[konstiga orgasmer] Jag [M] var beroende av att klättra i rep när jag var liten

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum [konstiga orgasmer] Jag [M] var beroende av att klättra i rep när jag var liten

 • Detta ämne är tomt.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 16 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10659
  SkåneEmil
  Gäst

  Okej, så i stort sett upptäckte jag detta vid 6 års ålder på gympan när vi var tvungna att klättra ett rep. Jag skulle klättra repet och när jag kommit till toppen eller nära toppen fick jag en orgasm, men ingenting kom ut såklart och jag visste inte ens vad det var, och det slutar inte där. Om jag höll kvar i repet i samma position och inte flyttade migkunde orgasmen pågå i mer än 15 sekunder. Jag testade aldrig att stanna kvar på repet längre eftersom det verkade konstigt, jag kunde låtsas vara kaxig och stanna uppe i 15 sekunder. Ingen viste att jag hade den bästa upplevelsen någonsin!

  Ända sedan jag upptäckte detta tror jag nästan att jag klättrade en stolpe varje dag i skolan när vi hade rast eller lunchpaus under längre tid. Sedan ”tonade” jag ner mitt klättrande och gjorde det en gång ibland, men alltså wow dessa orgasmer var de bästa jag någonsin har upplevt. De kunde pågå under så lång tid, och det är inte som att bygga upp en orgasm känns heller, det bara kom och fortsatte.

  Någon som varit med om något liknande eller exakt samma? Vill verkligen höra. Har funderat över detta i hela mitt liv. Första gången jag erkänner det för någon alls!

  #10661
  knullgo’
  Gäst

  Jag tycker du ska googla ”coregasm” eller ”exercise induced orgasm”. Det är inte helt ovanligt att människor når orgasm när de är fysiskt upphetsade 🙂

  #10662
  Monster
  Gäst

  Den mest udda orgasmen jag haft var i mellanstadiet. Jag hade börjat 4:an kanske och en gång i veckan gick vår klass till simhallen under idrotten. Mot slutet av lektionerna fick vi springa omkring och leka fritt vid hopptornet och klätterväggen om vi ville. Efter mycket springande, hoppande och dykande kunde jag ibland få en enormt skön känsla mot slutet av lektionen. Jag visste inte vad en orgasm var just då men det kändes helt enormt skönt!

  Detta hände kanske tre gånger, alla under idrottslektionerna i simhallen med klassen. Ingen märkte något.

  Det är först nu i efterhand jag fattade vad det var jag upplevde.

  #10663
  vadfan?
  Gäst

  Jag skulle klättra repet och när jag kommit till toppen eller nära toppen fick jag en orgasm, men ingenting kom ut såklart och jag visste inte ens vad det var, och det slutar inte där. Om jag höll kvar i repet i samma position och inte flyttade migkunde orgasmen pågå i mer än 15 sekunder.

  Detta är helt galet! Jag har exakt samma historia som du, den startade också genom att jag började klättra å rep under gympan! Senare började jag klättra på allt, till och med dörrar hemma i huset.

  Ska.. ska vi starta en klubb eller nått? Haha!

  #10664
  Kammary
  Gäst

  Jag brukade klättra på gatuljus (lyktstolpar) hemma i min hemstad när jag var ung. Det kändes skönt, men inte orgasm-skönt.. om ni fattar. En dag trillade en ner när någon körde in i den med en gräsklippare. Jag klättrade inte mer efter det..

  #10665
  JackHammer
  Gäst

  Hade också en upplevelse efter simlektionerna i skolan. I duschen efter. Strålen från duschen var rätt hård och om jag lät strålen träffa förhuden på rätt sätt kunde jag få orgasm. Kanske var 9 eller 10 just då. Jag hade ingen aning om vad som hände just då men det kändes bättre än någon orgasm jag fått efter.

  #10666
  JackHammer
  Gäst

  En dag trillade en ner när någon körde in i den med en gräsklippare. Jag klättrade inte mer efter det..

  Hur klena lyktstolpar jag ni där du bor?!

  #10667
  kimberly
  Gäst

  Tjej här!

  Jag hade en stor nalle som min morbror hade givit mig på min treårsdag. När jag var omkring 5 eller 6 kommer jag ihåg hur jag upptäckte hur skönt det var att ”krama” teddy riktigt hårt med ena menet under och ett över. Nallen låg lixom mellan mina ben. Om jag kramade honom riktigt hårt och gungade med kroppen kunde det kännas superskönt!!

  Nu när jag är ”vuxen” förstår jag att Teddy gneds mot min klitta och det gav mig någon form av orgasm eller så. Jag onanerar fortfarande genom att gnida mig mot ett ihopknölat täcke eller så! 🙂

  #10668
  LillaSol
  Gäst

  Okej det hör kommer låta helt galet 😀 (är också tjej).. Min mamma hade en stor hårborste som hon brukade borsta mitt hår med hr jag var liten. Jag borstade mig själv ibland inne på toaletten och när jag hade duschat upptäckte jag en gång att jag kunde ”borsta mig” där nere. Hade inget hår där eller så men jag borstade precis där man skulle ha hår egentligen. Var kanske 9 år.

