Sexuella fantasier om systerns sambo

 • Detta ämne är tomt.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25545 Svara
  K
  Gäst

  Jag är snart en 22-årig gay-kille som i flertalet år haft sexuella fantasier om min systers sambo. Vet inte varför, men troligtvis just av den förbjudna tanken. Vi känner varandra väldigt bra sedan 2007 och han är mycket väl medveten om min sexualitet. Helt ärligt har jag en bättre relation med honom jämfört med min syster. Tidigare när vi bodde på samma ort umgicks vi väldigt intensivt och det var ofta han som tog tillfälle i akt att vi t.ex. skulle åka och bada ihop endast vi två. Det var nog här mina förbjudna tankar började i samband med att vi bytte om och jag fick se hans nakna kropp och kuk, sedan dess har jag inte kunnat släppa fantasin om att få tillfredsställa honom på ett önskvärt sätt. Sedan några år ses vi endast vid högtider, födelsedagar och andra tillställningar på grund av att jag studerar och jobbar på annan ort, vilket gör det mer komplicerat att få ensamtid med honom när vi väl ses, dock har vi i princip regelbunden kontakt genom telefon och sms varje vecka. Har länge funderat på hur jag på bästa sätt ska förmedla för honom att jag har dessa sexuella tankar och fantasier om honom, men vet inte hur. Har även försökt leta om han eventuellt har medlemskap på eventuella sexsidor som BC, K6, DS och Pornhub etc, dock utan resultat.

  Har inför varje gång vi träffats tänkt ut några eventuella scenarion på hur jag ska förmedla om mina sexuella fantasier om honom, men har aldrig haft tillfället och när det väl funnits har jag inte vågat med tanke på riskerna. Men självklart har jag några tänkbara scenarion på hur han ska få en hint om mitt intresse. Med vetskap om att han har mitt telefonnummer inlagt och har Whatsapp ser han mitt alias ”Kuksugen twink” varje gång han är inloggad, men skulle själv aldrig våga att höra av mig därigenom.

  För några år sedan i samband med att jag hade problem med min dåvarande relation pratade vi väldigt mycket om mina visioner och framtidsdrömmar, mycket allmänt om gay-kulturen, varpå han tar upp frågan om jag söker efter något mer seriöst eller endast sex. När jag sa att jag vill utforska min sexualitet mer innan något mer seriöst blev han direkt nyfiken och frågade om vad jag gillade mer specifikt. Självklart var jag då för pryd och sa bara ”det vanliga sexet” utan att specificera att jag gillade bli knullad, suga kuk, bli rövslickad och bli nersprutad, vilket jag utan tvekan hade sagt idag.

  För att återgå till tänkbara scenarion, så har jag gett honom hintar via sms och samtal att jag framöver måste lämna småstaden för flytta till en större stad för att få ett sexuellt utbyte. Han nämnde för mig senast för någon vecka sedan att vi två skulle åka på en kryssning framöver för han tyckte att jag behövde få till ett ligg då jag inte träffat någon på länge. Andra tänkbara scenarion jag har är att inom rimlig tid renovera min lägenhet och be syrrans sambo om hjälp och då han kommer ensam, erbjuda sovplats bredvid mig i dubbelsängen, dock självklart intag av alkohol dessförinnan. Jag låtsas att sova och då rulla över till hans sida av sängen och hålla om honom för att se hur han tar det, godtar han det flyttar jag ner min hand mot hans skrev för att se om han är hård och ta det därifrån. Andra alternativ är att när vi två är ensamma hemma, antingen hos mig eller honom, att ta en dusch och låtsas glömma handduken, ropa efter honom och be honom komma med handduken. Tar mig ut i vardagsrummet med handduken runt midjan och låtsas tappa den framför honom, och vem vet, jag kanske har min silvriga metall-buttplug uppstoppad vilket han kanske får syn på. Gillar han vad han ser är problemet löst, är han dock svårflörtad klär jag på mig handduken igen, slår mig ner i soffan bredvid honom och han får se mig bli hård innanför handduken. Samtidigt vill jag och orkar inte ”låtsas” för att ge honom hintar om mina fantasier om att få tillfredsställa honom. Vi har, som jag nämnt tidigare, pratat om mina tidigare sexuella erfarenheter, och därför tror jag inte att det skulle bli speciellt svårt att erkänna för honom att jag har dessa fantasier om honom, det som skulle bli svårt är att ta upp ämnet och därmed veta hur han ska reagera om mina sexuella fantasier, tar han det bra eller förstör det vår relation? Samtidigt vill jag att han ska veta detta. Hur tycker ni att jag ska göra och förmedla detta till honom?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
Svar till: Sexuella fantasier om systerns sambo

Du kan formatera ditt innehåll med BBCode.
Ditt konto kan inte använda avancerade BBCodes, de tas bort när inlägget sparas.

Information om dig: