OH! HOLY MARY PLEASURE OIL

Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil är en mycket potent stimulerande kräm som innehåller Cannabis Sativa utsädeolja. En enda droppe på rätt ställe orsakar en mycket intensiv kittlande effekt och förhöjer sexuell njutning med hästlängder!

Så presenteras denna njutningsolja på den spanska tillverkarens hemsida, men hur väl stämmer detta överens med verkligheten? Tack vare sexubtiken Blush Me har vi på Lustfyllt fått en chans att testa och utvärdera om Holy Mary Cannabis Pleasure Oil verkligen håller måttet och om njutningen verkligen höjs av en enda droppe.

Först och främst bör det understrykas att Holy Mary Cannabis Pleasure Oil innehåller fröolja från Cannabis Sativa och inte det narkotikaklassade ämnet THC. Kort sagt, trots den listiga marknadsföringsstrategin finns det alltså inget sätt att bli berusad av den här produkten. Fröoljan har dock visats innehålla en rad hälsosamma fetter. Däribland Omega 3 och Omega 6 som främjar blodcirkulation och mjukgör huden.
Holy Mary Cannabis Pleasure Oil verkar genom att vidga de yttersta blodkärlen under huden och på så vis göra nervändar mer exponerade och känsliga för beröring – lite samma princip sim liniment, fast på en avsevärt mildare och mer behaglig nivå.

Glidmedel som gör det känsligareDet första jag tänkte när jag öppnade den lilla lådan med Holy Mary Cannabis Pleasure Oil var att flaskan med oljan var väldigt liten, men efter att ha provat oljan tillsammans med min pojkvän förstår jag varför. Precis som tillverkaren utlovar behövs det inte mer än en liten droppe för att åstadkomma en påtagligt värmande känsla på områden man smörjer med oljan.
När jag applicerade oljan testade jag mig inte fram, utan gick rakt på njutningsärtan med en gång. Till en början upplevde jag mest sköna sensationer av att smörja mig med oljan, som med vilket annat glidmedel som helst. Efter några minuter upptäckte jag dock att oljan verkligen skiljer sig från mängden. En liten värmande känsla växte sig snabbt till en nästan brinnande känsla. Jag blev nästan orolig för att känslan skulle fortsätta stegra mot
smärtsamma nivåer. Som tur var hamnade tillslut sensationen på en hög, men okej nivå.

Jag brukar ibland använda en vibrator under sex med min kille – så även denna gång! Oljan förändrade dock känslan av vibrationerna till något helt nytt. Med ”nytt” menar jag varken bra eller dåligt, bara mer intensivt. Jag är redan väldigt känslig där nere och sensationen från både oljan och vibrationerna blev en aning för stark för mig. Njöt gjorde jag i fulla drag, men på ett helt annat sätt. Känslan drev mig inte närmare orgasm, men gav mig en stark och ihållande njutning som jag faktiskt aldrig känt tidigare. Jag kan bara beskriva sensationen som att den liknar den man har precis efter att orgasmen har exploderat.

Vi har testat oljan ett par gånger nu och jag känner att den tillför min njutning mer och mer. Jag känner att jag kan ta mig närmare orgasm varje gång, men sensationen är fortfarande lite för påtaglig för mig. Jag når en punkt under sexet där mina ben darrar av den kraftiga njutningen och tillslut blir det för mycket. Jag tror dock att jag kommer explodera i en väldigt intensiv orgasm om jag fortsätter vänja mig vid den kraftiga sensationen.
Min pojkvän verkade oväntat nog få ut mer av oljan än vad jag fick! Jag överdriver inte när jag säger att Holy Mary Cannabis Pleasure Oil fick honom att utbrista i ljudliga njutningar jag aldrig tidigare hört från honom. Att höra hur han njöt gjorde verkligen mycket för min egen njutning. Numera är han alltid först med att föreslå att vi ska använda oss av oljan och jag säger sannerligen inte nej!

Det kanske inte är så konstigt när man tänker efter, att min pojkvän fick ut mer av den kraftigt stimulerande oljan än vad jag fick. En kvinnas klitoris har över 8 000 nervändar, vilket gör klitorisen till det känsligaste området på den mänskliga kroppen. Ollonet, som är det mest känsliga området på en manskropp, har något färre nervändar. Så, kanske kom min pojkvän upp i samma känslighet som jag normalt har när han applicerade oljan? Vem vet, men jag tror verkligen att Holy Mary Cannabis Pleasure Oil fungerar bra, om inte bäst, för män.

Sammanfattningsvis måste jag erkänna att Holy Mary Cannabis Pleasure Oil är en produkt som är svår att recensera, trots flitig granskning och empirisk testning (av mig och min pojkvän). Oljan är potent och vem som helst kommer förmodligen känna en starkt förhöjd känslighet. Hur stark beror på hur känslig du är från början. Om du är en kvinna som har lite problem med att nå klitorisorgasm rekommenderar jag Holy Mary Cannabis Pleasure Oil varmt! Kanske kommer oljan ge dig den där extra kicken du behöver för att nå hela vägen över orgasmgränsen.

OH! HOLY MARY PLEASURE OIL
OH! HOLY MARY PLEASURE OIL
En olja som definitivt kommer förhöja din känslighet och kanske ge dig en darrande njutning du aldrig känt tidigare.
Användning
93
Känsla
61
Rengöring
76
Prisvärdhet
68
Läsarbetyg35 Betygsätt
54
Passar dig som
Har mindre känslig klitoris/penis
Vill att din pojkvän ska komma fortare
Vill känna benen darra av njutning
Passar inte dig som
Har känslig klitoris
75
Lustfyllt
Vill du också känna benen darra av njutning?