f4prX_kHq2g

Ända sedan jag fick nöjet att bekanta mig med TENGA Flip Hole under 2016 har jag har varit ett stort fan av TENGAS produkter. Som veteran här på Lustfyllts redaktion har jag varit inne i och utanför fler sexleksaker för män än jag trodde fanns, men ingen produkt har någonsin fått givit mig så starka orgasmer som de i TENGAS utbud. Deras material, textur och utformning är något som ingen annan tillverkare kommer i närheten av. Så, nu när jag fick möjligheten att testa TENGAS nya tillskott i Flip Hole serien – Flip Hole Zero EV – hade jag galet höga förväntningar, samtidigt som jag ställde mig tveksam till hur orgasmerna kunde bli skönare än de jag tidigare fått av deras produkter. Flip Hole Zero EV visade sig dock vara ännu en total fullträff från TENGA! Stort tack till Joyland som gjorde den här produktrecensionen möjlig.

Flip Hole Zero EV är en uppgraderad variant av deras Flip Hole Zero som vi också testat och recenserat här på Lustfyllt. Den främsta nyheten med Flip Hole Zero EV är just bokstäverna ”EV” som står för electronic vibrations. Denna modell kommer nämligen utrustad med två stycken vibrerande motorer under det sköna silikonmaterialet som din lem penetrerar igenom och masseras av under åkturen. Detta skapar en perfekt kombination av stimulering genom friktion och vibration som är helt genial.

Även silikonmaterialet är förbättrat, genom en optimering av silikonreceptet är nu materialet ännu mer hållbart samtidigt som det kittlar och stimulerar bättre än någonsin – en riktig premiumupplevelse för snorren! Tydligen har denna silikonblandning endast funnits i TENGAS Japanska produkter tidigare, men nu även implementerats i exportprodukterna. Silikonets textur är en av de sakerna som gör TENGAS produkter oslagbara – i min mening. Mönstret utgörs av flera små knottror, skåror och kulor som tillsammans ger mer stimulans än vad många förmår att utstå i det känsligaste ögonblicket.

tenga flip holeSjälva designen av Flip Hole Zero EV är slående lik Flip Hole Zero. När jag ställer de två bredvid varandra ser jag inga yttre skillnader. Tack vare de två motorerna är Flip Hole Zero EV något tyngre än sin föregångare, EV väger in på stadiga 530 gram vilket i sig är patetiskt lite men kan spela roll när man för enheten upp och ner upprepade gånger med en hand. Vidare har EV en snygg metall-ram runt det ovala plaststycket långs sidorna på EV, vilket ger den en väsentlig premium-känsla i jämförelse med föregångaren. Tittar man noga ser man även att EV har utrustats med en rund knapp på toppen, till för att kontrollera vibrationsmotorerna på insidan.

Till enheten hör en dockningsstation som hos föregångaren inte utförde mycket funktion. Stationen till EV är dock nödvändig för laddning av sexleksaken. Dockningsstationen kopplas till valfri strömkälla (adapter, dator eller bil) genom en medföljande USB-sladd, därefter placeras EV i stationen som laddar enheten. Smidigt, om du befinner dig på samma plats och inte har några problem med att ha din sexleksak stående framme. Mindre smidigt om du är på resande fot och vill packa få tillhörigheter. Till själva stationen kommer dock en kupol i plast som gör allt till en mycket stilren kombination som vare sig drar till sig uppmärksamhet i bokhyllan eller är bökig att föra med sig på resan.

Allt kommer förpackat i en något ”Appel-inspirerad” låda där kvalitetskänslan är på topp. TENGA har inte sparat på något alls här. Det känns verkligen som att packa upp en helt ny iPhone eller iPad när du har paketet framför dig.

Förutom själva produkten medföljer, som sagt, en USB-sladd, men också två engångsförpackningar av TENGAS egna glidmedel. Bekant för de flesta män, är behovet av glidmedel när man ska till att penetrera något tort. Glidmedel behövs med andra ord alltid för att upplevelsen ska bli så skön som möjligt med Flip Hole Zero EV. TENGAS glidmedel är något alldeles extra och håller en konsistens och långvarighet som jag aldrig tidigare stött på hos någon tillverkare. Om man inte har tillgång till deras glidmedel går det såklart bra med vilket annat vattenbaserat glid som helst. Värt att nämna när det kommer till glidmedel är; the sky is the limit! Ju mer, desto bättre känsla och du behöver inte vara rädd för att något ska läcka ut från produkten. Flip Hole Zero EV försluter sig tight runt staken släpper inte ut något som ska vara på insidan. EV är vattentät och 90 minuters laddning ger 40 minuter av vibrationer.

  Tenga Flip Orb: Orange Crash

Det är svårt att sätta ord på känslan som kommer av att använda Flip Hole Zero EV, men här kommer några höjdpunkter som tillsammans skapar den bästa runk-upplevelsen någonsin! Vibratorerna är perfekt placerade för att stimulera både ollonet och basen av kuken samtidigt, vilket gör att ytterligare rörelser inte är nödvändiga för att komma. Jag kunde lätt explodera av att bara låta motorerna göra sitt, men självklart bidrar silikonet med en del extra stimulans! Motorerna kändes något stora ibland och gör Flip Hole Zero EV väldigt tight, huruvida detta är en nackdel eller fördel får vara upp till var och en. Ljudet som kommer av att använda Flip Hole Zero EV är också en del av stimulansen. Utan vibrationer låter det precis som att få en riktig vår avsugning av en extremt ambitiös partner! Med vibrationer – not so much, även om vibratorerna är tystlåtna.

Självklart vibrerar motorerna i ett flertal förprogrammerade mönster, om du nu känner för det. Själv föredrar jag det konstanta läget där vibrationerna håller samma intensitet under hela åkturen. Knappen är något trög att trycka på och det tar någon sekund innan den reagerar.

Rengöring är något som är extra viktigt hos TENGAS produkter. Flip Hole serien är inte utformad för att vara för evigt. Faktum är att TENGA själva beskriver att varje produkt har mellan 50 till 100 omgångar i sig innan den bör slängas. Detta kan såklart förlängas genom att du rengör enheten direkt efter användning varje gång och låter den torka i öppnat läge. Vid rengöring är det också värt att tänka på att leksaken är vattentät, men inte batteriet som drivet motorerna! I praktiken innebär detta att plaststycket som dras av och på för att låsa / öppna leksaken inte för blötas ner.

Summa summarum; Flip Hole Zero EV är en riktig kanonenhet som är obestridd mästare bland lexleksaker för män. Vill du unna dig något alldeles extra, eller om du vill unna din pojkvän något alldeles extra för den delen, är Flip Hole Zero EV vägen att gå – helt klart!

Om du redan har en Flip Hole Zero och funderar på att uppgradera till en EV blir det hela en kostnadsfråga. EV kostar betydligt mer än sin föregångare, men ger också en skönare upplevelse. Om den förbättrade upplevelsen är värd mellanskillnaden är svårt att svara på. Om du dock har en Flip Hole Zero som sjunger på sista versen och funderar på att köpa en ny är EV helt klart värd en titt.

TENGA FLIP HOLE ZERO EV
TENGA FLIP HOLE ZERO EV
En otrolig orgasmupplevelse som inte kan beskrivas, bara upplevas! Ett självklart val för alla individer utrustade med penis.
Utformning
100
Användning
100
Känsla
100
Rengöring
85
Prisvärdhet
88
Passar dig som
Som har en penis!
Är ett fan av TENGAS tidigare produkter
Vill uppleva en orgasm utöver det vanliga
Passar inte dig som
Är priskänslig
95
Lustfyllt
VILL DU KÖPA TENGA FLIP HOLE ZERO EV TILL ETT BRA PRIS?