inte-attraherad-av-partner

Vilka underkläder tycker killar är sexigast?

Hejsan kära Lustfyllt! Jag har inget stort ”problem” men en undran likaså! Min pojkvän som jag varit tillsammans med i snart ett år fyller 25 om en månad och jag vill verkligen överraska honom med något speciellt, så jag har planerat en helhelg i Göteborg med restaurang, hotell och aktiviteter – det kommer bli superkul! Jag har även några sexiga idéer som jag tänkte överraska honom med på hotellrummet efter en fantastisk dag, haha!

I alla fall, jag har funderat på om jag skulle komma ut ur badrummet med lite sexiga underkläder på mig innan jag förverkligar mina sexiga idéer med honom. Jag tror det kan bli en härlig del av förspelet om han såg mig klädd i något riktigt sexigt. Frågan är bara vad jag ska ha för sexiga underkläder på mig? Jag vet inte vad han gillar och nu vill jag inte fråga honom eftersom han säkert kommer misstänka att något är på gång. Ni får gärna ge mig lite tips på vilken typ av sexiga underkläder som går hem hos killar? Kanske kan någon av era manliga skribenter svara på den här frågan? Tack så mycket!

/Mia


Vilka underkläder gillar killar?


Tack för din fråga Mia! Även om jag inte kan tala för alla killar på jorden ska jag nog kunna ge dig lite tips på vilka sexiga underkläder som får honom att säga Wow! när du kliver ur badrummet! Om man som tjej som vill överraska sin pojkvän genom att bära något sexigt i sovrummet är det viktigast att fokusera på just överraskningsmomentet!

Vi killar är väldigt visuella och älskar att se nya och spännande saker framför oss. Klär du dig i sexiga underkläder som han aldrig sett tidigare kommer han med all säkerhet smälta som varmt vax framför dina ögon. Öppna därför lådan där du förvarar dina underkläder och titta på vilka sorters underkläder du har. Förmodligen har han redan sett dig i allt du har framför dig, så satsa lite pengar på något helt nytt. När jag säger något helt nytt menar jag sexiga underkläder som inte syns till i din låda – annorlunda underkläder. Är din låda full med stringtrosor kommer han förmodligen inte falla på knä och avguda dig om du visar upp dig i ett par nya stringtrosor. Samma sak gäller såklart klassiska briefs. Bär du det till vardags och den stora kvällen kommer han inte höja på ögonbrynen när du låter morgonrocken falla till golvet. Annorlunda är spännande, spännande är sexigt!

Med överraskningsmomentet i minnet kommer här lite mer konkreta tips om vilka sexiga underkläder som går hem hos oss killar. Svep ner för att få reda på tre typer av underkläder som vi killar tycker är sexiga!

Grovmaskiga nätstrumpor

Lårhöga stay ups i all ära, men inget osar mer sex och förbjuden erotik än ett par grovmaskiga nätstrumpor. Klär du dig i detta kommer han fatta att det inte står något lugnt och försiktigt älskande på schemat, bara rockigt och äventyrligt sex! Vill du verkligen få honom att tappa hakan så kombinera nätstrumpor med ett par stringtrosor och ett par höga klackar i samma färg. Det kommer gå hett till, så göm en liten flaska med glidmedel under kudden – bara ett tips!

Negligé

Negligé eller ett tunt nattlinne är fantastiskt sexigt i många lägen och kommer definitivt fånga hans uppmärksamhet. Det tråkiga med negligé är att det, till skillnad från nätstrumpor, väldigt fort hamnar på golvet vilket kan kännas lite bortkastat. För bästa effekt bör därför negligé kombineras med en liten show, kanske en liten mjuk striptease så ni båda kan njuta av detta sexiga plagg så länge som möjligt. Negligé skickar mysiga och romantiska signaler till honom vilket gör att det passar bäst till romantiska högtider som alla hjärtans dag, bröllopsdagar eller eran årsdag (om ni inte är gifta). Självklart ska du inte bära några trosor under!

Korsett

Korsett är alltid ett säkert kort när det kommer till sexiga underkläder. Beroende på stil och färg kan en sexig korsett signalera nästan vad du vill. En svart korsett i lack eller läder säger honom att du ska visa honom vem som är bossen ikväll. En vit korsett i tyg med öppen byst visar honom hur elegant sexig du är. Kombinera gärna korsetten med ett par stringtrosor i samma färg och en passande accessoar. En svart erotisk korsett kräver nästan en ridpiska eller handklovar i handen och känner du dig generös så släng på nätstrumporna undertill också!

Bonustips!

Nu ska jag bjuda på ett högst personligt bonustips för dig som vill ge din pojkvän ex unik upplevelse med sex och underkläder – håll i hatten!

Istället för att köpa dyra sexiga underkläder kan du leta fram ett par billiga trosor och en gammal t-shirt i matchande färg. Använd en vanlig sax till att klippa av kragen på t-shirten, det gör att den kan hänga lite sexigt löst över ena axeln och blotta mer hud. Kom sedan in i sovrummet där han sitter och väntar på sängkanten. Ställ dig framför honom och fukta läpparna innan du ser honom i ögonen och säger Jag vill att du klär av mig. Han kommer förmodligen ställa sig upp och försöka lyfta av dig t-shirten. Stoppa honom då och räck över en sax till honom som du gömt under täcket i sängen eller på annan lättåtkomlig plats. Han kommer med all säkerhet få ett stort leende på läpparna när han inser att du vill att han klipper upp din topp. Kanske kan du be honom att klippa ett litet jack i kragen så att han sedan bokstavligt talat kan slita av dig t-shirten. Jag kan garantera att detta kommer kännas galet sexigt för er båda! När t-shirten ligger strimlad på golvet kan du strula med honom ett tag. Se till att han är helt naken innan du ställer dig upp, fattar ett bestämt tag om troskanten vid höften och ber honom klippa av dig trosorna.

Här kan du välja den milda vägen eller den lite råare vägen. Antingen kan du bara låta de sönderklippta trosorna falla till golvet. Eller så gör du något som han kommer fantisera om för resten av sitt liv. Fånga upp de sönderklippta trosorna och be honom att gapa. Se honom i ögonen, för sedan in trosorna i hans mun och säg att han ska bita hårt. Gå sedan ner på honom och hör hur han stönar genom trosorna som sitter fast mellan hans käkar. Det kräver lite självförtroende, men jag kan garantera att det kommer göra honom helt galen av upphetsning

Vilka underkläder tycker killar är sexiga?

Sexiga underkläder kommer i alla modeller och prisklasser, men i slutet handlar det om att du som bär dem är bekväm i dem och känner dig sexig. Känner du dig sexig kommer du utstråla självförtroende och sexighet, vilket i sin tur kommer leda till enormt bra sex. Kanske borde du inte fråga dig vilka sexiga underkläder han gillar bäst, utan vilka sexiga underkläder du gillar bäst?