inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Såhär slipper du för tidig utlösning

Hej! Har precis blivit tillsammans med en ny tjej. Jag blir inte kär ofta men jag är verkligen jätte kär i henne. Men jag känner mig kass som pojkvän för när vi har sex får jag alltid utlösning så fort. Jag vet inte vad jag ska göra. Hon är jätte sexig när vi har sex och gör mig så kåt att jag inte kan hålla tillbaka. Det har hänt mig med andra tjejer också fast nu händer det nästan hela tiden. Jag är rädd för att hon ska tröttna och hitta nån annan 🙁 vill så gärna göra allt bra för henne men det är inte lätt när det tar slut så fort. Utlösning går inte att hindra. Hur tränar man sig för att hålla längre i sängen? Kan jag göra något trick typ för att inte komma så fort? Jocke.


Vad ska jag göra för att inte komma så fort?


Problemet som Jocke beskriver är tyvärr inte så ovanligt som man hade önskat. Nästan hälften av alla män säger att de har upplevt ett sexuellt problem under det senaste året. Två av de vanligaste sexuella problemen för män är just för tidig utlösning och erektionsproblem. Att komma för tidigt, speciellt när man har sex med någon man gärna vill imponera på, är frustrerande, pinsamt och ger allmänt dåligt självförtroende. Men det finns hopp! Genom olika onani-tekniker kan man träna upp sin sexuella uthållighet och på sikt förlänga sexakten med sin partner.

Det absolut bästa och skönaste sättet att genomföra dessa övningar på är tillsammans med en Fleshlight. Fleshlights är extremt realistiska lösvaginor gjorda i ett hudliknande material, speciellt framtagna för att ge en så verklighetstrogen känsla som möjligt. Fleshlights har blivit ett extremt populärt sexredskap för män de senaste åren, både som sexleksaker och som fantastiska verktyg för att jobba upp och stärka den sexuella uthålligheten.

Självklart kan du utföra övningarna utan tillbehör eller tillsammans med en partner, men Fleshlighten ger dig det bästa av båda världar i det här fallet och förmodligen bäst resultat på kortast tid. Med en Fleshlight får du chans att träna upp din uthållighet ensam utan en partner som stressar dig, samtidigt som du får en realistisk känsla under övningarna.

Realistiskt sex med din Fleshlight tränar din sexuella uthållighet

För att bli mer uthållig under sex behöver du träna din uthållighet under realistiska förhållanden. Jobba därför med samma juckande rörelser som du skulle gjort mot din partner när du använder din Fleshlight. Sitt inte ner och onanera med Fleshlighten. Kläm istället fast den mellan två kuddar i soffan eller sängen och jobba sedan med din kropp på samma vis som du skulle gjort under ett riktigt samlag.

Det är inte bara känslan av penetration som leder till utlösning. Även andning, muskelstyrka och teknik är faktorer som påverkar sexuell uthållighet. Öva realistiskt så kommer alla faktorerna förbättras och du kommer kunna kontrollera din utlösning bättre.

Hur gör man för att inte komma så fort?

Om du har problem med för tidig utlösning är det en god idé att variera juck-tempot under sexet. Små mikropauser eller tempoändringar kan ge dig många extra minuter i sängen med din partner. Några stötar i högt tempo följt av ett par långsammare drag är en bra metod som du kan öva på egen hand med din Fleshlight. När du arbetat fram ett bra tempo som gör dig mer uthållig kan du prova samma tempo med en partner.

Utlösning

Precis som att ett varierande tempo kan få dig att hålla längre under sex kan också ett varierande djup på stötarna köpa dig ett par extra minuter i sänghalmen. Genom att variera mellan ytliga och djupa stötar stimuleras olika delar av penis, vilket i sin tur underlättar kontrollen av utlösning. Pröva dig fram till en bra kombination av ytliga och djupa stötar så kommer du säkert märka en klar skillnad på din uthållighet under själva sexakten. Dessutom kan en variation mellan ytliga och djupa drag driva din partner till kvidande kåthet.

