inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Pipedream Mega-Bator

Du! Jag antar att du som läser detta är kille. Har du någonsin önskat att du hade en sexrobot till ditt förfogande hemma? Nej, jag menar allvar. En maskin som tar hand om din njutning helt utan att du behöver göra något alls (eller ja, inte mer än att lyfta ett finger och trycka på on-knappen såklart). Det har jag önskat många gånger! Fleshlights och Tenga Egg i all ära, men med risk för att låta som världens lataste kille: man måste ju fortfarande göra mycket av jobbet helt själv när man använder dem. Jag säger inte att det är fysiskt jobbigt att röra handen upp och ner, det jag menar är att det tar bort en hel del av den realistiska känslan. Blir jag riden, avrunkad eller får en avsugning flänger jag knappast omkring med armar och händer. Jag lutar mig bara tillbaka och tar för mig av njutningen! Möjligheten att få just den känslan av avslappning, att lägga min njutning i någon annans händer helt och hållet, är något jag längtat efter att kunna känna med en sexleksak.

Hej! Tycker om era recensioner. Gillar att ni testar sexleksaker för både män och kvinnor! Kan ni testa någon autobator som Pipedream Mega-Bator, REV1000 eller kanske Apollo Stroker? Är intresserad av att köra en men vill gärna läsa ett utlåtande från någon som testat innan. /Johannes

Därför blev jag enormt nyfiken och aningen till mig när jag läste ett läsartips från en Johannes. Johannes berättade nämligen att det finns något som heter autobatorer, en term jag aldrig hört tidigare. Själva definitionen är en masturbator (onnaniprodukt för män) som gör allt jobb automatiskt – precis vad jag längtat efter att få testa. Johannes berättade vidare om ett par olika autobatorer som finns på marknaden idag, där ibland en från den amerikanska sexleksaktstillverkaren Pipedream (som bland annat designat och tillverkat den superrealistiska dildon King Cock som vi testade för länge sedan). Jag Googlade fram Pipedream Mega-Bator och blev genast nyfiken på hur bra den egentligen är. Är Pipedream Mega-Bator så nära en sexrobot man kan komma i dagens läge? Kommer jag kunna luta mig tillbaka och slappna av när jag använder den? Kommer det kännas som jag lägger min njutning i någon annans händer? Frågorna var många och krävde svar. Därför blev jag ytterst tacksam när sexbutiken Sexleksakeroutlet valde att sponsra oss med en Pipedream Mega-Bator som jag kommer testa och recensera nedan – jag är så galet taggad inför detta!

Pipedream Mega-Bator är en onaniprodukt för män från den amerikanska sexleksakstillverkare Pipedrem. Enligt Pipedream själva är Pipedream Mega-Bator världens enda hands free masturbator som tar användaren till orgasm utan att han behöver göra något mer än att sätta på den (bokstavligt talat). Den kommer i tre färger: vit, svart och röd. Pipedream Mega-Bator är vattentät, uppladdningsbar och tillverkad i kroppssäkra material.

provat-onaniprodukt-killeFörpackningen som Pipedream Mega-Bator kom i fick mig att ta några steg bakåt, den är väldigt stor! Det kändes som att jag fått ett kökstillbehör levererat till mig. Förpackningen är glansigt vit, men inte tystlåten på något vis. Runt om lådan finns tips på hur man kan använda Pipedream Mega-Bator, vad som gör den till en helt unik produkt enligt tillverkaren och självklart massor med produktbilder.

