inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Pasante Cooling Sensation

När sexet är som hetast kan det vara skönt med något kylande. Kondomen Cooling Sensation från den brittiska kondomtillverkaren Pasante utlovar en kylande känsla till båda parter under sexet tack vare ett speciellt utformat glidmedel som kondomen är ytbehandlad med. Man kan använda den tillsammans med både vatten- och silikonbasserat glidmedel.

Pasante Cooling Sensation

Precis som med kondomen Pasante Warming Sensation kommer Pasante Cooling Sensation i en snyggt utformad förpackning. Foilet skiftar i is- och babyblå färgtoner och ger verkligen inget tvivel om att denna kondom kommer leverera en kylande känsla. Man kan nästan tro att det är en ny typ av halstablett man håller i handen! Cooling står på förpackningens framsida tillsammans med Pasantes blå logotyp. Baksidan av förpackningen är metallicblå och silvrig med bäst-före-datumet stämplat med svart text.

En kondom med kylande glidmedel

Pasante Cooling Sensation är utformad med (i stort sett) samma dimensioner som de flesta andra kondomer. Pasante Cooling Sensation är 52 millimeter lång, har en omkrets på 104 millimeter och en latextjocklek på 0.07 millimeter. Detta gör att Pasante Cooling Sensation känns som vilken annan kondom som helst under sexet och passar de allra flesta kukar. Kondomen rullas på ganska lätt. Den veckade sig lite under pårullningen vilket var lite krångligt att rätta till i efterhand. Till skillnad från kondomen Durex Tingle Me doftar inte Pasante Cooling Sensation mint eller mynta på något vis. Den har en ”klassisk” doft av latex som inte är den mest tilltalande eller erotiska.

Det speciella glidmedlet på Pasante Cooling Sensation gör att kondomen glider omkring en aning under samlaget. Då och då fick vi stanna upp och rätta till kondomen för att den inte skulle glida av helt. Detta problem är dock inget specifikt för Pasante Cooling Sensation, det är något man får leva med när man använder de flesta kondomer.

Pasante Cooling Sensation gör allt känsligare

Hur känns glidmedlet då? Känns det som att leka med en isbit mellan benen? Både ja och nej. Pasante Cooling Sensation levererar absolut en speciell sensation för båda parter, men sensationen kan både tolkas som värmande och kylande. Det speciella glidmedlet gör att hunden känns mer blottad och känsligare för all beröring, vilket är skönt för det mesta. Min partner tyckte att den kylande känslan var alldeles för stark för hennes smak. Hon beskrev den som lite för påtaglig, samtidigt som jag gärna hade känt en ännu starkare sensation. Sensationen kan beskrivas som en kittlande eller väldigt lätt stickande känsla. Precis samma som man får i munnen och över tungan när man tagit en halstablett.

Det finns bara ett sätt att ta reda på om Pasante Cooling Sensation faller dig och din partner i smaken och det är genom att testa den själva!

Pasante Cooling Sensation
Vi rekommenderar verkligen den här kondomen för alla som vill ha spännande och välskyddat sex.
Passar dig som
Passar inte dig som
47
Lustfyllt
Vill du köpa Pasante Cooling Sensation till ett bra pris?