inte-attraherad-av-partner

Vill du också nå ut till våra lustfyllda läsare?


KORT OM LUSTFYLLT


4 000

Prenumeranter av nyhetsbrevet

20 000

Läsare varje månad

1 050

Följare på Facebook

Vår tanke med Lustfyllt är att skapa en lekfull och fördomsfri webbplats om sex och relationer där läsarna med sina funderingar lägger själva grunden till sajtens innehåll. Vår redaktion består av ett par unga skribenter som – tillsammans med en sex- och samlevnadsexpert – publicerar lättsamma och ungdomliga artiklar om allt som rör sex och relationer samtidigt

som de besvarar våra läsares inskickade frågor om ämnet. Den enkla tanken har gjort Lustfyllt.se till Sveriges mest lästa onlinemagasin om sex och relationer. Vi samarbetar dessutom aktivt med några av Sveriges största återförsäljare av sexleksaker och sextillbehör – nedan får du reda på hur du kan bli en av dem.


KORT OM VÅRA LÄSARE


61%

Kvinnliga läsare

65%

Är mellan 18 och 35 år

92%

Har fast inkomst

Den typiska läsaren av Lustfyllt är en singelkvinna mellan 18 och 35 år. Hon lever ett aktivt sexliv i någon av Sveriges mer tätbefolkade städer. Hennes fritidsintressen innefattar shopping, träning och utflykter samt film och musik. Hon tycker det är bekvämt och händigt att shoppa produkter över internet.

Hon äger minst en sexleksak och är öppen för att prova på nya intimprodukter. Hon är även väldigt aktiv på sociala medier, framförallt på Instagram och Facebook. Hon är köpstark och har någon form av fast inkomst mellan 18 000 och 27 000 kronor i månaden.


ATT SAMARBETA MED LUSTFYLLT


mshop sinful 167938-ban-234b8f outlet jj kondom

Ovan kan du se ett tvärsnitt av de kommersiella aktörer som idag samarbetar med oss på Lustfyllt. Varje samarbete vi gör med en aktör är partnerunikt i både tidsspann och omfattning. Men, för att göra det hela enkelt för aktörer som är intresserade av ett samarbete med oss på Lustfyllt har vi utvecklat tre grundläggande tjänster som testats grundligt gentemot läsare och visats sig ge aktörerna en bra avkastning. Dessa tjänster är Produktrecensioner, Annonsartiklar och Bannerutrymmen. Vi har dessutom satt ihop tre väldigt prisvärda paketerbjudanden som inkluderar alla tre tjänsterna, ett bra val för aktörer som vill maximera sin exponering på Lustfyllt till ett fördelaktigt pris.

Mer ingående beskrivningar av varje tjänst och det attraktiva paketerbjudandet finner du nedan. När du hittat ett en erbjudande som du finner intressant och passande för er verksamhet är det bara till att klicka på knappen ”kontakta oss!” under det specifika erbjudandet. Du får då möjlighet till en direktkontakt med vår redaktion för att diskutera erbjudandet närmare. Håll i åtanke vi på Lustfyllt är alltid öppna för att hitta nya och spännande sätt att berika våra läsares vistelse på Lustfyllt samtidigt som vi höjer lönsamheten för våra samarbetspartners, så sitter du och ruvar på någon kreativ samarbetsidé som inte återfinns nedan diskuterar vi den med dig mer än gärna. I sådana specifika fall rekommenderar vi en direktkontakt med vår redaktion via admin@lustfyllt.se.


PRODUKTRECENSIONER


Att låta våra skribenter testa och recensera era produkter är ett fantastiskt sätt att locka nya kunder till er webbshop, speciellt när det kombineras med någon form av specialerbjudande eller reapris. Alla produktrecensioner vi skriver håller hög kvalité i utförande och innehåll. Vad innebär i praktiken är att produkterna alltid testas grundligt av skribenten innan en högkvalitativ och sökmotoroptimerad recensionstext författas.

