inte-attraherad-av-partner

Billy Boy Endurance

Endurance från den tyska kondomtillverkaren Billy Boy är en kondom som sägs fördröja utlösningen genom en ring av extra stramt latex som klämmer åt runt ollonet. Låter nice, eller hur? Men fungerar det verkligen?

Billy Boy Endurance

Själva förpackningen till Billy Boy Endurance skvallrar om kondomens tyska ursprung på så vis att den inte bjuder på några onödiga eller flådiga detaljer för ögat att njuta av. Den rektangulära förpackningen är svart med en rosa remsa över framsidan. Baksidan är om möjligt än mindre upphetsande med ett bäst-före-datum och CE-märkningen. I ärlighetens namn var det svårt att veta vilken Billy Boy kondom som förpackningen innehöll!

Själva kondomen är glidmedelsbehandlad och förhållandevis tunn med sina 0.06 millimeter i tjocklek. Denna kondom är extremt lätt att rulla på vilket kan vara en avgörande faktor när det väl är dags! De flesta av oss killar vet hur man gärna man slänger hela kondompaketet åt skogen när det trilskas. Tack vare sin väl tilltagna längd sitter Billy Boy Endurance väldigt bra på plats under sexet och man slipper dra den tillbaka på plats efter en tids jökande.

En kondom för dig som inte vill komma så fort

Men, hur blir det då med den extra ringen som stramar om under ollonet. Gör den någon nytta? Både ja och nej! Den extra strama ringen av latex håller kondomen på plats och förhöjer faktiskt känslan en aning, men allt beror på hur ditt ollon ser ut. För att kunna njuta så mycket som möjligt av denna unika feature bör ditt ollon vara av lika grov modell som resten av din kära stake. En väl definierad avsmalnad mellan ollonet och staken är också att rekommendera. Har du ett något smalare ollon stramar inte ringen åt på samma vis och gör att en annan kondom från Billy Boy kanske är ett bättre alternativ för dig.

Utlösningen då, fördröjs den av ringen? Spontant skulle jag säga; ja, kanske det. Men, sanningen är som alltid en aning mer nyanserad. Jag tror inte kondomen Billy Boy Endurance skulle ”bota” någon som lider av för tidiga utlösningar, men visst skulle den hjälpa en bättring på traven som man även tränar bort sin för tidiga utlösning på annat vis!

Ge Billy Boy Endurance en chans nu med en gång!

Billy Boy Endurance
En kondom för dig som liter av för tidig utlösning och vill ha lite extra hjälp i sängkammaren.
Passar dig som
Passar inte dig som
60
Lustfyllt
Vill du köpa Billy Boy Endurance till ett bra pris?