Min tjej funderar på att skaffa [bröstinplantat]

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Min tjej funderar på att skaffa [bröstinplantat]

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8465
  Anonym_kille_28
  Gäst

  Min flickvän går i tankar om att skaffa silikontuttar. Hon har väll gjort det länge nu men det har blivit väldigt seriöst den senaste tiden. Det verker som hon bestämt sig! Varken jag eller hon känner tjejer som har det eller pojkvänner till tjejer som har det och jag undrar helt enkelt om det finns någon här som har erfarenheter av bröstimplantat? Vad tycker ni om det? Hur är det att leva med? Om du är tjej som har silikonbröst: skulle du säga att det påverkat din självkänsla eller självförtroende till det bättre? Har ni stött på några problem?

  Hoppas det finns någon här som vill svara 🙂

  #8466
  nille__
  Gäst

  Dejtade två tjejer med implantat och jag gillade verkligen dem. Jag är en bröstkille och älskar hur stora de var (båda DD) och hur de såg ut i underkläder, jag gick verkligen igång på det! De känns verkligen inte som man känner på riktiga men det bry inte mig. Båda tjejerna berättade det gav dem ett stort självförtroende som de inte hade innan implantaten. Den negativa sidan är att din flickvän kommer att få en hel del blickar, killar (även flickor) kommer stirra även med dig bredvid dem.

  #8467
  AlexandraMyr
  Gäst

  Jag skaffade mina när jag var runt 30. Mina naturliga bröst hade typ tappat 80% av sin massa under 12 månader. Var knappast något kvar kändes det som! Skaffade inplantat och jag absolut älskar dem! Resultatet beror väldigt mycket på vilket typ av inplantat hon kommer göra. Det finns inplantat som känns helt naturliga, nästan omöjliga att upptäcka om man inte klämmer helt rätt och känner efter noga.

  Det negativa är att det tar minst en vecka innan hon kan göra något igen. Jag är helt seriös, hon kan inte köra bil eller något alls på en vecka. Bara ligga stilla och göra nada. Det är också rätt dyrt men man ska absolut inte snåla. Hon måste hitta en läkare som gör ett riktigt bra jobb. Betala hellre lite extra än att försöka komma billigt undan. Det är en investering hon gör och kommer bära med sig kanske resten av hennes liv, så hon ska vara beredd att spendera mycket pengar på dem.

  #8468
  __BOB__
  Gäst

  Klart hon ska skaffa!! Go for it 😀

  #8469
  Jag har inplantat
  Gäst

  Jag skaffade mina bröst för snart två år sedan. Jag är jätte nöjd och min fästman är helt galen i dem. Kan inte sluta klämma – haha!

  #8470
  MinniSrizz
  Gäst

  Jag har och ångrar absolut inget. Har mycket bättre självförtroende nu tack vare dem. Hade A-kupa och gick upp några storlekar. Älskar framförallt hur de ser ut i BH. Känns som jag kan bära vilken modell som helst och det ser perfekt ut (så länge det är rätt mått såklart). Känner mig fin och killar verkar gilla det också, om de ens märker något. Tror inte alla har fattat att de är inplantat. Enda nackdelen jag kan tänka mig är om hon lever ett aktivt liv. Opererar hon in stora så kommer jogging och annat bli jobbigt!

  #8476
  Vertikkaal
  Gäst

  Mer silikon åt folket! Klart hon ska skaffa 😉

  #8477
  Missanss
  Gäst

  Känner ingen som har det men om hon tycker det känns rätt så varför inte? 🙂

  #9153
  klara-maria
  Gäst

  Finns väl bättre eller sämre anledningar till att skaffa bröstimplantat också. Varför vill hon skaffa det? Har hon gått ner i vikt och tappat bysten eller vill hon ha mer uppmärksamhet? Det första är en bättre anledning än den sista i min mening.. Finns ju en chans att hon ångrar sig annars..

  Om hon vljer att skaffa det hoppas jag att hon blir nöjd! Spendera mycket pengar på det om man vill ha det verkligen låter rimligt!

  #9948
  ”Rebecka”
  Gäst

  Mer boobies åt folket! Hoppas verkligen att hon gör det (hon kanske redan gjort det?)

  #10242
  Anonym_kille_28
  Gäst

  Hej Allihop! 🙂

  Tänkte bara titta in i min tråd och berätta att min tjej faktiskt skaffat inplantat nu. Hon gjorde operationen för en månad sedan, så nu börjar brösten ta form och jag msåte säga att de ser riktigt läckra ut. Visst, det är lite ärr och så på undersidan än, men det syns inte så värst. Jag får heller inte klämma och känna så mkt än, men jag längrat verkligen!! Hon gick från B till D i kupstorlek. Trodde inte jag skulle älska det så mycket som jag gör!

  Tack för alla svar 🙂

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.