Pipedream är en lite udda sexleksakstillverkare som river ner både ris och ros med sina utmanande produkter. Framförallt deras produktnamn skapar debatter och diskussioner på olika bloggar och forum när de lanseras. Vad säger du själv om namnen; Fuck Me Silly Bubble Butt, Hot Water Face Fucker, Vibrating Freshman Fuckhole, Mega Grip Vibrating Stroker Mouth, Nasty Nympho, Flip-n-Fuck Me eller helt sonika Fuck My Hard Cock. Allt detta är riktiga produktnamn från Pipedreams produktkollektion och jag rekommenderar verkligen att du spanar in dem allihop. Som att inte produktnamnen är utmanande nog slår de även mynt på att göra sexdockor av kändisar utan deras tillåtelse. När nakenbilderna på Jennifer Lawrence cirkulerade som mest på nätet – tack vare The Fappening skandalen – dröjde det inte länge innan Pipedream gjorde en sexdocka som hette Jlaw och marknadsförde den genom olika bilder där modellerna satt och stod i samma positioner som Jennifer själv gjorde på de läckta nakenbilderna. Något osmakligt kanske! Men, man kan inte förneka att många av deras sexleksaker är riktigt bra.

Testat Pipedream Mega-Bator

I den enorma förpackningen rymdes en hel del saker. En enkel manual, en liten flaska glidmedel och en liten flaska rengöringsmedel var det första jag fick ut – väldigt bra. Härnäst trillade en liten påse med ladd-sladden ut. Pipedream Mega-Bator är uppladdningsbar och går dessutom att ladda via en enkel USB-anslutning till datorn! Jag hade gärna sett att porten på sexleksaken varit en USB port, på så vis hade man inte behövt den specialgjorda sladden för att ladda Pipedream Mega-Bator. Samtidigt förstår jag deras beslut. Ändan av sladden man för in i sexleksaken är väldigt lång och smal, den ser nästan ut som en nål. Man trycker denna genom ett lager av skyddande gummi som måste finnas där för att produkten ska vara vattentät. Stort plus för uppladdningsbar via USB i alla fall!

När jag grävde djupt ner i lådan fick jag upp ytterligare en påse med lite svarta plastdetaljer i. Det visade sig vara en sugkopp och ett stativ för surfplattor. När Pipedream håller verkligen vad de lovar med hands free. Tanken är alltså att du ska kunna sätta upp Mega-Bator på platt yta, montera på din surfplatta och sedan ha händerna helt fria när magin händer! Du behöver alltså inte ens hålla surfplattan i dina händer när du använder denna sexleksak!

Sist men inte minst tog jag ut huvudnumret – Pipedream Mega-Bator! Det är lite klurigt att berätta exakt vad idén med Pipedream Mega-Bator är, samtidigt som det blir väldigt självklart när man ser den. Man för helt enkelt in sin kuk i öppningen på Mega-Bator, längst in i öppningen sitter en utbytbar ficka som är tillverkad i ett material som heter RTB och är ett patenterat material av Pipedream som påminner mycket om klassiskt jelly men med en än mjukare känsla. Denna ficka roterar och stöter fram och tillbaka när sexleksaken är påslagen. Detta ska massera ollonet och toppen av kuken på ett ”magiskt” sätt enligt tillverkaren. Fickan av RTB kommer i olika utföranden, min har tjocka rundade piggar på insidan som verkar mycket lovande! Min modell av Pipedream Mega-Bator kom i rött.

Pipedream Mega-BatorDet första som slog mig när jag höll Pipedream Mega-Bator i mina händer var att den faktiskt ser ut som ett köksredskap. Den ser precis ut som någon typ av smoothie maker eller överviktig stavmixer. Med alla delarna på plats känns den väldigt stor, definitivt den största sexleksaken jag testat! Jag vill inte säga att den är tung, kanske spelar inte tyngden så stor roll ändå om man väljer att sätta fast den på väggen.

På framsidan finns ett gäng kontrollknappar. Med +/- knapparna kontrollerar man hastigheten på rotationerna och med pilknapparna skiftar man mellan de två olika lägena.  I det första läget roterar och stöter sexleksaken i ett jämt tempo. Det andra läget har ett slumpmässigt rörelsemönster. Man kan när som helst höja hastigheten i fem olika steg.

Att sätta ihop alla delarna av Pipedream Mega-Bator går fort, allt klickar snabbt på plats, men gör mig också lite orolig över hur svårt det kommer vara att rengöra apparaten sedan. Om man inte räknar med sugproppen är det fyra olika delar som utgör hela sexleksaken.

