inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Pjur Analyse Me!

När det kommer till analsex är den vanligaste frågan; hur har man analsex utan att det gör ont? Det enklaste svaret på den frågan är: genom att använda glidmedel! Eftersom du läser Lustfyllt behöver jag förmodligen inte upplysa dig om att analen är en kroppsöppning som inte producerar något eget ”glidmedel”, därför behöver man tillsätta ett för att friktionen mot den känsliga vävnaden i analen inte ska bli för intensiv och orsaka smärta när något förs upp i den.

Vilket glidmedel passar bäst för analsex?

Vilket glidmedel passar bäst för analsex då? Generellt brukar det vara säkrast att rekommendera ett vattenbaserat glidmedel för att göra analsex till en skön upplevelse, det gör vi bland annat i vår stora analsexguide.

Vattenbaserat glidmedel är säkert att använda tillsammans med både kondomer och leksaker av alla slag och risken att råka ut för något typ av allergisk reaktion mot medlet är minimal. Problemet med vattenbaserat glidmedel är att det torkar väldigt fort. Eftersom analen måste vara försedd med glid under hela akten kan det innebära att du och din partner måste stanna upp ibland och applicera nytt glidmedel, något som kan vara lite bökigt. Det gäller att både du och din partner är uppmärksamma om när glidmedlet börjar tappa effekt så ingen smärta hinner uppstå.

Av den enkla anledningen brukar jag alltid rekommendera silikonbaserat glidmedel till analsexande par och inget silikonbaserat glidmedel är bättre till analsex än Analyse Me från den tyska tillverkaren Pjur.

Avslappnande glidmedel

Analyse Me är speciellt framtaget för att göra anala samlag så avslappnade som möjligt. Glidmedlet består av en extremt dryg silikonformel med tillsatt jojoba-extrakt. Jojoba är en växt vars olja mjukar upp och återfuktar huden, vilket ger en avslappnad effekt utan att känselförmågan hämmas.

glidmedel-for-analsexDen absolut största fördelen med glidmedlet Analyse Me är drygheten. Ett par droppar glidmedel på en leksak eller kroppsdel gör den len och mjuk i timmar. Om man applicerar tillräckligt med Analyse Me när man börjar leka behöver man aldrig applicera på mer under lekens gång.

Analyse Me är dessutom kondomsäkert, vilket är ett enormt stort plus! Det gör att du och din partner kan ha både säkert och skönt analsex utan att behöva applicera mer glid varannan minut.

Den avslappnande effekten är också en stor fördel, men kanske inte lika stor som Pjur påstår. Visst, Jojoba ger en något avslappnad känsla, men det är inget man ska förlita sig på. Analyse Me eller ej, den som blir påsatt där bak kommer fortfarande behöva massa uppvärmning och långsam penetration i början. Speciellt om man är ny till analsex och kanske lite nervös för att det ska göra ont. Den avslappnande effekten löser inte alla problem. Dessutom är olika människor olika känsliga för Jojobaoljans effekter. De gånger jag testat Analyse Me tillsammans med min pojkvän har han ofta känt av den avslappnande effekten mer än jag gjort.

Glidmedel för analsex

Det finns inga direkta nackdelar med Analyse Me från Pjur, men om jag var tvungen att nämna någon (vilket jag är, detta är ju en recension trotts alls) så hade jag klagat lite på själva utformningen av flaskan. Den är tillverkar i högblank plats med en skruvkork som blir omöjlig att skruva av om minsta droppe glidmedel hamnat på korken. Med andra ord: håll glidmedlet på insidan av flaskan. Det är extremt osexigt är jag och min partner är mitt uppe i den där erotiska dimman av djurisk kåthet och allt avbryts för att ingen av oss får upp flaskan, utan måste hämta papper för att först torka av den innan leken kan fortsätta.

En annan liten nackdel är också den största styrkan med det här glidmedlet. Eftersom det är så drygt och hållbart är det extremt svårt att få bort från huden. Jag får skrubba både länge och väl i duschen innan det mesta är borta. Tvål gör processen lättare, men det finns alltid en ”oljig” och fet känsla kvar över huden ett bra tag efter jag använt det.

Analyse Me från Pjur är ett glidmedel som är lite dyrare än de flesta andra glidmedel på marknaden, men med tanke på effekten och drygheten får du tillbaka varje krona du investerar. Jag har använt andra silikonbaserade glidmedel som varit lättare att tvätta bort, men det går alltid åt så mycket av dem för att skapa samma lena känsla som Analyse Me skapar med bara ett par droppar.

Om du letar efter det bästa glidmedlet för analsex tycker jag verkligen att du ska ge Analyse Me från Pjur ett försök. Men, komihåg att det finns många andra metoder du måste använda dig av för att analsex ska bli så skönt som möjligt.

Pjur Analyse Me!
Pjur Analyse Me!
Analyse Me från Pjur är det överlägset bästa glidmedlet för analsex, ett måste för att göra dina anala lekar så lustfyllda som möjligt.
Användning
82
Känsla
90
Rengöring
59
Prisvärdhet
85
Passar dig som
Vill ha mycket för pengarna
Är nybörjare på anala lekar
Är van vid anala lekar
Söker ett hållbart glidmedel som fungerar tillsammans med kondomer
Passar inte dig som
Är känslig mot silikon
Vill ha ett glidmedel som är lätt att tvätta bort
79
Lustfyllt
Vill du också testa Analyze me från Pjur?