inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

King Cock Dual Density

För lite drygt ett år sedan fick jag äran att skriva den absolut första sexleksaksrecensionen här på Lustfyllt! I den recensionen testade jag världens kanske mest verklighetstrogna dildo – King Cock från Pipedream. Den hade sina för och nackdelar, men allt sammantaget var det en väldigt bra sexleksak som kommit till användning under många härliga stunder på egen hand och tillsammans med min pojkvän. Om du missat recensionen om King Cock – eller bara vill läsa den på nytt – kan du klicka på länken och njuta av den i sin helhet.


Test av dildon King Cock Dual Density från Pipedream


Nu har Pipedream tagit ett nytt grepp om sin Kink Cock genom att lansera en helt ny version av kollektionen som sägs vara ännu skönare och ännu mer verklighetstrogen än den tidigare! Den nya kollektionen av King Cock har Pipedream valt att kalla King Cock Dual Density på grund av att dildomodellerna nu har dubbla lager TPE med olika konsistens, just för att göra känslan så mycket mer verklighetstrogen. Med fungerar det?

Tack vare sexbutiken sexleksakeroutlet har jag fått en chans att testa King Cock Dual Density grundligt för att se om det skett någon förbättring jämfört med förra årets modell. Jag är enormt peppad inför att återbesöka denna gamla kärlek och berätta om resultaten!
testat dildo
King Cock Dual Density från den amerikanska sexleksakstillverkaren Pipedream är som sagt en verklighetstrogen dildo, tillverkad i Pipedreams egna TPE-material som är fri från ftalater och sägs ge en väldigt realistisk känsla vid användning. Dildon består av två lager TPE som håller olika konsistens. Det första lagret som utgör kärnan i dildon är något styvare, men ändå flexibel och böjbar. Det andra lagret TPE ligger utanpå det första lagret och har en mer hudliknande känsla. Pipedream kallar detta hudliknande material för Fanta Flesh och sägs vara så realistiskt det går att komma. Min variant av King Cock Dual Density är 6.5 inch lång och 1.75 inch i diameter (vilket är ungefär 16.5 centimeter i längd och 4.2 centimeter i diameter). Den har en pung nedtill och en väl tilltagen sugpropp baktill. Pipedream säger att denna dildo ska fungera utmärkt med de flesta strap-on-selar på marknaden.

verklighetstrogen dildoFörpackningen till den nya King Cock Dual Density är väldigt lik förra årets modell. Dildon är välinpackad i ett genomskinligt plasthölje som framhäver sexleksaken på ett smickrande vis. Man går inte miste om att den är made in the USA. Inte bara på grund av att det står framför rödvita ränder och stjärnor, storleken på dildon skvallrar nog mest om ursprungslandet. Inte för att amerikaner går runt med enorma dasar i byxorna (jag tror undersökningar har visat att den genomsnittliga amerikanska penisen är något kortare än den genomsnittliga svenska). Man brukar ju säga att allt är större i Amerika och det verkar stämma på deras dildos. Pipedream som är den mest amerikanska sexleksakstillverkaren någonsin verkar tro att större – utan tvekan – är bättre i alla lägen. Deras dildos är enorma!

Förra gången valde jag att testa en 7 inch King Cock, vilken skulle vara ungefär 18 centimeter i längd. 18 centimeter kändes kanske lite stort på pappret men var trots allt Pipedreams näst minsta dildo vid tillfället. ”Hur illa kan det vara” tänkte jag då. När jag väl fick se dildon svalde jag hårt och kände mig något förskräckt – den var mycket större än jag väntat mig! Tro det eller ej killar; tjejer tycker inte alltid att större är bättre! Anledningen att tjejer häpnar i porrfilmer när de får se en mänsklig motsvarighet till falukorven hänga och dingla mellan en killes ben är för att de inte för sina liv kan förstå hur den där saken ska få plats i dem om några minuter. Lite så kände jag när jag möttes av King Cock förra gången.

