u-F3-QSMAKg

För ett par dagar sedan trillade det in ett avlångt paket på redaktionen. När jag såg att det stod Fun Factory som avsändare gick förväntningarna i taket! Mina erfarenheter (som inte är blygsam) av Fun Factorys sexleksaker har hittills varit extremt positiva. Deras produkter håller alltid hög kvalitet och ser alltid lekfullt lustingivande ut.

vibratorn-volta

Volta från Fun Factory är en unikt utformad vibrator med tu-delad topp.

I den avlånga lådan gömde sig en Volta – en ny och unikt utformad vibrator från Fun Factory. Förpackningen håller samma brun-prickiga stil som de flesta andra produkter från Fun Factory. Lekfull och smakfull på samma gång.

Volta – en helt unik vibrator

Jag öppnade genast förpackningen och möttes då av en user manual som utförligt (med bilder) berättar hur man använder vibratorn. Under det utsökta röda lagret av papp ligger Volta och blänker. Min Volta är röd/orange i färgen, vilket är min favoritfärg. Hur Fun Factory visste det har jag ingen aning om, men jag avgudar looken!

Vola är tillverkad i ABS-plast och medicinskt silikon med en vattentät konstruktion. Du kan alltså använda den här lilla njutningsmaskinen i både duschen och badkaret utan problem.

Jag fullkomligt älskar sexleksaker som är gjorda i medicinskt silikon! Ytan blir så himmelskt len och inbjudande, men samtidigt en aning hud-lik.

Kontrollerna är enkla och äger du en leksak från Fun Factory sedan tidigare vet du exakt hur allt fungerar redan från start. Den finns en knapp som stänger av/sätter på leksaken och två knappar för att kontrollera styrkan på vibrationerna och även bläddra mellan de 6 olika vibrationsmönster som kommer inprogrammerade. Detta är en av de absolut största fördelarna med sexleksaker från Fun Factory – användarvänligheten! Oavsett vilken leksak du köper är du alltid redo för njutning och orgasmer inom någon minut.

Stimulerar klitoris på ett helt nytt sätt

Precis som jag skrev inledningsvis är Volta en vibrator som har en helt unik form. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den med ord. Som en korsning mellan en hummer-klo och en tulpan kanske? Den viktigaste featuren är i alla fall den tu-delade toppen av vibratorn som reagerar väldigt spännande på vibrationer och får Volta att kännas som ingen annan vibrator du tidigare haft mellan dina lår.

Enligt Fun Factory själva ger Volta en Tapping stimulation (ordet tapping kanske kan översättas med smättande eller lätt tappande) vilket är helt unikt. När vibrationerna sätts på börjar de två ”läpparna” som bildas av den tu-delade toppen att flexa fram och tillbaka i en väldig fart. Detta gör att du kan lägga en av läpparna mot ett känsligt område på din kropp och bli stimulerad av små mjuka men bestämda ”snärtar” från det lena materialet.

Genom att stimulera ett område med tapping istället för vibrationer ökar blodtillförseln till det specifika området och gör det ännu känsligare. Med andra ord, låter du Volta tappa på din klitoris blir den mycket mer känslig än vad den hade blivit av vibrationer, vilket i sin tur leder till enormt kraftiga orgasmer som kan få hela din kropp att skälva.

Låter det för bra för att vara sant? Jag bestämde mig för att testa Volta för att känna efter om den verkligen lever upp till hypen!

Volta ger din pojkvän njutning också

fun-factory-volta-vibrator

Du kan stimulera din klitoris på ett helt unikt sätt med de två flexande läpparna längst ut på vibratorn

Den tu-delade toppen bildar lixom en klyka där man kan fästa många olika kroppsdelar. Jag lät min ena bröstvårta glida emellan de två läpparna och kände genast en kittlande skön känsla sprida sig hela vägen ner i kroppen. Även min pojkväns ollon fick plats mellan de två vibrerande läpparna, vilket visade sig bli en enorm succé! Jag har aldrig hört min pojkvän ge ifrån sig sådana stön och morrande ljud som när Vola fick vibrera hans ollon samtidigt som jag gick ner och stimulerade hans pung med mina läppar och tunga. Det var helt underbart att äntligen ha med en leksak under sex som vi båda kunde känna njutning av!

Men, den ”snärtande” stimulansen då? Jo, den gör verkligen orgasmerna galet kraftfulla. Men, precis som toppen av vibratorn så känner även jag mig lite tudelad till den här unika funktionen. När läpparna snärtade mot min klitoris kom jag inte i närheten av orgasm. För det var jag tvungen att lägga hela vibratorn mot min hud, vilket tog mig nära orgasm på bara någon minut! När jag kände att orgasmen var på gränsen till explosion lät jag läpparna snärta mot klitoris, först då kunde jag få en riktigt kroppsskälvande orgasm. På riktigt, hela min kropp skakade av att min känsliga klitoris blev stimulerad av snärtarna.

Volta fungerar även bra som dildo, om du vill föra upp något i dig. Eftersom halsen av vibratorn gradvis blir tjockare och tjockare känns den underbart bekväm att föra in. Den böjbara halsen gör också att du kan föra in toppen av vibratorn i dig och sedan ”böja” den vibrerande basen mot klitoris. På så vis får du dubbel stimulans på ett sätt som ingen annan vibrator kan erbjuda.

En perfekt vibrator för dig som vill komma på ett helt nytt sätt

Den enda missen jag kan tycka att Fun Factory gör med Vola (och andra vibrerande produkter med för den delen) är att hoppen mellan de olika vibrationsnivåerna är lite väl kraftig ibland. Skillnaden mellan vibrationerna på nivå 1, 2 och 3 är inte jättestor, men mellan nivå 3, 4 och 5 känns skillnaden enorm! Ibland kan jag ”fastna” mellan två nivåer där den lägre nivån är för lätt för att jag ska komma närmare orgasm och den högre nivån är för kraftig för min känsliga klitta.

Rengöringen av vibratorn kan vara en aning klurig, eftersom du måste böja isär läpparna för att komma åt den innersta delen av klykan. Å andra sidan är Volta vattentät, så att sänka ner den helt i ljummet vatten efter användning är en enkel läsning.

Jag rekommenderar verkligen Fun Factorys Volta för dig som vet att du kan komma av vibrationer och nu söker efter något som kan stimulera din klitoris lite extra mycket på ett nytt och spännande sätt.

Volta
Fun Factory Volta
Volta från Fun Factory är en unik sexleksak som ger en unik och kroppsskälvande orgasmupplevelse!
Utformning
90
Användning
95
Känsla
81
Rengöring
87
Prisvärdhet
96
Passar dig som
Kan komma av vibrationer
Söker en ny orgasmkänsla
Passar inte dig som
Har väldigt känslig klitoris
90
Lustfyllt