Pojkvännen [M32] vill att jag ska mäta hans kuk, varje gång vi har sex!

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Pojkvännen [M32] vill att jag ska mäta hans kuk, varje gång vi har sex!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10060
  Suzanna
  Gäst

  Okej, jag måste berätta detta för någon. Vet inte om någon läser men min kille (sambo) har, sedan ungefär 4 månader, börjat fråga efter något annorlunda i sängen och jag vill bara veta om någon annan kille gör likadant som han eller om någon flickvän/fru sitter i samma läge som jag.

  Jo, i julas så låg vi och myste i sängen efter sex. Nakna. Vi höll på med varandras kroppar lite sådär som man gör ibland samtidigt som man snackar efter sex. Vi började då prata om penisstorlekar och om ”storleken har betydelse” för tjejer. Efter lite snack frågade jag honom om han mätt sin penis någon gång, varpå han svarade nej. Då hoppade jag ur sängen och hämtade ett måttband för att göra det! Kul grej, ingen av oss vet hur lång hans är. Han är lagom utrustad, inte störst och inte minst heller. Jag är nöjd men tyckte det var en kul grej. Han tyckte det var pinsamt och ville inte först, men vi skrattade och jag bad snällt om att få mäta hans ”paket”.

  Jag gjorde det och så var det inte mer med det. Vi konstaterade hur lång den var och så fortsatte vi mysa. Han blev väldigt hård och stor jag jag mätte, och bevisligen även väldigt kåt för vi sexade en omgång till efter några minuter. Vi har alltid bra sex, men han verkade lite annorlunda andra omgången. Lite mer självförtroende på något sätt. Tänkte inte mer på det.

  Sedan hade vi sex några dagar senare och då bad han mig om att mäta hans kuk igen.. Fattade inte riktigt poängen men visst.. fram med bandet och mätte. Genast blev han hård! Återigen hade han en helt annan stil när vi hade sex efter mätningen. Han började använda snuskprat som jag aldrig hört honom säga tidigare. Prata om ”sin stora kuk” och hur han ville töja ut mig. Vilket är helt okej, det var rätt hett att höra honom prata massa snusk. Gillar när han blir lite ”manligare” och mer självsäker också. Han är annars väldigt ödmjuk och trygg i sig själv.

  Nu har detta blivit en rutin mer än en kul grej. Minst en gång i veckan ber han mig mäta hans penis innan sex. Det känns väldigt tillgjort. Vi vet ju exakt hur lång den är nu, så varför mäta om och om igen? Bevisligen tänder han till på det, men jag förstår inte varför eller hur? Han vet ju redan och han vet att jag vet.

  Finns det andra killar som håller på såhär? Finns det någon här som gör samma grej fast själv? Mäter den och blir superkåt?

  Detta är inget som stör mig direkt.. känns lite tillgjort som sagt, men gillar han det så är det inte mig emot. Har aldrig varit med om något sådant tidigare bara.

  #10165
  xXx
  Gäst

  Jag personligen har aldrig råkat ut för att någon kille velat mäta sin kuk innan sex. Men ser egentligen inget konstigt med det om det verkligen ger honom en boost av självkänsla och självförtroende, och bra sex. Men tycker du att det känns rutinerat och tillgjort kanske du kan prata med honom, Jag tror nog inte riktigt någon här kan svara på vad som gör just honom så oroligt upphetsad av det :).

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.