inte-attraherad-av-partner

Betygskategorier

Utformning

Innefattar alla designrelaterade faktorer som storlek, form, material och kvalitetskänsla hos produkten och produktens förpackning. En bra sexleksak ska komma levererad i en passande förpackning och vara optimalt utformad för sitt ändamål. Det är också viktigt att produkten är tillverkad i kroppssäkra material utan gifter. Vi väger alla positiva och negativa faktorer mot varandra och kommer fram till en snittpoäng som blir produktens slutgiltiga utformningspoäng.

Användning

I denna betygskategori summerar vi ihop allt som är positivt och negativt med produktens användarvänlighet. En bra sexleksak ska vara okomplicerad att använda och lätt att förstå sig på. När njutningen är som störst och orgasmen närmar sig vill man inte att produkten får slut på batteri, tappar kontakten eller glider ut greppet. En bra sexleksak ska heller inte behöva massa förberedelser för att fungera när lusten faller på.

Känsla

Innefattar alla faktorer som rör känsla och njutning. Själva poängen med ett sextillbehör är just att främja njutning och förhöja den sexuella känslan. Vi väger alla positiva och negativa faktorer mot varandra och kommer fram till en snittpoäng som blir produktens slutgiltiga känslopoäng.

Rengöring

Rengöring är en viktig betygskategori som berättar hur enkelt eller svårt det är att tvätta och göra rent sexleksaken eller sextillbehöret efter användning. Rengöringsprocessen ska vara så enkel och snabb som möjligt, man ska kunna hålla produkten fräsch och hygienisk med minsta möjliga ansträngning.

Prisvärd

I denna betygskategori berättar vi hur prisvärd produkten är. Det vill säga, hur produkten står sig gentemot den generella prislappen. En bra produkt ger dig så mycket som möjligt för pengarna du spenderar.

Emblem

Om en produkt presterar ovanligt bra i samtliga betygskategorier samtidigt som den är prisvärd kan den belönas med emblemet ”Lustfyllt rekommenderar”.