Den absolut största fördelen med produktrecensioner är den exponeringstid det ger er webbshop. Eftersom recensionen i praktiken blir en del av del av Lustfyllts permanenta innehåll kommer den generera trafik till er webbshop i minst två år framöver! Dessutom driver produktrecensioner indirekt kunder till er webbshop genom att höja anseendet på produktens sida i er webbshop gentemot sökmotorer som Google och Bing.

I stort sätt alla samarbetspartners som anlitar oss för produktrecensioner väljer att få tre eller fler produkter recenserade av oss i stöten. På så vis når man ett fördelaktigt pris och en mer utdragen exponering till våra läsare eftersom recensionerna publiceras med en veckas mellanrum.


[supsystic-price-table id=13]


BANNERUTRYMME


Att visa upp er varumärke eller ett aktuellt erbjudande till våra läsare genom en banner som visas vid sidan om våra artiklar är en väl beprövad marknadsföringsmetod som används på – i stort sett – alla stora kommersiella sajter idag. Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter är bara några av aktörerna som valt att visa upp aktörer till sina läsare på detta vis. Det hela kunde inte bli enklare. Ni tar fram ett

bannermaterial ni vill visa till våra läsare, därefter placeras materialet vid sidan om artiklarna i en specifik artikelkategori – sex, relationer eller dejting. Ni väljer själv vilken artikelkategori som passar er verksamhet bäst! Eftersom bannern är klickbar tar den läsaren direkt till er sajt utan avbrott. Er banner blir dessutom inte automatiskt blockerad av Ad Block eftersom den är en naturligt förekommande del

av Lustfyllt som sajt. Sist men inte mist ingår alltid fria uppdateringar när man väljer ett bannerutrymme hos Lustfyllt. Det innebär att ni när som helst kan byta ut er banner och ständigt visa upp nya, fräscha erbjudanden till våra läsare utan kostnad. Skicka oss bara nytt material så lägger vi upp det på nolltid!


[supsystic-price-table id=11]


ANNONSARTIKLAR


Så kallade annonsartiklar eller sponsrade artiklar blir ett allt populärare val för aktörer som vill nå ut till läsare på ett naturligt och icke-påträngande sätt. Att köpa en annonsartikel hos oss på Lustfyllt innebär att vi skriver en högkvalitativ och sökmotoroptimerad artikeltext som gör läsaren intresserad av att köpa en specifik produkt ni tillhandahåller. Om – till exempel – erat mål är att höja försäljningen av

kondomer skriver en av våra skribenter en kondomrelaterad artikel innehållande länkar till kondomavdelningen på er sajt, självklart syns även eran logotyp högst upp i artikeln! Annonsartiklar är en mycket effektiv marknadsföringsmetod som dessutom indirekt driver kunder till er webbshop eller sajt genom att höja anseendet på produktens sida i er webbshop gentemot sökmotorer som Google och

Bing. Precis som med produktrecensioner är exponeringstiden den absolut största fördelen med annonsartiklar. Er köpta artikel blir en naturlig del av Lustfyllts innehåll, vilket i praktiken innebär att artikeln kommer slussa våra läsare vidare till er i minst två år framöver! En långsiktig marknadsföringsmetod som blir allt mer populär bland nytänkande aktörer.


[supsystic-price-table id=15]


PAKETERBJUDANDE!


Alla våra marknadsföringstjänster är beprövade och har visat sig ge goda resultat för våra samarbetspartners, men också för våra läsare som får hjälp med att hitta nya tjänster och produkter till fördelaktiga priser.

Allra mest effektivt blir dock våra marknadsföringstjänster när de kombineras med varandra! Genom att ha både produktrecensioner, annonsartiklar och en välexponerad banner som cirkulerar på Lustfyllt når ni ut till så många

läsare som möjligt på kortast tid. Nedan hittar du ett par fantastiska paketerbjudanden som definitivt kommer göra erat varumärke känt bland våra läsare.


[supsystic-price-table id=14]