inte-attraherad-av-partner

10 saker du inte visste om kvinnliga porrstjärnors privatliv

Många människor – inte minst jag själv – är nyfikna på hur det är att vara kvinna och jobba med porr. Hur det egentligen är att leva som kvinnlig porrstjärna. Hur mycket pengar tjänar man som porrskådis? Hur många sexpartners har en vanlig porrskådespelare genom sin karriär? Hur mår man psykiskt av att jobba med porr på en vardaglig basis? Det visar sig att det finns förvånansvärt lite forskning gjord på porrstjärnors liv, ännu mindre forskning har lyckats producera några svar till frågorna ovan. Det finns dock en relativt ny studie där forskarna har gjort en djupdykning för att ta reda på mer om hur det är att vara kvinnlig porrskådis och den har jag tagit del av!


Hur är det att jobba som kvinnlig porrskådis?


9,6

Det genomsnittliga antalet sexpartners porrskådisarna haft under det gånga året ”off screen”.

74,8

Det genomsnittliga antalet sexpartners porrskådisarna haft under sitt liv ”off screen”.

67,1%

Av kvinnliga porrskådisar säger sig vara bisexuella.

När porrskådisarna blev ombedda att ranka hur mycket de älskar sex på en skala från 1 till 10 svarade 69% av dem 10. Färre än 2% svarade 5 eller under.

23,7%

Av porrskådisarna medger sig haft alkoholproblem.

15 år

Är den genomsnittliga åldern då porrskådisarna förlorade oskulden.

21,7

Är det perfekta antalet sexpartners en kärlekspartner ska ha haft, enligt porrskådisarna.

$1,000

Eller ungefär 8 130 kronor är vad en kvinnlig porrskådis tjänar på att göra en sexscen med en kille.

$1,300

Eller ungefär 10 500 kronor är vad en kvinnlig porrskådis tjänar på att göra en sexscen som innehåller analsex med en kille.

Jämfört med kvinnor som aldrig medverkat i en porrfilm är kvinnliga porrskådisar mer nöjda med sitt sexliv och mer spirituella, de har också bättre självförtroende.

Källor: Griffith, J. D., Mitchell, S., Hart, C. L., Adams, L. T., & Gu, L. L. (i tryck) Pornography actresses: An assessment of the damaged goods hypothesis. The Journal of Sex Research.

Studien är gjord på 177 kvinnor som medverkat i olika porrfilmer under sina karriärer som porrstjärnor. Ovan har jag lyft ut de 10 fakta som jag tyckte stod ut mest i studien. Jag blev riktigt chockad över vilka enorma pengar tjejer inom den amerikanska porrbranschen tjänar på bara en enda scen med en kille! Aja, nog tjatat – håll till godo! Glöm inte att lämna en kommentar när du läst klart.
[irp]