Denna gång blev jag inte lika häpen och chockad av storleken. Jag valde att testa deras näst minsta modell igen – King Cock Dual Density 6.5 inch. Anledningen till att jag inte valde den mista var att jag väldigt gärna vill ha en pung på dildon, vilket den minsta modellen i Pipedreams nya King Cock kollektion inte har. Första intrycket var att den kändes stor att se på, men inte så stor att jag blev orolig. Jag kände mig positiv och självsäker när jag såg storleken!

King Cock Dual Density

Paketet öppnas lätt och det finns inga tillbehör med. Allt som återfinns är huvudnumret – King Cock Dual Density. När jag öppnade paketet påmindes jag genast om en detalj som jag tyckte var det värsta med förra årets King Cock – lukten! Även King Cock Dual Density har en rätt kraftig doft. Den luktar inte illa, men om man är känslig för dofter – som jag är – är den tillräckligt stark för att man ska störa sig på den. Jag litar på att det inte finns några osunda ämnen i materialet, men den kemiska lukten gör mig ändå lite osäker. Väldigt synd att doften inte åtgärdats sedan förra årets modell!

köpa realistisk dildoNär jag greppar King Cock Dual Density för första gången känner jag att den är väldigt mycket mjukare än förra årets modell. Den går lätt att böja år alla håll. Den går till och med att vika dubbelt, något som absolut inte gick med den förra modellen. Böjbarheten och flexibiliteten känns bra och gör mig något hoppfull om att jag kommer få en skön upplevelse senare. Det hudliknande materialet är verkligen hudliknande, mycket mer realistiskt till konsistensen än vad förra modellen var. Den känns nästa lite kladdig när jag greppar om den, som en sådan där klibbig hand med träng man kunde köpa i automater för en 5-krona under 90-talet!

Utseendet är en helt annan historia än förra årets modell. King Cock Dual Density har absolut inte samma verklighetstrogna look som sin föregångare. Min första King Cock såg kusligt verklighetstrogen ut. Allt ifrån färgen på venerna som slingrade sig runt skaftet till urinhålsöppningen var totalt verklighetstroget. Detta har tyvärr inte följt med till King Cock Dual Density. Dildon är i stort sätt enfärgad och har inga små färgdetaljer alls. Venerna har samma färg som skaftet som har samma färg som pungen. Ollonet är lite rött, men ser fortfarande inte realistiskt ut. Väldigt tråkigt! Själva poängen med King Cock var just att den såg så läskigt verklighetstrogen ut i både färg och form! Detta känns mer som en vanlig standarddildo till utseendet. Det som är mest realistiskt med utseendet är formen på själva dildon. Den har en liten konstig vinkel uppåt, vilket vissa kukar har i verkligheten. Alla kukar är inte spikraka, något man lätt tror om man ser på dildoutbudet idag. En positiv syn på det viset!

Jag ville testa att koppla dildon till en strap-on och använda den på min kille, men det gick han inte med på. Han måste nog bearbetas lite mer för att känna sig trygg med att få en dildo upp i rumpan! Han använde dock gärna dildon med mig på andra sätt under sex. Det både han och jag tycker är läckert med att ha en verklighetstrogen dildo med under sexet är att det känns lite som en trekant light! Det finns en extra kuk där vilket är upphetsande för både mig och honom, men alla jobbiga känslor av svartsjuka och annat (som skulle funnits med om kuken satt på en riktig kille) finns inte alls!

Vill ha en verklighetstrogen dildo

Min kille satt leende i soffan helt naken med King Cock Dual Density i ena ljumsken när jag kom ut från badrummet under kvällen. Jag förstod exakt vad han ville, vilket även gav mig ett fånigt leende på läpparna. Jag gick ner på knä framför honom och började slicka på dildons ollon samtidigt som jag greppade hans kuk. Ganska snart gick jag över till att suga av dildon med handrörelser och mun – precis som jag snart skulle göra med hans kuk. Då och då såg jag upp på honom, det märktes att han gillade synen av mig upptagen med två lemmar. Han blev hård väldigt fort!

