Min kille är så lat att det gör mig avtänd

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10017
  Sapphic
  Gäst

  Jag älskar min pojkvän massor och jag tycker att han är supersexig. Vi har alltid perfekt kemi och underbart sex. Vi har varit tillsammans i 2+ år. Under de senaste månaderna har han dock blivit så lat om att inleda sex med mig och jag börjar bli bitter. Det är alltid upp till mig att ”starta” om vi ska ha sex.

  Ibland ligger vi i sängen när han bestämmer sig för att vi ska ha sex. Då kysser han mig inte eller rör mig på något sexigt vis, han bara tar tag i mig och drar mig upp ovanpå honom. Det, eller så han griper bara tag i min hand och placerar den på sin kuk. Det är som att han säger att ”det är dags för mig att jobba” när han har den attityden. Så jag suger honom och rider honom tills han kommer, sedan är vi klara. Jag vet att han gillar när jag kommer också, men jag måste göra allt själv. Ibland går han ner på mig, men han är aldrig ovanpå mig och gör aldrig något för att jag ska bli kåt under förspelet. Det har inte alltid varit såhär. Jag är bara trött på denna rutin där jag måste göra mig själv kåt medan jag suger honom och sedan måste jag knulla honom. Jag önskar att han skulle göra något för att få mig mer upphetsad så det inte känns som att hela ”proceduren” är för hans skull. Jag ÄLSKAR att få honom att komma, så jag får ut något av det, men det känns som jag gör allt arbete för oss båda ibland. Och det hjälper inte att inte få något förspel, bara dras ovanpå honom och förväntas starta sexet.

  Jag vet inte hur jag ska prata med honom om det utan att det blir ett ”omtvistad” samtal som sårar våra känslor för varandra. Jag har gjort ett par halvhjärtade försöka att säga ”det fungerar inte på det sättet”, när han bara drar mig ovanpå honom, men då han ser ledsen ut så till slut ger jag bara upp, suger honom och har sex med honom. I går kväll låg jag där och han bokstavligen bara drog och petade på mig samtidigt som han stönande ljud försökte få mig ovanpå honom, och jag kunde inte göra det. Jag sa bara ”det är inte så det fungerar”, vände på mig och somnade. Jag tror att vi är både är lite bittra.

  Jag vet att nyckeln alltid är kommunikation. Jag vill prata med honom om det. Jag tror att han skulle göra en ansträngning att förändras om jag var mer tydlig om vad som stör mig. Men jag vill inte såra hans känslor och jag vill inte sätta konstig press på honom under sex så han känner att han måste fingra mig eller liknande (jag vill att han ska vilja fingra mig, etc. etc.).

  Några förslag på hur man kan närma sig detta? Är jag orimlig?

  #10051
  Sapphic
  Gäst

  Ingen som har några förslag? Vill gärna höra era tankar om detta.

  #10018
  KlaraMia
  Gäst

  Först: Vad bra du skriver! Jättemodigt av dig att våga berätta om ditt problem tycker jag!

  Sedan: Jag tycker du ska visa honom texten du precis postat. Du beskriver allt väldigt tydligt och bra och det är bara för honom att läsa. Du säger att du inte vill såra honom, du säger att du inte vet hur du ska prata med honom om det och du säger att du älskar honom massor i början. Tar han illa upp eller blir sur så är det ärligt talat hans problem. Du gör helt rätt i att säga vad du tycker är fel eller jobbigt. Drar han i dig igen eller gör andra tafatta försök tycker jag du ska vända dig om och somna i sängen igen och igen. Din njutning är lika viktig som hans!

  #10020
  KFitness
  Gäst

  Man kan inte klandra killen för att han gör vad som fungerar för att få sin njutning. Om du inte är nöjd ska du inte gå med på det och inte falla för att han ”ser ledsen ut”. Hav vill ju bevisligen ha sex och du med, så ha det på ett sätt som båda vill. Hur svårt kan det vara.

  Tycker för övrigt inte att du är orimlig. Det låter verkligen som att han inte uppskattar dig som han borde göra.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.