inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Läsare avslöjar: Såhär blev vi av med oskulden!

Jag var 16 år och hade på något sätt lyckats charma en ung kvinna på 26 under en stor kick-off dag med företaget jag sommarjobbade på. Vi skrev med varandra under någon vecka – tog långa fikor och promenader – sedan en lördagskväll bjöd hon hem mig. Jag hade nog givit henne intrycket av att jag var ljusår mer erfaren än vad jag faktiskt var, jag var ju oskuld trots allt och det visste inte hon.

Vi hade en mysig kväll med film och snacks. När klockan började närma sig tre på natten frågade hon om jag ville ”stanna över” (förmodligen helt förbluffad över att jag inte försökt göra något move under kvällen). Vi gick sakligt in i hennes sovrum där hon kastade av sig kläderna och la sig under täcket. Jag följde hennes exempel och låg snart bredvid henne. Vi började kyssas (något jag faktiskt hade gjort tidigare). Efter några minuter tog jag initiativet och la mig över henne. Jag fattade min ivriga lem med min ena hand och förde den mot hennes skrev. I mitt naiva sinne trodde jag att allt jag behövde göra vara att stoppa in den. Det här med att tjejen behövde vara våt och redo hade min fröken i sexualkunskap inte sagt något om alls. Nu i efterhand tänker jag på hur pinsamt det borde varit för mig när jag låg där mellan hennes ben och försökte fippla in ballen i henne.

Efter att jag träffat hennes ljumskar med min kuk ett par gånger tog hon över. Hon la mig på rygg och fuktade sina fingertoppar mot sin tunga. Samtidigt som hon satte sig gränsle över mig drog hon sina fingrar över sin öppning. Ett par sekunder senare var jag inte oskuld längre.

Så gick det till när jag förlorade min oskuld! Nedan kan du läsa hur några av våra läsare förlorade sina oskulder.

Hur gammal var du när du blev av med oskulden och hur hände det?

Mimmi: Jag var 14 och var på en festival med några kompisar så var en kille jag blev lite intresserad av under kvällen i husvagnen brevid så började vi hålla på och det sluta med att vi hade sex så sängen i husvagnen gick sönder han fick punka på däcket och förtältet till husvagnen gick sönder när vi va klara.

Natta: Jag var 12 år var nog lite litet och tyckte inte om det så mycket låg och kollade på klockan för att se hur lång tid det tog och om det var över snart, det var med min pojkvän i hans rum vi låg vi sängen och det bara hände, det roliga är att vi idag är gifta och hans föräldrar bor kvar i lägenheten jag förlorade oskulden så tänker alltid på det när jag åker dit. 🙂

Exanimo76: Jag var nog rätt sen. 17 år fyllda i december och förlorade oskulden i februari/mars därefter. En kille några år äldre som jag var förtjust i. Hände hemma hos honom under en övernattning. Kändes hårt kallt inga känslor med om man jämför med nu då jag är 40 år fyllda. Hände aldrig mer med honom.

Natte: Jag var 14 första gången jag hade sex. De va på en fest

Ophy: Hade känt en kille i drygt 4 år, träffades online i World Of Warcraft och vi blev bra vänner. Efter de där 4 åren började vi bli mer tajta och flörta med varandra. Bestämde mig för att åka och hälsa på honom (han bodde i Danmark). Hade egentligen sagt att jag absolut inte ville ha sex första gången vi träffades, men klickade med en gång och han tog min oskuld andra dagen jag var där. Jag var då 24 år. Han är fortfarande den enda jag har haft sex med vilket jag är helt nöjd med även nu 4 år senare. Han är nu min pojkvän och vi bor nu i Sverige med våra 2 döttrar.

Tekla: Jag var 18 år gammal och var på min studentresa. Hade haft kontakt med en kille 2 månader tidigare som var i min hemstad och spelade innebandy. Vi pratade inte med varandra på 2 veckor och sen helt plötsligt möts vi MITT PÅ FUCKING DANSGOLVET I TURKIET. Sen hamnade vi inne på tjejernas toalett. Utan toalock. I do not recommend, upprepar, I DO NOT RECOMMEND. Att samlaga på en toalett utan toalock.

Bengala: hej när jag förlorade min oskuld var jag 16år hade varit tillsammans med min dåvarande kille några månader innan vi tog steget till ha sex. när vi båda var redo o vi låg i sängen o skulle mysa frågade jag honom efter en kondom. och han sa han inte hade en! vilken besvikelse vi fick vänta till nästa dag då det var sent o stängt butikerna. men nästa dag myser vi i hans säng. jag red honom minns jag och det gjorde inte ont eller kom inge blod jag var härligt kåt och våt och han styv. det tog inte lång tid innan han kom. det tog nog ett par gånger innan jag lärde mig o få en orgasm. men lärt mig att komma lättast då jag rider.