Trött och solbränd efter en ordentlig löparrunda kom jag hem och fastnade i soffan, men vaknade snart till liv när jag kom på att jag hade en spännande sexleksak att testa! Eftersom jag ändå var på väg in i duschen och sexleksaken är vattentät tänkte jag; varför inte slå två flugor i en smäll? Jag har försökt använda en sexleksak i duschen tidigare, men det har aldrig gått hela vägen fram. Vattnet som strilar över kroppen distraherar från den sköna känslan mellan benen, vilket gör det svårt att nå orgasm. Jag har till och med svårt att bli hård inne i duschen. Men, jag var villig att ge det ett försök.

Sexleksak för duschen kille

Efter att jag klivit in i duschen och vant mig vid den ångande temperaturen sträckte jag mig efter Pipedream Mega-Bator. För första gången tryckte jag på on-knappen vilket gick den lilla runda kontrollpanelen att lysa. Genom ett till tryck på pilarna började sexleksaken att rotera och stöta fram och tillbaka i händerna på mig – helt galet. Oerhört fascinerande att se på, om inte hypnotiserande. Jag märkte till min stora förvåning att det sitter ett par små lysdioder i botten på sexleksaken som blinkar frenetiskt samtidigt som toppen roterar runt, runt. Jag kan inte för mitt liv förstå vad lamporna fyller för funktion? Ska det verkligen blinka som ett lågstadiedisko när man onanerar? Som tur är blinkar inte dioderna tillräckligt starkt för att vara störande. De känns bara helt onödiga och töntiga.

Pipedream-Mega-Bator-testEfter lite pillande, tryckande och vridande fick jag upp Pipedream Mega-Bator på duschväggen. Jag kände mig enormt förväntansfull och dåsigheten jag kände efter löparrundan var nu som bortskrämd av de blinkande små dioderna. Fast på väggen satte jag igång rotationerna, det såg faktiskt väldigt inbjudande ut. Jag droppade en hel del glidmedel i öppningen, masserade in ännu en droppe på min käraste kroppsdel och förde den mot sexleksaken. Jag var inte ens i närheten av hård när mitt ollon försökte tränga igenom det yttersta RTB-lagret som är format som ett par kvinnoläppar, vilket gjorde penetration helt omöjligt. Jag vred av det översta RTB-lagret och förde min kuk direkt in i den roterande RTB-fickan, fortfarande helt mjuk. Så fort jag kände hur de små mjuka piggarna roterade runt min kuk började jag dock styvna och det dröjde bara några sekunder innan han stod i full givakt! Helt galet. Det kändes verkligen otroligt skönt. Jag överdriver inte när jag nu skriver att orgasmen började närma sig från första sekund, så skönt var det. I ärlighetens namn tog det inte mer än kanske 2 minuter för mig att komma med Pipedream Mega-Bator. Orgasmen var enormt intensiv och väldigt svår att beskriva, men jag ska göra mitt bästa. Självklart reagerar alla killar säkert olika på den här sexleksaken, beroende på hur känslig man är. Jag blir väldigt känslig i orgasmögonblicket vilket gjorde att jag var tvungen att dra mig ur sexleksaken och komma utanför. Även på den lägsta hastigheten skapade piggarna för mycket friktion mot ollonet, vilket säkert är helt underbart för vissa killar. Jag var absolut inte missnöjd med orgasmen, tvärt om! Jag vet inte om det var orgasmen eller utmattningen från löparrundan, men jag kände mig helt knäsvag när jag klev ut ur duschen – makalöst!

Sugproppen höll fast sexleksaken väldigt bra och mina händer var helt fira hela tiden. Jag behövde inte jucka eller röra vid mig själv för att komma. Eftersom jag stod upp hela tiden kändes det inte så avslappnat, men när jag stängde ögonen samtidigt som Pipedream Mega-Bator gick runt kuken kändes det nästan som att jag fick en riktigt bra avsugning. Jag var mer än nöjd!

