inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

RFSU 17006

I en värld fylld av fetischer, smaksatt glidmedel, kinks och konstiga sexmöbler kan det ibland vara skönt och lustfyllt att gå tillbaka till basics ibland. Säkert sex utan konstigheter och finesser. Naturellt sex där inget annat än du och din partner existerar. RFSU 17006 är en kondom som kan hjälpa dig och din partner med precis detta!

RFSU 17006

Grundtanken med kondomen RFSU 17006 är en kondom fri från glidmedel, knottror och ribbor. RFSU 17006 är en kondom vars unika funktion är att den inte har några unika funktioner. Den är tillverkad i latex som håller en standardtjocklek på 0,07 millimeter och en standardlängd 18,5 centimeter. RFSU 17006 är som sagt inte glidmedelsbehandlad, vilket gör att du kan använda denna kondom till så mycket mer än en vanlig kondom. Du kan till exempel använda dem som en skyddande film över mobiltelefonen eller fjärrkontrollen i dammiga eller fuktiga miljöer. Är du djärv nog kanske den går att använda för att göra icke-vattentäta sexleksaker mer vattentåliga för en stund? Om du mot all förmodan skulle vilja använda RFSU 17006 ihop med glidmedel går detta såklart utmärkt. I så fall gäller vatten- eller silikonbasserat glidmedel. Undvik oljebaserat glidmedel.

En kondom helt utan glidmedel

Förpackningen till RFSU 17006 är den mest osexiga och icke-tilltalande jag någonsin stött på. Förpackningen är långsmal – klassiskt RFSU-stuk. Den är högblankt vit utan några tryck alls på framsidan. Totalt anonym. Baksidan är faktiskt roligare än framsidan, då den bjuder på en liten instruktionsbild av hur man öppnar förpackningen och ett datum då kondomen inte är säker att använda längre. Förpackningen drar i alla fall inte fokus ifrån det du och din partner gör tillsammans!

Det som är bra med RFSUs kondomförpackningar är att de alltid går lätt att öppna. Det är aldrig några problem och de tar också mindre plats är de klassiska amerikanska kondomförpackningarna. Inget fipplande med förpackningen innebär mindre stress under sexet, vilket såklart är ett stort plus! Att rulla på RFSU 17006 är där emot svårare. I alla fall i början. Avsaknaden av glidmedel gör att ollonet inte glider på plats lika lätt. Ollonet fyller lixom inte ut toppen på kondomen lika smidigt. Själva rullandet är det dock inga problem med. Den torra ytan ger extremt bra friktion mot fingrarna och handen, kondomen sitter som en smäck efter en halv sekund.

RFSU 17006 går att använda till mycket

När man använder RFSU 17006 är det extra viktigt att tänka på förspelet, om du ligger med en kvinna det vill säga! Avsaknaden av glidmedel är rätt så oförlåtande när det kommer till penetration och är din partner inte flödande redo vid tillfället kommer det ta bom-stopp. Förmodligen göra rätt ont för er båda också! Min partner var både villig och redo, men det krävdes ändå lite saliv för att kunna glida in på ett skönt sätt. Väl inne gick allt som en dans och sexet kändes precis som vanligt, nästan. Min partner och jag brukar inte använda kondom, så för mig är det en avsevärd skillnad i känsla varje gång jag använder kondom. RFSU 17006 är i alla fall en kondom som sitter på plats bättre än någon annan kondom jag tidigare testat. Avsaknaden av glidmedel gör att friktionen mellan kondomen och huden på kuken är som gjuten. Jag fick faktiskt rulla av RFSU 17006 efter sexet, i vanliga fall brukar kondomen vara halvt på väg av efter sex. Det finns heller ingen behållare längst ut på kondomen, så är man en kille som tenderar att komma kaskader kan resultatet bli lite annorlunda.

Trots att RFSU 17006 är en kondom utan några knottror, ribbor eller smaksatt glidmedel är detta en av de absolut bästa kondomerna jag testat. De tyngsta fördelarna är absolut den enkla pårullningen och att den sitter på plats under hela sexet. Ett minus är såklart att man nästan måste använda någon typ av glidmedel för att göra sex bekvämt. Ta chansen och införskaffa ett par RFSU 17006 kondomer nu med en gång.

RFSU 17006
Trots att RFSU 17006 är en kondom utan några knottror, ribbor eller smaksatt glidmedel är detta en av de absolut bästa kondomerna jag testat.
Passar dig som
Passar inte dig som
78
Lustfyllt
Vill du köpa RFSU 17006 till ett bra pris?