inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

JoyDivision Soft-Tampons

Tack vare Mshop.se har vi på Lustfyllt fått äran att testa JoyDivisions Soft Tampons! Soft-Tampons är tysktillverkade tamponger som är mjuka och utan snöre. De här tampongerna är formade som en halvrund triangel eller ett avlångt hjärta, beroende på hur kreativ man är. Materialet är rosa och lite som en supermjuk tvättsvamp. Själva tanken med Soft-Tampons är att de ska användas när man vill bada, träna eller ha sex under den röda veckan! De kommer i tre-pack och är hygieniskt styckförpackade i lådan. Man får även med instruktioner och ett prov på ett vattenbaserat glidmedel.

Tampong under sexNär jag hörde talas om mjuka tamponger som kan användas vid sex hade jag ett litet halleluja moment. Jag hör nämligen till de många tjejer som blir extra kåta när de har mens. Min kille har fått stå ut med en väldigt klängig och kåtfrustrerad tjej varje månad. Vi har haft sex med vanlig tampong i någon gång och de funkar okej för mig men är inte superskönt för honom. De här tampongerna är så mjuka att det istället blir något skönt att stöta emot.

Sex under röda veckan

Mitt första intryck av tampongerna när jag öppnade förpackningen var att de är mycket större än man tror men jag insåg snabbt att det bara är bra. En Soft-Tampon mosas lätt ihop mellan fingrarna men är väldigt torr, så en liten droppe glidmedel senare och insättningen var väldigt enkel. Jag tvättade mig sen lite lätt med vatten för att vara helt ren nedanför tampongen i slidan och sedan höll den tätt så länge som jag hade den i. På förpackningen står det att den är för normal mens och det är väl lite olika vad man tolkar det som. Jag skulle säga att det motsvarar samma uppsugningsgrad som ”normal” indikerar på andra sorters tamponger och bindor. När jag testade den här produkten hade jag normal mens och den satt i under en hel kväll. Jag hade även sex med min kille och han märkte inte av något blod alls trots att uppsugningsförmågan utnyttjats till fullo när tog ur den.

Tampong under sex

Att ha sex med denna tampong i var en förvånansvärt positiv upplevelse! Jag gillade att ha en vanlig tampong i mig när vi testade det vid ett tidigare tillfälle, även om den var hård. Det var väldigt upphetsande att ha något extra i mig samtidigt som min kille stötte in i mig. Tyvärr så höll den inte blodet så bra då, det var som att det kom förbi och det var lite för hårt och obekvämt för honom. De här tampongerna har samma sköna effekt för mig men nu är det också skönt för min kille! Han säger att det är väldigt skönt och upphetsande för honom när det finns något att stöta emot. För min del är det enormt skönt när han gör det för tampongen fyller ut bra inuti mig och trycker på någon väldigt skön punkt. Om man önskar att killens kuk var lite längre kan absolut detta tillföra extra njutning. Jag har inte det problemet med min kille utan det blev nästan lite för intensivt då trycket kom så långt in. Att använda de här tampongerna är minst lika skönt och roligt som det är praktiskt. Tack vare att de är så mjuka trycks de ut när min kille stöter in i mig vilket hindrar blod från att komma förbi.

Sex när man har mens

Jag gillar verkligen JoyDivisions Soft Tampons jättemycket! Jag är väldigt kåt när jag har min röda vecka och frustrationen när min kille inte vill ha sex då är ibland väldigt påfrestande. Dessa tamponger har verkligen förbättrat mitt sexliv under den tiden av månaden. Det är ett enormt plus att både jag och min kille dessutom finner dem upphetsande och sköna. Jag är väldigt imponerad av materialets uppsugningsförmåga och känsla. Har man riktigt kraftig mens så kommer den troligtvis märkas av en del. Men har man satt i tampongen precis innan sexet borde man klara sig bättre. Man har ju oftast inte lika mycket i början eller slutet av perioden, så dagarna man kan ha sex på under månaden ökas i alla fall.

Om man har känslig livmodertapp och killen är välutrustad kan det bli lite väl intensivt, men eftersom tampongen är ju väldigt mjuk så rekommenderar jag verkligen alla att testa den. Det brukar inte synas på bilder, men det är hål rakt igenom tampongens nedre kant vilket gör att man kan få in ett finger och dra ut den lättare. För mig var det dock omöjligt att hitta det hålet när tampongen var hopklämd i mig. Det var också rätt kladdigt att ta ut den. Jag är inte en känslig person när det gäller sådant men har man ont av blod och lite kladd så får man nog tyvärr hålla sig till de med snören. Priset är såklart mycket högre på de här än på vanliga tamponger, men man får tänka på att de inte används lika ofta. Jag har dessutom väntat väldigt länge med att testa mjuka tamponger då jag i butik hittat de tidigare men till löjligt högt styckpris. De här är betydligt billigare och det är jag tacksam för. Jag tycker att det här är en fantastisk produkt och jag hoppas att alla tjejer kommer att känna till den snart.

JoyDivision Soft-Tampons
JoyDivision Soft-Tampons
Jag tycker att det här är en fantastisk produkt som alla tjejer borde känna till.
Utformning
80
Känsla
90
Material
100
Användning
80
Passar för dig som
Föredrar tamponger
Blir väldigt kåt under röda veckan
Passar inte för dig som
Är priskänslig
88
Lustfyllt
Vill du köpa JoyDivision Soft-Tampons till ett bra pris?