inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Hot Octopuss Pulse II

Pulse II är en helt ny typ av uppladdningsbar penisvibrator (eller ”guybrator”) från den brittiska sexleksakstillverkaren Hot Octopuss. På deras hemsida berättar Hot Octopuss att Pulse II är en revolutionerande sexleksak för män som är speciellt utvecklad och anpassad efter medicinska forskningsresultat. Tack vare sin speciellt utformade vibrationsplatta som fokuserar vibrationerna mot ollonets undersida ska Pulse II kunna framkalla kraftiga orgasmer i både slakt och erigerat tillstånd. Pulse II sägs vara 100% vattentät och ska passa killar av alla storlekar.  2014 vann Hot Octopuss en XBIZ Award för Couples Sex Toy of the Year, samma år plockade Pulse II från Hot Octopuss också hem ett pris på The Erotic Industry Show. Tack vare den fantastiska sexbutiken Sinful har vi på Lustfyllt kunnat ta en närmare titt på denna prisbelönta och högteknologiska penisvibrator för att se om den verkligen håller vad den lovar!

penisvibratorDu känner säkert igen känslan. Den där ”vill-ha-känslan” som uppstår på en halv sekund när man ser något nytt och spännande i ett skyltfönster eller i en webbshop på internet. Trots att du innerst inne redan bestämt dig för att köpa produkten läser du ändå på lite extra och googlar fram produktbilder som trissar upp ha-begäret ännu mer. När du väl beställt varan och vet att den är på väg till dig är dagarna ofantligt långa där höjdpunkten är öppnandet av brevlådan för att se om det ligger någon uthämtningsavi bland reklamen och räkningarna. Exakt så kände jag när jag visste att Pulse II från Hot Octopuss var på väg till kontoret. Som tur är har sexbutiken Sinful extremt snabb leveranstid vilket gjorde väntandet mer uthärdligt!

Du som är en trogen läsare av Lustfyllt kommer ihåg att jag testade och recenserade penisvibratorn Cobra Libre II från Fun Factory någon gång i januari. Cobra Libre II blev min allra första ögonöppnande erfarenhet av penisvibratorer som visade mig en helt ny form av njutning som tidigare varit totalt okänd för mig. Sedan dess har jag varit extremt intresserad av att testa fler manliga vibratorer – eller ”guybrators” som jag fått lära mig att det ibland kallas – för att se om någon av dem kan öppna mina ögon ännu mer och kanske ge mig en ännu skönare stund än vad Cobra Libre II gjorde.

Lyckligtvis är jag inte ensam om att lockas av det här nya sexleksaksfenomenet som uppenbarat sig för oss män. Penisvibratorer står högt upp på listan när ni läsare skickar in önskemål om vilka sexleksaker vi ska testa och högst upp står just nu Pulse II från Hot Octopuss! Sexleksaken har vari på min radar länge, så jag vill verkligen tacka er läsare och självklart sexbutiken Sinful för att jag äntligen fått chansen att testa och recensera Pulse II från Hot Octopuss!

Pulse II från Hot Octopuss är tillverkarens enda modell än så länge och den kommer i två varianter. Pulse II Solo och Pulse II Duo. Solomodellen har en vibratorfunktion och är speciellt framtagen för att ge mannen stimulans, i par eller på egen hand. Duomodellen har – som namnet hintar om – dubbla vibratorer för att både killen och tjejen ska kunna njuta tillsammans, kanske till och med få orgasm samtidigt av sexleksakens surrande. Sexleksaken som jag har testat och nu kommer recensera är Pulse II Solo!

Hot Octopuss Pulse II Solo

Man märker att Hot Octopuss är nya aktörer på marknaden. Att döma av förpackningen som Pulse II kommer i söker tillverkaren fortfarande lite efter en passande grafisk profil, man har inte hittat rätt riktigt än. Förpackningen är har potential att vara stilig men är istället väldigt plottrig. Man har verkligen försökt få med så mycket som möjligt på förpackningen, bilder texter och rubriker överallt. Självklart har de fått in en halvnaken tjej och en brittisk flagga på förpackningen också! Det känns som att de försökt göra förpackningen till användarmanual för själva sexleksaken vilket gör den faktiska manualen som återfinns tillsammans med vibratorn fattig och innehållslös. De kunde gott sparat mycket av texterna och förklaringarna till den riktiga manualen och låtit förpackningen tala det maskulina budskap den förmodligen var tänkt att göra. Under all text döljer sig nämligen en glansig pappersyta som efterliknar borstat aluminium, vilket är väldigt snyggt och tilltalande. Man ser helt klart att detta är en seriös sexleksak för män, grafiskt sett en absolut motsats till de pastellfärgade produkterna lådorna från till exempel Fun Factory som lägger mer fokus på leksak-delen i sexleksaker.