  Det kändes väldigt skönt att borsta där, på ”venusberget” eller vad det heter. Inte så skönt att jag fick orgasm vad jag kan minnas.. men väldigt väldigt skönt.

  #11781
  kånken
  Gäst

  var samma sak för mig men jag klättrade i lyktstolpen man fick klamra sig fast med benen runt stolpen så kuken trycktes mot stolpen det kändes så skönt när man klättrade upp å ner

  #23261
  micke
  Gäst

  samma här med att klättra i rep i lyktstolkpar. hänga å klänga på de där gamla ställningarna man piskade mattorna på ut i mitten av kvarteren om ni minns.. men sen upptäckte jag även vibrationerna i morsans rygg massage. att runka hör till det förgångna nu för jag kör på en magic wand eller en annan kraftfull muskel massage apparat. så har.. berättade de för några polare som skratta men sen hade en av dom kööpt en sån å han sa att det hade revolutionerat hans sexliv. med runkomaten som han säger och han är evigt tacksam för tipset haha. han. fick en jäkla bra träning vad gäller orgasmer då man börja så tidigt så nu kan man spänna sig å komma utan beröring om jag så vill. Brukar drömma nån gång i månaden å kommer i drömmen men jag vaknar ju varje gång och ibland vaknar man för tidigt men då funkar de iaf fast jag vet att jag vaknar .. skit trist då man är inne på sista paret underkläder å man måste upp tvätta av sig boka tvättstugan.. skönast är ju sova naken…. föreligger dock en risk att det blir en full maskin bara för man sölat på jättelakanet 🙂

  sen måste jag ju säga att det har upplevts orgasmer som inte är av denna värld men då har det varit droger med i bilden vilket inte är något jag rekomenderar. men kan ju säga att att om en ”vanlig” orgasm är 100 så kan ni tänka er om den ligger på 10 000 i styrka.. det blir så skönt att man kan slockna till för det blixtrar bara framför ögonen av välbehag det var enda anledningen till att man testade droger i yngre dagar… men nu känns det som man värdesätter hälsan istället .. Nu har jag fan skrivit mer än jag gjort sen man hade svenska nationella provet i gymnasiet så nu sätter jag punkt å hoppas ni får er nå garv eller fundering. jag trodde jag va den enda som lekte tarzan å kom i lianerna som liten..:)

  En sak till bara. åka karuseller kan jag komma av å då blir det kramp ofta där nere så man vill bara dö… Vem åker sjörövar skeppet på tivoli o får sånt på köpet liksom. de e jag kanske ensam om.

  sorry jag skriver som en kratta.

  #25409
  Fling
  Gäst

  Jag klätteronanerar än idag. Rep, dörrblad eller rörställningar av olika slag går att använda.
  Trodde länge jag var ensam om denna upplevelse, det är knappast nåt man delar med nån. Brukade smyga in i en avsides lekpark med mycket träd runt när det var mörkt på kvällarna samtidigt som jag rastade familjens hund. Det här var innan tonåren. Senare när man blev äldre blev det kladdigt i byxorna och man började förstå vad det handlade om. Utlösningen kommer utan nån beröring av snoppen. Det verkar bara vara själva rörelsen som ger det hela. Brutalt sköna utlösningar man får!

  #25627
  Fling
  Gäst

  Jag har provat varianten med duschstråle och det är en alldeles ny upplevelse för mig. Har länge undrat över kvinnors berättelser om olika upplevelser av orgasm.
  De flesta har en alldeles annorlunda njutning av munsex, t ex. Vattestrålar är nåt nytt för mig och behållningen var trivsam. Det var nog mest strålar mot pungen och undersidan av ollonet som gav det hela.

  #25719
  Sten
  Gäst

  Hej repklättrare!
  Jag fick också min första orgasm under repklättrande i skolans gymnastiksal. Var 11-12 år gammal när detta hände. Har funderat en del på varför det hände just under repklättring. Har inte kunnat finna någon annan orsak än att någon/några muskler i kuk-regionen blev aktiverade av denna klättring. Detta har aldrig hänt mig någon mera gång. Det kan ju bero på att mitt repklättrande är minimalt. Men en skön och överraskande upplevelse var det för en ung grabb.

  #25720
  Sten
  Gäst

  Hej repklättrare!
  Jag fick också min första orgasm under repklättrande i skolans gymnastiksal. Var 11-12 år gammal när detta hände. Har funderat en del på varför det hände just under repklättring. Har inte kunnat finna någon annan orsak än att någon/några muskler i kuk-regionen blev aktiverade av denna klättring. Detta har aldrig hänt mig någon mera gång. Det kan ju bero på att mitt repklättrande är minimalt. Men en skön och överraskande upplevelse var det för en ung grabb.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 16 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.