inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Mates Skyn Original

Matex Skyn Original

Matex Skyn Original

Mates är ett Australiensiskt kondommärke som tillverkar en rad olika kondommodeller med olika egenskaper. Mates marknadsför Skyn Original som en väldigt speciell kondom, framtagen med den senaste teknologin och det ena med det andra. Sanningen är att detta är en väldigt vanlig kondom i en väldigt lyxig förpackning, ungefär en tia dyrare stycket än övriga kondomer. Det enda som skiljer Skyn Original från alla andra kondomer i vårt test och de flesta andra kondomer på marknaden är materialet dessa kondomer tillverkas i – Sensoprene. Sensoprene är ett material som är speciellt framtaget för människor med latexallergier. Tillverkaren påstår även att materialet ska ge en mer ”äkta” känsla under sex.

Mates Skyn Original kommer som sagt i ett väldigt stiligt fodral. En mattsvart bas med guldbokstäver gör att man får intrycket av att detta är något extra. Vill man imponera på sin partner och framställa sig själv som en sann livsnjutare som tar säkert sex på allvar är denna kondomen helt rätt. Materialet är inte lika töjbart som latex, men sitter ändå väldigt bra på plats. Det vi tyckte var bäst med Mates Skyn Original är att den typiska latexodören inte sprider sig genom rummet när man använder denna kondom. Att känna lukten av latex när man ger killen oralsex är definitivt ett minus som denna kondomen undviker! Väldigt diskret under användandet men påtaglig i förpackningen, och  dyr. Man brukar säga smakar det så kostar det. Denna kondom kostar extra för mindre smak.

Under användning på egen hand känner man att kondomen inte är lika tunn som övriga modeller. Eftersom lukten i stort sett är obefintlig märker man inte av kondomen så mycket, vilket är ett stort plus.

Märke Matex Egenskaper Latexfri
Smak Nej Färg Clear
Storlek Normal Omkrets 106 mm
Längd 180 mm Tjocklek 0.065 mm
Material Sensoprene Styckpris ~17:-
Mates Skyn Original
En sexig kondom med fantastisk förpackning och luktfritt innehåll. En kondom för dig som vill göra ett gott första intryck!
Passar dig som
Passar inte dig som
65
Lustfyllt
Vill du köpa Mates Skyn Original till ett bra pris?