När jag öppnade förpackningen och drog ut plastlådan som håller fast Puls II föll sexleksaken ut och slog i skrivbordet rätt hårt. Kanske öppnade jag lådan fel, men det känns som plastlådan var istoppad på fel håll? I förpackningen återfinns inget utöver det vanliga. En USB-kabel som används för att ladda Pulse II, en väldigt innehållslös manual och självklart Pulse II! Eftersom Pulse II till stor del är tillverkad i medicinskt silikon som bekant drar till sig ludd och damm otroligt effektivt har Hot Octopuss även skickat med en snygg transport- och förvaringspåse i svart siden – bra tänkt! Mindre bra är kabeln som används för att ladda sexleksaken. Kabeln gör vad den ska, men varför å varför kan man inte använda sig av en micro-USB port i själva sexleksaken, eller varför inte en USB-C port? På så vis hade vilken mobilladdare som helst fungerat till sexleksaken. Nu måste man bära med sig kabeln tillsammans med sexleksaken för att kunna få den laddad – onödigt! Som du kanske märker är detta med produktspecifika kablar något jag stört mig på länge nu, det har absolut inget med Hot Octopus att göra, nästan alla sexleksakstillverkare idag skickar med sina egna specialtillverkade kablar som bara går att ansluta till just deras sexleksak. Kanske finns det en anledning till det när man producerar sexleksaker, men för oss konsumenter innebär det att vi måste hålla koll på alla kablar som kommer med varje leksak. Det krävs inte många sexleksaker för att byrålådan vid sängen ska se ut som ett ormbo av alla kablar och sladdar. Kabeln som kommer med Pulse II går i vart fall att plugga in i datorns USB-port för att laddas, vilket är en liten tröst.

Hot Octopuss Pulse köp
Det tar ungefär två timmar att ladda batteriet i Pulse II från Hot Octopuss till 100%. När man pluggar i kabeln i sexleksaken börjar en liten diod lysa under silikonlagret, denna visar att anslutningen fungerar och att sexleksaken laddar.

Det är väldigt svårt att beskriva formen på Pulse II från Hot Octopuss. Ordet ’futuristisk’ räcker nästan inte! Jag antar att man skulle kunna säga att denna penisvibrator ser ut som en ihålig droppe med öppen topp och botten, eller varför inte ett korvbröd designat av NASA? Som ett rör med bred bas och ett par vingar som sträcker sig över ovandelen. På sidorna återfinns tre kontrollknappar. En mode-knapp på vänster sida för att bläddra mellan de fem olika inprogrammerade vibrationsmönster som finns. Två knappar för att kontrollera vibrationernas intensitet återfinns på höger sida av penisvibratorn.

Även om formen på Pulse II är komplex är själva tanken med sexleksaken barnsligt enkel. Man för helt enkelt in kuken i fåran, ser till att vibrationsplattan ligger mot penissträningen (den sträng av hud som sträcker sig mellan penisskaftet och ollonet), sedan är det bara att sätta igång sexleksaken och njuta hela vägen till orgasm! I praktiken var det inte fullt så enkelt, i alla fall inte för mig. Det krävs en hel del träning och ett stort antal försök innan det känns skönt att använda Pulse II. Vid det här laget skulle jag kalla mig en van användare av penisvibratorer, men även jag hade väldigt svårt att hitta rätt med Pulse II.

Sexleksaker för killar

Till skillnad från penisvibratorer som Cobra Libre II som fokuserar på att stimulera hela ollonet med så kraftiga vibrationer som möjligt använder sig Pulse II av en vibrerande platta stor som en enkrona för att fokusera vibrationerna på en enda punkt under ollonet. Hot Octopuss kallar denna teknik för PulsePlate™ och visst låter det avancerat, speciellt när de säger att tekniken utvecklats av en Dansk forskare som en metod för att ge män med ryggskador sexuell njutning. I själva verket är tekniken aningen otillräcklig för att ge en riktigt skön orgasmupplevelse. Det är svårare än vad man kan tro att få kuken att ligga på plats, speciellt om man har en kuk som är lätt kurvad uppåt eller åt sidorna. Har man inte en spikrak kuk behöver man fippla lite för att få strängen på plats precis ovanför den vibrerande plattan.

När jag använde Pulse II från Hot Octopuss första gången låg jag på rygg och förde in min kuk i skåran helt slak. Eftersom själva poängen med Pulse II är stimulans via vibrationer behövs inget glidmedel. Väl på plats aktiverade jag vibrationerna vilket gjorde mig hård väldigt fort! Ljudnivån på Pulse II är väldigt låg, mycket lägre än andra penisvibratorer som Cobra Libre II – skönt! Med enormt hårda tryck på +-knappen lyckades jag höja intensiteten på vibrationerna till max vilket fick sexleksaken att skaka otroligt hårt i min hand. Konstigt nog kändes inte vibrationerna lika mycket på min kuk, nästan inget alls faktiskt. På full vibrationsstyrka var en retsamt kittlande känsla all stimulans jag fick. Jag försökte pressa ner mitt ollon mot den vibrerande plattan med min tumme, men det gav mig fortfarande ingen känsla av att jag skulle kunna få orgasm av vibrationerna. Efter ungefär 15 minuters användande började jag mjukna. Stimulansen var helt enkelt inte där den skulle.

