inte-attraherad-av-partner

Nej, du är ingen ”snäll kille” !

Du! Ja, just du. Du som läser denna artikeln just nu. Är du kille? Skulle du kalla dig själv för en ”snäll kille”, en nice guy? Bra, då är denna artikeln perfekt för just dig. Jag är nämligen så sjukligt trött på alla killar som missbrukar termen ”snäll kille” utan att veta vad det egentligen innebär att vara en snäll kille. Faktum är nästan alla självutnämnda snälla killar egentligen är passiv-aggressiva idioter. Bara för att du inte beter dig som en skitstövel betyder inte det att du är i närheten av att vara en genuint snäll kille.

Så, hur är en genuint snäll kille då? och när är man inte en snäll kille, utan en skitstövel i förklädnad? Det är exakt vad jag har tänkt att berätta för dig nu. Så sträck på dig och fokusera ordentligt för nu kör vi!

Du är inte en ”snäll kille” om…

Du klagar på att tjejer aldrig är intresserade av snälla killar

Jag ser detta nästan varje vecka på min tidslinje på Facebook. Någon snubbe känner sig dissad av någon tjej som tydligen inte är intresserad av honom, så han postar en status om hur han minsann ska börja bete sig som en skitstövel mot alla tjejer, eftersom det är det ända som funkar på tjejer.

En äkta snäll kille spelar inte snäll, han är snäll! Snäll som i renodlat och genuint snäll på riktigt. En snäll kille skulle aldrig komma på tanken att göra en helomvändning och bli en idiot bara för att en tjej inte ger honom den respons han önskat. Snälla killar låter tjejer som inte är intresserade gå vidare med sina liv. Visst kanske de känner sig sårade eller dissade, men de skulle aldrig komma på tanken att ändra sin personlighet på grund av en diss.

Du redovisar alla snälla saker du gjort

Vi förstår, du har verkligen ansträngt dig för att vara snäll mot tjejen som dissade dig. Du har givit henne ditten och unnat henne datten. Du spenderar mindre tid med dina vänner så du kan spendera mer tid med henne. Av någon anledning är hon ändå inte intresserad av dig och nu känner du dig bitter, så du viftar med listan på alla saker du gjort för att vara en snäll kille – precis som att den betyder något. Det gör den inte. Om du gör snälla saker för henne bara för att hon ska bli tvungen att göra snälla saker för dig är du ingen snäll kille! Om du inte vill göra något – gör det inte.

En snäll kille gör saker för att de vill, inte för att de ska få en belöning efteråt. Vet du vad det innebär att göra något osjälviskt från djupet av ditt hjärta? En snäll kille vet vad det innebär. Snälla killar har dessutom stake nog att säga nej till saker de inte vill gå med på, även om det är svårt för dem. Utan att klaga, utan att grina säger de till när måttet är rågat.

Du jämför dig själv med idioter

Faktum är att du går i tron om att alla killar utom du är idioter – självklart! Har han kropp som en gymhunk? Idiot. Har han tatueringar? Solklar skitstövel. Om en tjej går tillbaka till sin expojkvän eller väljer någon annan kille framför dig tar du för givet att de är bad guys. Det är ju trots allt så att bad guys alltid får bruden och nice guys som du blir friendzonade.

Varför bryr du dig ens om hur andra killar är? Vad tjänar du på att kalla dem för bad guys? Kanske är de skitstövlar, kanske inte. Bara för att du inte fick tjejen du ville ha betyder inte det att du är en snällare kille än någon annan.

En snäll kille accepterar att inte alla tjejer är rätt för honom. Förmodligen undrar de varför de blev brädade av en annan kille, vad den andra killen har som han själv saknar. Men, kan kommer inte vara en bitter ”förlorare” bara för att någon annan kille fick tjejen som han ställt in siktet på.

Du tror att snäll är det samma som mesig

Du vänder och vrider på dig själv för att vara henne till lags. Du säger ja när du egentligen vill säga nej och du finns där för henne när hon behöver dig – ändå verkar det som att hon inte bryr sig. Jag ska vara ärlig nu, det är väldigt svårt att ha respekt för någon som inte verkar ha någon respekt för sig själva. Att kräla på alla fyra bara för att vara någon till lags skickar inga starka signaler om självrespekt.

Snälla killar är generösa och omhändertagande, men inser också att det finns stunder då man måste få säga nej. Vi behöver alla göra saker som vi inte vill ibland, det är så livet fungerar. Skillnaden är att snäll kille förstår när det går för långt, när hans snällhet utnyttjas. Han blir inte bitter när hon ber honom om för mycket, han sätter bara vänligt men bestämt ner foten.

Du hela tiden berättar vilken snäll kille du är

Margaret Thatcher sa en gång; “Power is like being a lady… if you have to tell people you are, you aren’t.” Det är precis samma för snälla killar! Om du måste berätta för hela världen via Facebook att du är en supersnäll kille så är risken väldigt stor att du inte är det. Kanske försöker du bara övertyga dig själv?

En snäll kille behöver inte berätta för någon att de är just snälla, de tänker inte ens på det. Snälla killar är bara snälla och alla människor märker det på egen hand.

Du blir galen när hon inte ger dig respons

Detta gör mig full i skratt varje gång. En ”snälla” killen säger och gör massor med fina saker, sedan visar det sig att tjejen inte diggar honom längre och då exploderar han. Aldrig i mitt liv ser jag känslor ändras så fort och förolämpningar flyga så lågt! Helt plötsligt är hon en jävla slampa och en korkad idiot, det ena med det tredje. Hur kommer det sig, hon var ju din lilla älskling för 6 timmar sedan?

En snäll kille förstår att inte alla tjejer kommer ge honom uppmärksamhet. Faktum är att de är rätt förstående när de får dissen av en tjej. De vänder på klacken och fokuserar sin snällhet på någon annan istället.

Denna artikeln gör dig upprörd

Om du känner dig upprörd efter denna artikeln är det förmodligen för att jag träffat för många ömma punkter i dig. Du känner igen dig lite för mycket och vill inte erkänna att världen är som den är.

Snälla killar blir inte friendzonade, mesar och förklädda skitstövlar blir det!