Träna bort för tidig utlösning

Om du har en Fleshlight och siktar på att göra dina övningar så realistiska som möjligt så glöm inte att aktivera dina sinnen tillsammans med kroppen. Genom att se och lyssna på porr samtidigt som du jobbar med din Fleshlight kommer du ännu närmare ett verkligt samlag och därmed effektivare träning.

Träna sexuell uthållighet ofta

Ju oftare du tränar på att kontrollera din utlösning, desto bättre kommer du bli på det, så träna aktivt och träna flitigt! Enkelt.

Få utlösning innan sex

Att onanera är både naturligt och hälsosamt. Dessutom kan en utlösning 1 – 2 timmar innan själva sexakten förlänga den rejält. Så plocka gärna fram din Fleshlight och ge dig själv en skön orgasm en stund innan du ska ha sex med en partner.

Knipövningar kan förhindra utlösning

Bäckenbottenövningar är en typ av knipövningar som utvecklades av Dr. Arnold Kegel under 40-talet som ett sätt att motverka inkontinens hos kvinnor som genomgått en graviditet. Forskning har visat att dessa övningar även fungerar lysande för killar som lider av att de kommer för tidigt under sex. Läs mer om knipövningar här och kombinera dem sedan med dina Fleshlightövningar, då kommer din sexuella uthållighet säkerligen förbättras.

Start stopp tekniken

En annan beprövad metod för att förhindra en förtidig utlösning är den så kallade start-stopp-tekniken. Den går ut på att du tar dig så nära orgasm som möjligt genom att onanera eller använda din Fleshlight och sedan avbryta all rörelse för 10 sekunder. Precis innan orgasm drar du dig alltså ur och tar ett par djupa andetag. Samtidigt som du andras djup klämmer du varsamt men bestämt över ollonet med dina fingrar. Påbörja sedan runkandet eller knullandet igen och upprepa övningen nästa gång du är på gränsen till orgasm. Dra dig ur, andas, kläm och återuppta det roliga. Upprepar du start-stopp-tekniken varje gång du onanerar eller har sex kommer du så småningom få allt bättre kontroll över din orgasm.

Kräm för att inte komma för tidigt

Om du nu genomfört övningarna ovan länge och troget utan något resultat och ditt problem med för tidig utlösning kvarstår finns det även medicinska sätt att räcka längre i sängen. EMLA är en lokalbedövande kräm eller gel som kan strykas över ollonet en stund innan sex för att fördröja utlösning. Priligy är ett preparat som tas i tablettform. Priligy försenar den kemiska reaktion som orsakar utlösning och kan dubbla din uthållighet i sängen.

I ett delat sexliv blir alltid ena partens problem bådas problem. Det gäller även erektionsproblem eller problem med för tidig utlösning. Därför är det viktigt att jobba tillsammans för att komma till bukt med problemen. Som partner kan man faktiskt göra mycket för att lindra, men man kan också förvärra situationen avsevärt om man inte ser upp.

Har du en partner som kommer för tidigt när ni har sex är det viktigt att du sätter dig in i hans situation och stöttar honom på ett positivt och skuldfritt sätt. Inga djupa suckar eller gliringar. Våga testa nya sätt att ha sex på, kanske hittar ni något som förlänger njutningen för er båda om ni experimenterar lite. Sex måste inte innebära penetration från början till slut! Du som partner kan också pröva att distrahera honom lite under sexets gång, genom att prata sexigt till honom eller ställa honom några sexiga frågor. Då får han förhoppningsvis något annat att tänka på för ett ögonblick. Sist men inte minst kan ni prova en sexställning du är över honom, då stimuleras inte hans ollon lika mycket vilken kan leda till längre stunder ihop.
[irp]Om du känner dig sugen på beställa hem en Fleshlight och jobba på din sexuella uthållighet kommer du säkert märka att inte all träning måste vara jobbig och svettig för att ge resultat!