inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Durex Tingle Me

Tingle me baby – yeah! Låter kanske inte som namnet på en kondom, men det är det faktiskt! Tingle Me är en helt ny kondom från världens största kondomtillverkare – Durex! Det som gör Durex Tingle Me unik är att den är belagd med ett speciellt lager glidmedel som sägs förhöja njutningen hos båda parter genom en kittlande känsla med doft av mynta – fresh!

Durex Tingle Me

Förpackningen till Durex Tingle Me är galet förvirrande och säger inget allt som innehållet. Det är nästan omöjligt att veta om man verkligen fått rätt kondom när man köper dem styckvis tack vare det gråa och intetsägande plasthöljet. Att Durex logotyp är det mest iögonfallande på hela förpackningen säger en hel del. På framsidan för man veta att förpackningen innehåller en kondom av naturligt latexgummi och på baksidan finner man ett bäst-före-datum – that’s it! Det blir inte lättare av att många av Durex kondomer har exakt samma förpackning.

Jag hade ingen aning om vad jag hade att vänta mig när jag rev upp kondomförpackningen med tänderna. Jag blev därför en aning chockad och positivt överraskad när jag möttes av en väldigt kraftig doft av mint istället för den unkna latexdoften. Ingenting med Durex Tingle Me är speciellt när det kommer till själva utförandet. Kondomen är 53 centimeter lång, precis som många andra kondomer. Även tjockleken på 0.07 millimeter är vad man kan kalla standard. Den är varken enkel eller svår att rulla på, men när den väl är på plats sitter den där den ska. Under sexet var jag tvungen att dra den på plats ett par gånger tack vare det väldigt glidiga glidmedlet.

Durex Tingle Me är en kondom med kylande glidmedel

Glidmedlet ja! Det förhöjer faktiskt känslan en hel del. Myntan ger en förhöjd känslighet som verkligen för att det ”sticker” och kittlar på kuken, nästan lite väl mycket faktiskt. Kanske beror det på en personlig preferens eller att in hud är lite extra känslig, men ibland var den kittlande känslan nog stark för att få mig att tappa koncentrationen på själva sexet. Min partner var dock överförtjust! Efteråt lovordade hon Durex Tingle Me om och om igen. Det speciella glidmedlet hade gjort henne mycket känsligare kring slidöppningen och över klitoris vilket var en höjdare. Efter sexet begav hon sig genast ut på nätet för att ta reda på om man kunde köpa ”kittlande” glidmedel med mintdoft på flaska. Ett bra betyg för kondomen helt klart!

Något som är värt att nämnas är att Durex själva inte rekommenderar att man använder kondomen Tingle Me under analsex.

Söker du efter en extra krydda till ditt sexliv och samtidigt vill utöva safe sex är Durex Tingle Me definitivt en kondom du bör testa. Min erfarenhet visade att den inte är allas favorit, men träffar den rätt människa blir sexet något helt nytt!

Durex Tingle Me
Söker du efter en extra krydda till ditt sexliv och samtidigt vill utöva safe sex är Durex Tingle Me definitivt en kondom du bör testa.
Passar dig som
Passar inte dig som
43
Lustfyllt
Vill du köpa Durex Tingle Me till ett bra pris?