inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Pasante Infinity Delay

Pasante Infinity Delay

Pasante Infinity Delay

Pasante är en kondomtillverkare som blir allt vanligare på den svenska marknaden. Jag har inte gjort någon akademisk avhandling för att styrka det påståendet, men jag ser detta märket oftare på apotek och i matvarubutiker än för bara några år sedan. Modellen vi har testat heter Pasante Infinity Delay, ett namn som kondomen verkligen lever upp till! Precis som med Durex Performax Intense har denna kondomen en ytbehandling på insidan som gör att ollonet och resten av kuken blir aningen bedövad. Det är dock ett helt annat bedövningsmedel som verkar på Pasante Infinity Delay. Medlet heter Lidokain och används vanligtvis för smärtlindring av sår och sprickor i hud. Själva tanken med att bestryka insidan av kondomen med detta medel är den samma som med Durex Performax Intense, att killar som kommer för fort ska få några extra minuter i sängen med sin partner.

Till skillnad från Durex Performax Intense slaknade inte ståndet vid användning av Pasante Infinity Delay. Kanske blev ståndet något mjukare än vanligt. Just termen infinity (oändlighet) är väldigt passande, då orgasmen uteblev helt och hållet när vi testade denna kondom under sex. Återigen, min partner lider inte av för tidig utlösning, så att använda en kondom som fördröjer utlösningen är lite overkill. Vi rekommenderar inte denna kondommodell till killar som kan kontrollera sin orgasm på egen hand. Den kommer inte göra dig till en extra uthållig hingst i sängen. I värsta fall det rakt motsatta. Om du däremot är en kille som lider av för tidig utlösning skulle vi verkligen rekommendera dig att testa denna modell. Medlet verkar effektivt, men inte på ett sådant sätt att det blir medvetet märkbart. Kondomen kändes lite stor och slapp, men kanske var det för att ståndet mjuknade en aning under användandet.

På egen hand är visan i stort sätt samma som med Durex Performax Intense. Pasante Infinity Delay har mycket medel vilket kladdar en hel del. Att orgasmen aldrig kommer är inte riktigt vad man vill uppnå när man runkar. Fast det är klart, för ett runkmaraton som sträcker sig till oändligheten och vidare passar denna kondom utmärkt!

Märke Pasante Egenskaper Förlänger samlaget
Smak Nej Färg Clear
Storlek Normal Omkrets 104 mm
Längd 190 mm Tjocklek 0.07 mm
Material Latex Styckpris ~6:-
Pasante Infinity Delay
En helt okej kondom som kan rädda sexlivet för killar som lider av för tidig utlösning.
Passar dig som
Passar inte dig som
20
Lustfyllt
Vill du köpa Pasante Infinity Delay till ett bra pris?