Honko: Jag var 17 år, skulle fylla 18. Var på en fest, och en kille jag var intresserad av bodde i närheten så jag ringde till honom och han kom dit. Vi hade aldrig träffats förr men när vi väl träffades var de som om vi hade det. Eftersom han hade sin bil så satte vi oss i den och körde en runda bara för att få lära känna varandra. Det slutade till slut med att vi var i baksätet, avklädda och han tog min oskuld. (Dock visste han inte det). Bilen var lite trång så vi avslutade det hela ute, mot en lyktstolpe och massa buskar bland massa hus. Trevligt var det iallafall!

Stella: Jag förlorade min oskuld när jag var 18. Det var hemma hos min första ”riktiga” pojkvän. Det var något jag längtat efter att få göra och när jag träffade honom fick jag äntligen en chans. Han Var jättesnäll och fin. Fick mig att känna mig trygg med allt. Jag förlorade oskulden bakifrån, vilket var lite oväntat. I min fantasi hade jag alltid föreställt mig den klassiska missionären.

Sångfågeln: Jag förlorade min oskuld nör jag var 15 år. Jag hade träffat en kille ett tag, vi var inte tillsammans men hade setts och ingåtts väldigt mycket. En kväll satt jag ensam hemma och han ville komma över. Han kom, vi satte på en film och det ena ledde till det andra. Vi använde självklart kondom, och överlag var sexet inte som jag tänkt mig men det är det väl alltid. Det var ett kort samlag med inte så mycket njutning. Men vid det tillfället gick nog tankarna att man bara ville ha det överstökat. Dvs kunna säga att man haft sex.

Mimmimus: Jag är 27 och förlorade oskulden för lite mindre än tre månader sedan med mannen i mitt liv. Jag har varit utsatt för övergrepp från en släkting under min barndom och även i mitt första förhållande, vilket gjorde att jag blev passiv, medberoende och isolerad. Träffade och blev väldigt kär i min nuvarande pojkvän för fem månader sen och han har varit väldigt förstående. Vår första gång var extremt fin och lugn och romantisk.

Plontus: Jag var 19 år när jag förlorade oskulden. Jag och min kille hade varit tillsammans i 2,5 år och på bröllopsnatten blev jag av med den.

Ninja: Jag var 15 år och hade haft ett av och på förhållande med mun dåvarande kille. Vi hade vart ”ihop” i ungefär 7 månader men aldrig haft sex då vi båda var oskuld. Sen en dag när vi hade gjort slut eller tagit en paus som vi kallade det så var det även öppet hus i vår skola så vi smet iväg en stund för att ”prata”. Vi gick till ett omklädningsrum som ingen använde längre och så började vi hålla på och till slut så blev det så att vi låg. Japp ni hörde rätt vi låg i skolan, jag förlorade min oskuld i skolan! Många säger ju att flrsta gången ska vara minnesvärd så

LadyLollo: Jag var 14 år och killen var 15 år. Det var i hans pojkrum och allt kändes så rätt, försiktigt och utforskande. Vi är fortfarande tillsammans, 10 år senare och sexet är lika kärleksfullt och nyfiket som då 🙂

Annapannapyttipanna: Jag var 14,5 år gammal när jag förlorade oskulden. Jag var tillsammans med en kille som jag tyckte väldigt mycket om och vi hade ”myst” ganska många gånger innan. Men en kväll kändes det bara rätt och han satt på en kondom och vi hade sex, inte länge dock haha. Det var ju lite stelt eftersom vi båda var oskulder och ”nybörjare”, men att jag förlorade min oskuld med honom är inget jag ångrar. Han var/är en jättefin kille som aldrig skulle vara dum mot någon. Det är jag glad över än idag, jag hade nog haft väldigt svårt att komma över att ha förlorat oskulden med någon jag inte kände mig trygg med. Vi gjorde slut någon månad efter, utan någon speciell anledning om jag inte har glömt något helt och hållet. 😀

Jen: 14 år och hemma i min egna säng. Jag var superkär i killen men vi var aldrig tillsammans. Det var fruktansvärt och inte alls som jag hade tänkt mig att det skulle vara. Låg och kollade på klockan som hängde på väggen, som tur är varade det inte alltför länge!

Tyra: Jag var 15 år, det var med min första pojkvän, vi väntade lite då båda var oerfarna men sen hände det helt enkelt bara. Vi hånglade i sängen och sen frågade han om han skulle hämta en kondom och jag sa ja. Minns att jag var så himla nervös, man hade ju hört att de gjort ont och kunde blöda men det var inte alls så utan det gick jätte smidigt och var ingen big deal, är glad att det var med någon jag älskade och kunde känna mig trygg med.

Eric: Jag förlorade oskulden när jag var 13 till en tjej som var 16 då. Inget märkvärdigt alls. Tänkte att det var bättre att runka efter.

[irp]Ett enormt och lustfyllt tack till alla er underbara läsare som bidrog med svar till månadens fråga! Om du hade velat svara på frågan om hur du förlorade din oskuld har du fortfarande en möjlighet genom att lämna din historia som en anonym kommentar nedan. Sist men inte minst, stort grattis till Mimmimus och Honko som båda vann varsin påse med blandade kondomer från Kondomvaruhuset – vi skickar dem till er omgående!