Enligt försäljningsstatistik som RFSU tagit fram har det sålts över 568 000 000 kondomer i Sverige sedan 1982. Jo, du läste rätt – över en halv miljard knullgummin! Tänk bara på hur många oönskade graviditeter och könssjukdomar som förhindrats under de 500 000 000 samlagen (jag avrundade antalet nedåt en aning, för man kan ju göra andra roliga saker med kondomer också. Blåsa upp dem till ballonger, lyxrunka och annat).

RFSU Thin

RFSU Thin

RFSUs kondomer är kanske de mest kända kondomerna på den svenska marknaden. Under årens gång har den grafiska profilen på kondomerna ändrats fram och tillbaka, men jag är inte lika säker på att innehållet förändrats avsevärt. Som namnet antyder är THIN en av de tunnaste kondomerna som RFSU erbjuder. Den är profilerad, vilket innebär att den har en snävare passform runt ollonet.

Det första man märker när man öppnar ett paket med RFSU THIN är hur kladdig man blir om fingrarna. Denna kondom kommer nämligen med extra mycket glidmedel, vilket är bra eftersom friktion är ett stort problem när det kommer till kondomer. Passformen är bra och den håller sig på plats under samlaget utan problem. Själva känslan av kondomen under sex är påtaglig. Kanske var detta en väldigt tunn kondom när den först nådde marknaden, men idag finns det mycket tunnare kondomer från andra märken. Av de fem kondomerna i detta test är den näst tunnast, vilket är något motsägelsefullt då namnet antyder att den verkligen ska vara tunnast.

Under användning på egen hand (lyxrunkning) fyller inte glidmedlet någon funktion, utan är mest i vägen och gör allt kladdigt. Det tunna materialet utmärker sig mer under onani än under sex, den känns väldigt tunn!

Märke RFSU Egenskaper Extra tunn
Smak Nej Färg Clear
Storlek Normal Omkrets 106 mm
Längd 185 mm Tjocklek 0.05 mm
Material Latex Styckpris ~7:-
RFSU Thin
En tunn kondom som är riktigt behandlad med glidmedel. En bra standardkondom som klarar sig bra i de flesta lägen.
Passar dig som
Passar inte dig som
55
Lustfyllt
Vill du köpa RFSU Thin till ett bra pris?