Köpa penisvibratorJag hade dock bestämt mig för att komma, så jag plockade fram lite vattenbaserat glidmedel och smorde in min kuk. Därefter förde jag på nytt in min kuk i skåran på Pulse II och började runka med den, vilket kändes skönt men också otympligt. För mig är själva poängen med en penisvibrator att man ska slippa själva runkandet och istället luta sig tillbaka och njuta när vibratorn sköter allt jobb. Är målet att nå orgasm genom att runka kuken upp och ner behöver man inget mer än sin egen hand, eller kanske ett Tenga Egg om man känner för att lyxa till det lite. Efter några minuter kände jag att orgasmen började närma sig. Först under själva orgasmen när kuken var som mest känslig för stimulans kändes vibrationerna sköna, vilket bidrog till en bättre orgasm än vad jag hade fått med bara min hand. Eftersom toppen på Pulse II är helt öppen får man vara beredd på att städa ordentligt efteråt, det finns inget som fångar upp satsen.

Det finns inte så mycket att nämna om rengöringen, vilket är positivt! Eftersom Pulse II är vattentät spolade jag av den under vattenkranen och torkade den torr med en vanlig handduk – färdigt!

Jag vet inte riktigt om jag vant mig vid att få hela ollonet stimulerat av vibrationer från Cobra Libre II och att det sedan gör det svårare för mig att njuta av Pulse II, eller kanske hade jag byggt upp Pulse II för mycket i mitt eget huvud innan användningen. Hur som helst lämnades jag något besviken av hela min första upplevelse med Pulse II och trots många omgångar med den kommer Pulse II förmodligen inte bli en av mina standardleksaker. Det kan också bero på hur känslig man är över ollonet. Är man väldigt känslig kommer denna penisvibratorn förmodligen göra jobbet utan problem! Är man omskuren eller okänslig över ollonet finns det risk för att just Pulse II kommer vara lite för klen.

Är Hot Octopuss Pulse II bra?

Det känns enormt frustrerande att avsluta den här recensionen utan någon positiv twist. Allt med Pulse II är så lovande, det är en sexleksak full med potential! Tyvärr tror jag Hot Octopuss tänkt helt fel med den vibrerande plattan och den öppna toppen. Visst, den vibrerande plattan unikt men också sämre på att ge stimulans än andra penisvibratorer. Vad är egentligen viktigast, att vara unik eller fylla sin funktion? Om Pulse II hade haft en sluten topp i stil med Cobra Libre II där man kunde föra in hela ollonet i en trång och mjuk ficka som stimulerade hela ollonet hade Pulse II förmodligen varit den absolut bästa penisvibratorn i världen. Tyvärr tror jag inte att Hot Octopuss kommer överge hela sin grundidé med Puls II för att göra en bättre version i framtiden. Det bästa man kan hoppas på är att Hot Octopuss släpper en helt ny modell där vibrationerna stimulerar hela ollonet – det skulle bli en fantastisk sexleksak!

Jag älskar penisvibratorer. Det är verkligen en produktkategori av sexleksaker som fler killar borde testa! Penisvibratorer ger killar en helt ny möjlighet till njutning och ett nytt spännande sätt att få orgasmer på. Fler tillverkare borde inkludera penisvibratorer i sina kollektioner och jag vill absolut ge Hot Octopuss en eloge för att de valde att göra en penisvibrator som deras första produkt! Det hade dock blivit en bättre slutprodukt om de erbjudit en förbättrad version av en produkt som redan fungerade istället för att skapa en helt ny typ av produkt som inte håller måttet.

Alla är dock olika och jag har spanat in många videorecensioner av Pulse II från Hot Octopuss på YouTube innan jag fick den i min hand, nästan alla recensioner var helt fantastiska. Bevisligen finns det mängder med killar där ute som tycker att detta är en riktigt bra produkt och du som läser detta just nu kan absolut vara en av dem!

Hot Octopuss Pulse II
Hot Octopuss Pulse II
Allt med Pulse II är så lovande, det är en sexleksak full med potential!
Utformning
45
Känsla
19
Material
71
Användning
42
Rengöring
75
Passar för dig som
Testa något nytt
Har väldigt känsligt ollon
Passar inte för dig som
Behöver mycket stimulans
50
Lustfyllt
Vill du köpa Hot Octopuss Pulse II till ett bra pris?