inte-attraherad-av-partner

5 enkla tips för att inte komma för tidigt

Min kille kommer för fort, hur får jag honom att räcka längre i sängen? Hur gör jag för att han inte ska få för tidig utlösning och orgasm? Har ni några tips för att hålla längre under sex? Det är så frustrerande att han kommer precis när jag börjar bli kåt..
/Emma


Tips för att inte komma för fort


Återigen dags att besvara en fråga från er läsare! Denna frågan har trillat in ett flertal gånger i vår inkorg från olika avsändare som såklart tampas med den! Frågan har att göra med för tidig utlösning eller att komma för tidigt. Emma är en av tjejerna som skrivit till oss på grund av detta. Ett bevis på att för tidig utlösning är ett problem som kan vara lika frustrerande för kvinnor som män! Att komma för fort är nog något som alla killar har råkat ut för minst en gång i sina liv. Det är inte ovanligt [/column]att man som kille får en obehaglig och pinsam känsla i kroppen när det händer. Via tidningsartiklar och porrfilm får även vi killar en hel del ideal att leva upp till i sängen och ett av dem är att vi mer än gärna ska vara en hingst som kan hålla på hur länge som helst. När man inte lyckas med det kan det vara vanligt att känna sig otillräcklig och kanske inte bra nog för tjejen.

Ett svenskt samlag varar i snitt 8-12 minuter enligt RSFU. Den tiden kan nog räcka för många par, för en del andra är det på tok för kort tid. Om du skulle vilja räcka längre i sängen har du fem enkla steg här:

Andas långsamt och djupt under sexet. Flåsar du som en andfådd hund eller rent av håller andan under själva akten drivs din puls upp, vilket kan göra att du kommer fortare. Precis som jag skrev i tipset ovan, allt måste inte gå så himla fort.
Ta det lugnt! Det ska vara kul att ha sex och det måste få ta sin tid. Ha ett långt förspel tillsammans med din partner och ta allt i lugnt takt där efter, allt måste inte gå så himla fort.

Använd kondom. Det kan verka lite tråkigt, men en kondom kan hjälpa dig att hålla ut lite längre. Det tunna lagret av latex gör penisen mindre känslig vilket är precis vad du vill om du brukar komma för tidigt.
 
Använd en penisring eller greppa hårt runt pungen och kuken samtidigt. Jag har aldrig testat detta, men det sägs detta enkla grepp begränsar blodflödet till penisen och gör att du kan hålla på ett litet tag till.
Lätt bedövande glidmedel finns att köpa på nätet och på apoteket. Gnid in penisen med det och låt det verka en stund innan själva akten så ökar du chanserna för att hålla längre.

Vår sexpert har skrivit om fler trick och övningar som du kan göra för att träna upp din sexuella uthållighet, så om du vill läsa mer om hur du förhindrar tidig utlösning och inte kommer så fort kan du klicka på länken och läsa vidare!

Dela gärna artikeln nedan och följ Lustfyllt via Facebook eller Twitter!
[irp]