När jag kände mig färdig med dildon riktade jag min uppmärksamhet mot den riktiga kuken istället, vilket såklart kändes skönare både för mig och honom. King Cock Dual Density gav ett verklighetstroget intryck när han såg på den, men i min mun kände jag såklart att den är fejk. Man kan lägga King Cock Dual Density i varmt vatten innan man använder den för att uppnå en verklighetstrogen temperatur på dildon, men det hade vi ingen tid med. Kanske hade det känts ännu mer äkta för mig då!

Jag sög min kille i långa långsamma drag samtidigt som jag greppade runkade dildon framför honom. Det kändes häftigt och spännande. I min hand – insmord i saliv – känns King Cock Dual Density väldigt verklighetstrogen. Inte precis som min killes penis, men nästan. En annan typ av hårdhet.

Efter ett tag kände han att han ville belöna mig för mitt ”hårda” slit, så han reste sig upp framför mig och hjälpte mig upp till stående. Där efter förde han min kropp mot soffan med sina stora händer. Bestämt bytte vi plats. Han vred mina höfter så jag spann runt 180 grader, direkt la han handen mellan mina skuldror och pressade nedåt. Det fick mig på knä i soffan med rumpan vänd mot honom. Jag älskar när han handfast leder mig dit han vill ha mig utan att säga något, det känns kraftfullt och målmedvetet. En definitiv turn on för mig och ett bra sextips till alla killar som läser detta! Han föll på knä framför soffan. Hans ansikte hamnade i perfekt höjd med min rumpa. Han masserade mina skinkor och kysste dem lite lätt. Då och då sträckte han sina händer upp över min rygg och drog sina naglar över min hud hela vägen ner till svanken, ännu en grej som driver mig galen! Efter lite lätt bitande och sugande på mina skinkor gled han in med tungan mellan dem och började slicka mig bakifrån. Hans tunga gjorde långa långsamma drag över öppningen vilket gjorde mig andfådd av upphetsning. Jag kom verkligen på mig själv med att flämta som en hund.

köpa bra dildoHan greppade King Cock Dual Density som stod på vardagsrumsbordet och tryckte den mot väggen framför mig. Sugproppen verkade hålla uppe dildon väldigt starkt, det var inga problem att få den fast på väggen framför mina ögon. Han förde in sina fingrar i mitt hår och lär dem glida en bit in längs min hårbotten. Med ett bestämt grepp förde han mitt ansikte mot dildon, jag kunde inte missuppfatta vad han ville att jag skulle göra. När jag började suga och leka med dildon framför mig gick han ner på mig bakifrån en stund till. Det kändes gudomligt att stänga ögonen och föreställa mig en kille framför mig och en kille bakom mig. King Cock Dual Density är verkligen en leksak för fantasin, lika mycket som det är en leksak för kroppen. Den sätter igång tankarna hos både mig och min partner, vilket betyder mycket för att göra stämningen kåtare och sexet bättre.

Han ställde sig upp och såg hur jag jobbade med dildon i min mun över axeln. I nästa sekund kände jag hur han började leka med sitt ollon vid min öppning. Långsamt förde han in och ut toppen ett par gånger. För varje lätt stöt fördes han in djupare. Vanligtvis hade jag nog bitit min läpp av den sköna känslan, men nu kom jag på mig själv med att suga hårdare på dildon framför mig istället. Jag tog ut all njutning på dildon, hade det varit en riktig killa hade jag nog hört njutningen gå vidare in i honom och komma ut som stön.

En bra stund tog han mig bakifrån samtidigt som mina stön kvävdes något av King Cock Dual Density som fyllde min mun. Jag sträckte en hand under mig själv för att känna hans pung som slog mot min kropp, men efter några sekunder började jag smeka mig själv istället. Det var allt jag behövde för att kalla fram orgasmen som snart sköljde igenom min kropp. Vi tog en paus.

