inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

EXS Extreme 3 in One

Knottrig eller ribbad, knottrig eller ribbad. Livet är kantat med svåra val, men ett att de absolut svåraste är valet mellan en ribbad eller knottrig kondom (Okej, kanske inte… men lite svårt är det. Jag menar, hur lätt hade du valt mellan de två?). Men, tack vare den brittiska kondomtillverkaren EXS behöver du aldrig mer välja antingen eller när det kommer till kondom. EXS Extreme 3 in One är en kondom som är både ribbad och knottrig. EXS Extreme 3 in One har dessutom en utsvängd form längst upp. Allt som allt utlovar den här kondomen mer njutning och stimulans än någon annan kondom på marknaden. Håller EXS Extreme 3 in One vad den lovar?

EXS Extreme 3 in One

EXS Extreme 3 in One kommer i en grodgrön förpackning som verkligen står ut i mängden. Den är väldigt iögonfallande och inte diskret på något vis. EXS logotyp synt stort på framsidan tillsammans med beskrivningen; Rebbed, dotted and flared. Shaped for comfort. På baksidan finner man bäst-före-datumet tryckt med minsta möjliga textstorlek.

Själva kondomen håller en standardstorlek på 53 millimeter i längd och en latextjocklek på 0.07 millimeter. På sin hemsida utlovar EXS att Extreme 3 in One ska vara fri från både latexdoft och latexsmak. Det ska också ge bäraren den mest bekväma och realistiska känslan under sex – någonsin! Visst, det sprids ingen kondomstank i rummet när man river upp förpackningen, men helt fri från doft och smak är den inte. Har du ett problem med latexdoft och smak är EXS Extreme 3 in One definitivt värd en chans. Tjockleken på latexmaterialet gör att EXS Extreme 3 in One känns som vilken annan kondom som helst under sex. Den levererar inte är mer realistisk känsla än vad Protex 002 (eller deras egna EXS Air Thin) gör. Pårullningen av kondomen är dock enkel och smärtfri.

En kondom med många egenskaper

Hur känns knottrorna och ribborna då? Min partner berättade att hon kände en tydlig skillnad med EXS Extreme 3 in One jämfört med andra blanka kondomer. Kuken har en egen naturlig textur med hudens ojämnheter och självklart ådror som slingrar sig längs skaftet. Kondomer pressar ner och jämnar ut texturen vilket tar bort en viktig del av sensationen. Texturen hos EXS Extreme 3 in One tar tillbaka en del av den naturliga texturen och stimulerar mer vid slidöppningen. Så, kort och gott kan vi konstatera att både knottrorna och ribborna på kondomen faktiskt gör en liten skillnad i känsla och sensation hos den som blir penetrerad.

När det kommer till den utsvängda toppen på kondomen skapar den mest problem, i alla fall för någon som har ett smalt ollon. Det extra utrymmet gör att kondomen glider omkring rätt mycket under sexet. Det är väldigt svårt att få EXS Extreme 3 in One att hålla sig på plats. Men, eftersom detta har väldigt mycket med kukens form och tjocklek att göra lär detta variera från bärare till bärare. Det bästa du kan göra är att köpa ett paket med EXS Extreme 3 in One och testa dem tillsammans med en partner. Kanske är EXS Extreme 3 in One kondomen ni båda letat efter?

EXS Extreme 3 in One
En kondom med många egenskaper som garanterar en skön stund!
Passar dig som
Passar inte dig som
30
Lustfyllt
Vill du köpa EXS Extreme 3 in One till ett bra pris?