vara närvarande även när sexet är över tack!

Ohmygosh: Underskatta inte glidmedel! Det är inte bara till för analsex eller äldre kvinnor. Det kan vara svårt att bli drypande våt efter ett glas med %, precis som med stånd och killar antar jag.. Att ha det tillgängligt är grymt och kan underlätta massor.

Aras: Mitt sextips är smek insidan av låren, speciellt under förspelet. Jag blir så jävla tänd av smek och kyssar på låren!

Lolly: Stoppa in dina fingrar i munnen på dig själv och försök klösa insidan av din kind. Om du lyckas (får ont) innebär det att du måste klippa dina naglar! Fingra ingen om du inte har trimmade naglar.

Magramagge: Rör, smek och kyss din tjej även när ni inte ska ha sex! Det är så jävla trist med killar som bara rör vid en när de är kåta. Don’t be that guy!

Rockon: Om du inte är helt galet blöt runt munnen efter att du givit henne oralsex så har du inte givit henne oralsex… tänk på det.

[irp]Mitt favoritsextips är absolut det med att försöka klösa insidan av sin egen kind för att undersöka om naglarna behöver klippas – fantastiskt! Långa naglar var ett återkommande svar dessutom, så är det något sextips du ska ta med dig från den här artikeln så är det just det. Sedan finns det ju andra mindre smickrande tips också, som att spotta ut snusen innan sexytime – kom igen killar. Det har varit fantastiskt kul att läsa alla era svar och jag hoppas på att det blir minst lika många svar till nästa månads fråga! Denna frågan har ju helt klart varit lättast för tjejer att besvara, så nästa månad kommer vi allt ge er manliga läsare något att bita i. Nog om mina åsikter. Här kommer de sextips som jag tyckte var allra bäst.