inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

EXS Air Thin

EXS Air Thin

EXS Air Thin

EXS är också ett brittiskt kondommärke med en rad modeller under bältet (haha?). EXS Air Thin ser inte så märkvärdig ut vid första anblick. Den babyblå förpackningen är inte särskilt snygg och kondomen i sig verkar inte vara så märkvärdig heller. Det är inte förrän man börjar rulla på kondomen som man märker skillnaden – den är extremt tunn! Det sägs att EXS Air Thin är den tunnaste kondomen i världen, vilket jag ställer mig tveksam till. Jag tror det finns en japansk modell som är ännu tunnare. Med det sagt, dessa kondomer är de enda som vi faktiskt känner en märkbar skillnad på under samlaget. Det känns faktiskt som att det nästan inte finns något där alls. Den sitter aningen snävt, men är inte obekväm på något sätt. Den är lång nog att rulla hela vägen ner och luktar inte så mycket heller. Mängden glidmedel är lite väl snålt tilltaget och friktionen från kondomen är faktiskt det enda som känns av den. Med ordentligt med glidmedel försvinner känslan av kondomen nästan helt!

EXS Air Thin är på sätt och vis den ultimata kondomen. Den gör vad den ska utan att märkas. Ingen smak, ingen färg och inga konstiga ytbehandlingar. Den är diskret och ännu mer diskret.  Om jag vart tvungen att använda kondom under alla samlag hade jag valt denna utan tvekan. Självklart finns det en potentiell risk med att använda extra extra tunna kondomer, men jag väljer att lita på att tillverkaren kan sina grejer!

På egen hand glänser EXS Air Thin lika mycket. Den känns knappast något alls och den snåla mängden glidmedel gör att händerna inte blir allt för kladdiga. Plus, plus!

Märke EXS Egenskaper Extra tunn
Smak Nej Färg Clear
Storlek Normal Omkrets 112 mm
Längd 190 mm Tjocklek 0.045 mm
Material Latex Styckpris ~7:-
EXS Air Thin
En kondom som går näst intill obemärkt förbi - precis som det ska vara. En riktigt, riktigt bra kondom!
Passar dig som
Passar inte dig som
85
Lustfyllt
Vill du köpa EXS Air Thin till ett bra pris?