Jag la mig på rygg i soffan och min kille plockade ner dildon från väggen, eller försökte i alla fall. Den satt fast väldigt bra! Vi pratade lite om hur det kändes, vad som var hett och vad som kändes skönt. Vi brukar ofta göra det under eller efter sexet. Jag tror det är väldigt hälsosamt, att gå igenom alla positiva tankar och känslor man upplevt under stunden. Saker som man inte varit kapabel att uttrycka i sunden. Det känns som det för oss närmare varandra också.

Han höll dildon i sina händer och klämde den hårt, sedan förde han dildons ollon mot min öppning som blänkte av vätska. Kan lät toppen av dildon studsa mot min kitta ett par gånger innan han långsamt förde in dildon i mig. Det kändes rätt tight, för tight för att vara bekvämt. För en sekund trodde jag att även denna King cock skulle vara för stor för mig, men efter ett par stora droppar med Playboys vattenbaserade glidmedel över dildon gled den snart in. Det kändes skönt, det kändes verklighetstroget. King Cock Dual Density var varken för styv eller för mjuk i mig, helt lagom! Efter ett tag tog jag över greppet om dildon och fortsatte föra den in och ut samtidigt som jag klittrade med min andra hand. Min kille satte sig bredvid och började leka med sig själv samtidigt som han såg på mig, jag vet att han älskar att göra det.

Några minuter passerade där vi bara ägnade oss åt oss själva, fast ändå tillsammans. Jag kände att ännu en orgasm närmade sig med stora steg. Snart slog den ut och jag kände hur hela min kropp skakade i någon sekund. Det dröjde inte länge innan min kille viskade att han också kommer snart, med sin tunga andning. Jag såg på honom och bad om att han skulle komma. Han såg på mig med stora ögon och öppen mun och jag tänkte att det inte skulle dröja länge. Han greppade min hand som ännu höll dildon på plats i mig. Långsamt men bestämt drog han ut dildon från min slida och satte sig på knä framför mina särade ben. ”Nu!” var allt han sa innan han förde in sig själv i mig och kom med samma rörelse. En enda rörelse.

Testat en riktigt bra dildo

Efter vår underbara stund fick jag fler tillfällen att testa King Cock Dual Density på egen hand, bland annat i duschen där den fungerade utmärkt. Sugproppen gör vad den ska, även på våta ytor. Rengöringen är inga problem alls. Jag väljer att bara skölja av dem när jagg använt den i duschen, men självklart kan man använda rengöringsmedel om man vill det. Sedan är det bara att låta den torka på en ren handduk.

King Cock Dual Density är definitivt annorlunda jämfört med sin föregångare. Det är svårt att avgöra vilken som är bäst eftersom de i stort sett är motpoler till varandra på alla sätt. Den första versionen ser mycket mer realistisk ut, men King Cock Dual Density känns bättre. Så vilken man ska köpa beror på vilken upplevelse man är ute efter. Vill man ha en trekant light spelar utseendet kanske mest roll, i så fall rekommenderar jag King Cock. Har du tänkt att spendera en del tid ensam med din sexleksak rekommenderar jag King Cock Dual Density!

Jag hoppas verkligen det kommer ännu en årsmodell som har alla styrkor och inga svagheter. Jag hoppas också på att få testa den i så fall! Något som jag kan passa på att säga är att King Cock kollektionen från Pipedream är enormt stor, alltså i antal. Det finns många storlekar, former och framförallt färger.

King Cock Dual Density
King Cock Dual Density
En extremt realistisk dildo med följsamma former och hudliknande material!
Utformning
82
Känsla
69
Material
64
Användning
80
Rengöring
90
Passar dig som
Prioriterar utseende framför känsla
Gillar penetration
Vill kunna använda en strap-on
Passar inte dig som
Är luktkänslig
Är väldigt trång
77
Lustfyllt
Vill du köpa King Cock Dual Density till ett bra pris?