inte-attraherad-av-partner

Pasante Warming Sensation

Är du redo för den hetaste kondomen någonsin? Då kanske Pasante Warming Sensation är något för dig! Warming Sensation är en räfflad kondom från den Brittiska kondomtillverkaren Pasante. Det som gör Warming Sensation till en kondom som står ut i mängden är det speciella glidmedlet som kondomen är behandlad med. Glidmedlet sägs förhöja njutningen under sexet genom att skapa en värmande känsla för båda parter. Den värmande känslan ska göra våra känsligaste kroppsdelar ännu känsligare för all typ av beröring.

Pasante Warming Sensation

Jag älskar förpackningen till Pasante Warming Sensation! Förpackningens färger som skiftar i gult och orange får mig att längta iväg till en varm sandstrand där jag kan sitta och se himlen brinna under solnedgången. Surfkänsla? Förutom Pasantes logotyp står det också ”warming” med stora fina bokstäver över förpackningens framsida, vilket gör innehållet väldigt tydligt. På baksidan återfinns bäst-före-datumet.

Själva kondomen är inget märkvärdigt att se på. Den ser ut som de flesta andra kondomer och håller ungefär samma mått och tjocklek. Formen är rak med små räfflor runt kondomkroppen och doftar precis som man förväntar sig av en kondom. Eftersom kondomen är ihoprullad med glidmedel appliceras medlet på både bäraren och sexpartnern vid användning. Det finns både plus och minus med detta. Det stora pluset är med kondomer som Pasante Warming Sensation, då båda kan njuta av den värmande effekten från glidmedlet. Det negativa är att glidmedlet finns mellan kondomen och killens stånd, vilket får kondomen att glida omkring under sexet även om passformen är perfekt för killens storlek.

En kondom med värmande glidmedel

Hur känns den värmande sensationen då? Tillför den något till sexet eller är det bara en gimmick för att kränga kondomer till vänster och höger? Jo, visst känns den värmande känslan! Jag vet dock inte om jag skulle kalla den för värmande precis. Pasante Warming Sensation gav min hud en känsla som kan liknas med känslan man får av liniment fast extremt mycket svagare (tack gode gud för det). Huden känns på något vis mer blottad, barare, och därför mer känslig för all typ av beröring. Lägger man något kallt mot huden är känslan definitivt ännu mer kallt och tvärt om med något värmande, som en tunga till exempel. Sensationen var ett fint inslag, helt i min smak. Jag bad min partner att gnida sitt stånd (med kondomen på) mot min klitoris vilket gav en väldigt skön effekt, nästan smärtsamt skön! Min partner njöt i fulla drag han med och berättade också att den värmande känslan från kondomens glidmedel gjorde det lättare för honom att hålla ut lite längre. Den ribbade modellen på kondomen ger jag dock inget för. Jag kände inte av ribborna under sexet, men det kanske du kommer göra?

Pasante rekommenderar inte att man använder Pasante Warming Sensation under analsex eftersom glidmedlets effekt då kan kännas lite väl mycket!

Pasante Warming Sensation är faktiskt en väldigt het kondom, både på utsidan och insidan av förpackningen. Jag tycker definitivt att du ska lägga beslag på några Pasante Warming Sensation hos Kondomvaruhuset som just nu säljer dem till ett fördelaktigt pris.

Pasante Warming Sensation
En kondom som för med sig känslor av sommar och värme!
Passar dig som
Passar inte dig som
59
Lustfyllt
Vill du köpa Pasante Warming Sensation till ett bra pris?