inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Protex 002

Är du en av oss som tycker att kondomer tar bort allt för mycket av känslan under sex? Som att det finns något bedövande, avgränsande och helt enkelt okänsligt med kondomer? Då ska jag berätta om en kondom som kan komma att vända din syn på kondomer upp och ner – Protex 002! Protex är en mindre känd kondomtillverkare vars främsta kondom har en tjocklek på endast 0.02 millimeter.

Protex 002

Jag har aldrig sett en kondomförpackning som den till Protex 002. Vanligtvis ser kondomförpackningar ut som en engångsservering med salt som man får på McDonald’s, men förpackningen till Protex 002 ser snarare ut som förpackningen till McDonalds dippsås! Förpackningen har en behållare som är gjort av lite hårdare plast vari kondomen ligger. Förpackningen öppnas genom att man drar bort överdraget av folie på toppen av förpackningen. Det är mer som en behållare än en förpackning.

Behållaren till Protex 002 är väldigt elegant, trots sitt udda utförande. Framsidan är färgat i svart, vitt och guld. Siffrorna 0.02 är tydligt uppförstorade för att man verkligen ska förstå hur tunn den här kondomen egentligen är. På baksidan finns bäst-före-datumet.

Världens tunnaste kondom?

Själva kondomen skiljer sig på många vis från andra vanliga kondommodeller, men inte genom smaksatt glidmedel eller en självlysande kropp. Den första skillnaden märker man när man öppnar behållaren till Protex 002, den doftar nämligen nästan inget alls. Man möts inte av den där illaluktande kondomdoften när man ska trä på den, vilket är ett klart plus! Detta beror på att Protex 002 är en latexfri kondom, gjord av Polyuretan. Latexfria kondomer överför även värme mycket bättre än vad latexkondomer gör, vilket gör att man känner varandras värme och kroppskontakt mycket tydligare. Framförallt under stötarna in och ut känner man verkligen skillnaden mellan slidans värme och den kallare luften utanför. Sexet med Protex 002 känns mer som kondomlöst sex.

Det som gör att Protex 002 gör att sexet känns ännu mer naturligt och kondomfritt är dess största säljpunkt – tjockleken! Protex 002 är – som namnet skvallrar om – endast 0.02 millimeter tjock. Det är mindre än hälften så tunn som vanliga kondomer, som brukar hålla en tjocklek på ~0.07 millimeter. Man kan tänka att en skillnad på 0.05 millimeter inte skulle kännas av, men oj vad fel man har. Protex 002 känns verkligen tunn och nästan obefintlig. En helt nu sensation för oss som är uppväxta med RFSUs tjockare kondomer.

Protex 002 är enkel att rulla på

Tack vara sin tjocklek är Protex 002 en kondom som är extremt enkel att rulla på. Tyvärr gör glidmedlet att den glider omkring en hel del när sexet går som hetast till. Ibland får man stanna upp och dra den till rätta för att sedan fortsätta.

Protex 002 är en toppenkondom, men också något dyrare än många andra kondomer. Men återigen, är du en av oss som ogillar kondomer för att de tar väck mycket av den sköna känslan av sex kanske det är värt att lägga några extra kronor på att få känslan av naturellt sex tillbaka samtidigt som man knullar helt säkert? Jag tycker det i alla fall. Detta är en kondom för mig och kanske för dig också!

Protex 002 finns att köpa på Kondomvaruhuset till ett väldigt fördelaktigt pris. Just nu kan du dessutom köpa ett mångpack för att få ner styckpriset en hel del.

Protex 002
En extremt tunn kondom som lämpar sig för alla som vill ha känslan av kondomlöst sex med kondom.
Passar dig som
Passar inte dig som
90
Lustfyllt
Vill du köpa Protex 002 till ett bra pris?