inte-attraherad-av-partner

5 anledningar till att dejta yngre killar

Samhället verkar inte bry sig när män dejtar yngre tjejer, men när rollerna blir omvända kan det bli lite känsligare. Av okända anledningar finns det människor som tycker det är något märkligt med kvinnor som dejtar yngre män. Det finns faktiskt mängder av bra anledningar till varför äldre kvinnor bör dejta yngre män, och det handlar inte nödvändigtvis om sex. Kanske hade fler äldre kvinnor insett fördelarna med att dejta en yngre kille om de kunnat komma över den osäkerhet om utseende och sexualitet som åldern för med sig, osäkerheten som får dem att tro att yngre killar inte är aktuella för dem längre.

Oavsett om du är en singelkvinna på 30, 40 eller 50+ bör du överväga att dejta en yngre kille, och nu ska jag berätta för dig varför!

1.

Yngre killar uppskattar dina erfarenhet

Det spelar ingen roll hur mycket äldre du är, är du äldre än killen du dejtar har du förmodligen mer livserfarenhet än vad han har. Detta gör dig mer intressant än tjejer i hans egen ålder. Samma livserfarenheter som män i din ålder skulle kallat ”jobbigt bagage” kommer yngre killar se som spännande livshistorier. Dina erfarenheter ger dig också möjligheten att bli lite av en mentor för honom och hjälpa honom förbi några av livets jobbiga hinder. Din kunskap och erfarenhet kommer ge er mycket att prata om, och underlätta läget i sovrummet. Till skillnad från tjejer i hans egen ålder har du självförtroende och mognad nog att ta kontrollen och lära honom ett par nya trick under era intima stunder tillsammans.

2.

Att dejta en ung kille är att dejta en öppensinnad kille

När man blir äldre är det lätt att leva sitt liv genom ständigt återkommande mönster. Rutiner som gör vardagen grå och tråkig. Yngre män är dock mer öppna för att testa på nya och spännande saker, vilket kan gagna dig som äldre kvinna. Danslektioner, spännande resor och andra äventyr som män i din egen ålder inte skulle ägna sig åt välkomnas entusiastiskt av yngre killar. Du kommer med all säkerhet svepas med av hans positiva attityd som kommer bringa starkare färger till ditt liv. En frisk och uppiggande kontrast till de trångsinta och bittra karlar du vanligtvis har på din dejtingradar.

3.

Yngre män ser bättre ut

Med det menar jag inte att äldre män inte kan vara attraktiva. Jag menar bara att det finns något speciellt med energin och entusiasmen hos yngre killar som du ofta inte finner hos äldre män. När man applicerar det på era intima stunder innebär det ofta hetare sex under längre stunder. Inte nog med att yngre killars libido inte hunnit försämras av hög ålder, de är också mer äventyrliga i sängen.

Att yngre killar hungrar efter sex i större utsträckning innebär också att äldre kvinnor som fortfarande är i sin sexuella peak kan dra nytta av dejta en yngre kille på det viset och få tillgång till bättre och mer tillfredsställande sex. Återigen, jag menar inte att äldre män inte kan tillfredsställa äldre kvinnor. Det är dock bevisat att kvinnor når sin sexuella peak mycket senare i liven än män, så att möta en yngre man för sex är inte en så tokig idé.
4.

Att dejta en yngre kille kan få dig att må bättre

Inte nog med att yngre män utstrålar massa sköna energier, generellt är de också lyckligare. Yngre killar har inte blivit hårda och slitna av livets alla motgångar och dalar. Inte heller går de och oroar sig för att de håller på att bli gamla. Denna sköna inställningen till livet kan smitta över till dig och på så vis förbättra ditt humör drastiskt. Ett bättre humör innebär att ditt allmänna välmående kommer bli bättre. Den överskottsenergi som yngre killar går och bär på kan också leda till fler spontana och intima stunder, något som annars kan vara sällsynt i ett förhållande med en man i din egen ålder.

Som jag nämnde innan är yngre killar generellt mer äventyrliga och villiga att testa nya saker vilket kan leda till roligare stunder både utanför och inne i sovrummet. Deras utstrålning kan bli en välkommen krydda i ditt liv.
5.

Yngre killar är flexibla

En av de största fördelarna med att dejta en yngre kille är att de är anpassningsbara och generellt mer villiga att ge dig det förhållandet du vill ha. Till skillnad från äldre män som kanske letar efter ett stadgat långtidsförhållande är yngre killar mer positivt inställda till kortare romanser och flörtar. Om du letar efter något som är mer seriöst än en kort romans är de flesta yngre killar villiga att bli din exklusive. Så långe du är tydlig med vad du vill ha för typ av förhållande är yngre killar förmodligen med på noterna.

Det största hindret för äldre kvinnor som vill dejta yngre killar är deras egna självförtroende. Jag får intrycket av att äldre kvinnor inte tror att de har något som är intressant och åtråvärt för yngre män, som att deras bäst-före-daum har passerats på något vis. Självklart stämmer inte detta alls! Många yngre killar ser det till och med som en status-grej att få ihop det med en äldre tjej. Om du är en mogen singelkvinna bör du absolut upptäcka de yngre killarna på marknaden, för de vill mer än gärna upptäcka alla sidor av dig.