Någon dag senare valde jag att köra en omgång till med Pipedream Mega-Bator i duschen. Denna gången satte jag mig ner på golvet och lät vattnet strila över mig samtidigt som jag höll sexleksaken på plats runt min kuk. Återigen kändes det fantastiskt skönt. Pipedream Mega-Bator är inte tung att hålla på plats, trots sin storlek. Orgasmen tog lite längre tid på sig denna gång, men svepte ändå över mig inom ett par minuter – mycket snabbare än vanligt. Ännu en gång var jag tvungen att dra mig ut precis när orgasmen kom, annars hade jag skrikit rakt ut i duschen! Känslan är väldigt stark och på en helt annorlunda nivå än jag någonsin känt tidigare.

sexleksak killeMen, det finns ett par svagheter med denna – i övrigt – fantastiska sexleksak. Pipedream Mega-Bator Är väldigt högljudd och då menar jag verkligen att den låter som en stavmixer. Tro inte att du kan använda den här sexleksaken diskret, det kommer aldrig hända. Även om motorn låter en hel del är den inte jättestark. Jag kan förstå varför den inte är så stark som man kanske önskar – av säkerhetsskäl – men lite mer kraft hade nog inte skadat. Jag är en normalstor kille mellan benen, men rotationerna stannade ändå några få gånger under användningen. Sist och minst är öppningen som jag förväntas klämma in kuken i för att nå till den roterande RTB-fickan. Återigen överdriver jag inte när jag säger att öppningen mellan RTB-läpparna har samma diameter som ett sugrör från McDonald’s. Även med en styv kuk och mängder med glidmedel fanns det inte en chans att komma in. Det yttersta RTB-lagret använde jag inte mer efter de två första försöken.

Det sista jag har att anmärka på är något som jag hoppas kommer bli bättre i nästa version av Pipedream Mega-Bator. Det är själva djupet på RTB-fickan. Djupet sägs vara omkring 10 centimeter, vilket stämmer, men rörelserna upp och ner är kanske är 4 – 5 centimeter. Detta innebär att sexleksaken endast stimulerar toppen på kuken och inte skaftet. Jag hade verkligen velat ha längre drag fram och tillbaka och en djupare ficka. Det hade gjort Pipedream Mega-Bator till ett absolut monster!

Sist men inte minst har vi rengöringen som är nästan lika illa som jag först misstänkte när jag satte ihop alla delarna. Använder man den utanför duschen eller badet blir det en hel del att tvätta och torka innan man monterar ihop den igen. Även om man använder den i vatten krävs det en del rengöring om man kommer inuti RTB-fickan, vilket många säkert föredrar!

Avancerad sexleksak för killar

Det gläder mig att den tekniska utvecklingen går framåt, även på sexleksaksfronten. Det är fantastiskt att utbudet av sexleksaker för killar inte längre består av endast penisringar och silikonklumpar med hål i mitten. Pipedream Mega-Bator tar verkligen manliga sexleksaker till en helt ny nivå och jag rekommenderar den fullt och ärligt till alla killar som vill ha en helt ny onaniupplevelse. Pipedream lovar mycket med den här sexleksaken, men alla löften uppfylls också i mina ögon.

Pipedream Mega-Bator
Pipedream Mega-Bator
Pipedream Mega-Bator tar verkligen manliga sexleksaker till en helt ny nivå och jag rekommenderar den fullt och ärligt till alla killar som vill ha en helt ny onaniupplevelse. Pipedream lovar mycket med den här sexleksaken, men alla löften uppfylls också i mina ögon.
Utformning
34
Känsla
90
Material
62
Användning
75
Rengöring
20
Passar dig som
Vill ha en skön stund i duschen
Söker en helt ny orgasmupplevelse
Vill kunna luta dig tillbaka och låta sexleksaken sköta jobbet
Passar inte dig som
Är okänslig
56
Lustfyllt
Vill du köpa Pipedream Mega-Bator till ett bra pris?