Såg en kille tafsa på min flickvän, blev kåt, nu skäms jag

LUSTFYLLT – Sveriges skönaste magasin om relationer och sex Sex- och samlevnadsforum Sexforum Såg en kille tafsa på min flickvän, blev kåt, nu skäms jag

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9649
  Herronmark
  Gäst

  Okej tänkte göra en lång historia rätt kort. Min tjej, jag och några kompisar var på Trägårn förra helgen. Min flickvän gick till baren för att köpa mer dricka, var packat med folk så hon fastnade där ett tag. Jag och våra vänner satt kvar runt bordet för att ingen mupp skulle komma och sätta sig / sno våra platser. Efter ett par minuter kollar jag bort mot baren och ser min tjej tydligt. Hon lutar sig fram över baren för att nå fram till bartendern. Samtidigt ser jag en kille (i min ålder typ) som står med ett glas i högerhanden bakom min tjej och spanar in hennes röv. Alltså, verkligen glor helt odiskret på hennes röv. Flera sekunder står han bara där och glor på typ en armlängs avstånd ifrån henne. Min tjej märker såklart inget eftersom hon håller på att betala och jiddra med killen bakom baren. Det retar mig att han står och glor på henne så jag känner att jag borde göra något för att avbryta det, fast vad? Jag sitter längst in runt bordet (svårt att ta mig ut snabbt) och han är förmodligen bara en stupfull idiot som inte fattar hur uppenbart han stirrar. Han kanske inte ens fattar vad han gör.

  Helt plötsligt tar den fulla snubben ett litet steg framåt och drar vänsterhandens fingrar mellan min flickväns skinkor, långsamt! Alltså, han hinner verkligen dra fingrarna hela vägen över hennes härlighet bakifrån och avsluta med en handläggning på hennes rumpa.

  När jag ser det hände något i mig som jag aldrig känt tidigare. Jag kände mig riktigt jävla förbannad, så förbannad att jag blev helt varm och skakig. Jag fick en adrenalinkick som inte var av denna värld! Jag är absolut ingen våldsbenägen kille, har aldrig varit i fysiskt bråk någonsin i mitt liv, men jag ville verkligen nita den här snubben som tafsade på min tjej! I samma stund som jag kände alla dessa känslor blev jag helt galet hård, alltså på ett ögonblick kändes det som min kuk förvandlades till granit i byxorna och av någon anledning blev jag riktigt jävla kåt.

  Det är så svårt att förklara. På något sätt kändes det som att all ilska jag kände slog över i brutal upphetsning. Jag skäms för att skriva detta, jag skäms av bara att tänka tanken, men just då ville jag nästan se mer. Jo, jag ville se mer. Jag ville se honom fortsätta ta på henne. Samtidigt som allt gjorde mig så fruktansvärt jävla arg!

  Allt gick på kanske 10 sekunder och dessutom hade jag tagit några glas, så jag hann lixom inte uppfatta alla känslor.

  Jag kunde fortfarande inte ta mig ut från sällskapet på ett enkelt sätt så jag satt kvar och såg hur min flickvän vände sig om och började skrika på den fulla snubben. Hon kastade ett glas med något i hans ansikte och drog till honom med handen över huvudet. En av vakterna kom och hindrade henne att gå loss på snubben. I det läget ropade jag hennes namn så högt jag kunde, men jag tror inte hon hörde.

  Jag behöver verkligen skriva av mig om detta. Få ut känslorna på något sätt. Nu i efterhand skäms jag som en hund. Jag skäms mer än jag någonsin gjort i mitt liv. Jag skäms för att jag blev så arg att jag ville slå in näsbenet på snubben, jag skäms för att jag inte hindrade honom när han stod och stirrade på min flickväns röv. Jag skäms för att jag inte backade upp henne som en pojkvän ska göra. Jag skäms för hur enormt upphetsad jag blev och jag skäms för att jag hade velat se honom tafsa lite mer på henne för en kort sekund. Jag har aldrig känt såhär tidigare.

  Jag skulle aldrig klara av att hon var otrogen mot mig. Jag skulle bli helt förkrossad och göra slut i samma sekund jag fick reda på det. Ändå känner jag upphetsning av att en annan kille kände på henne på det mest intima sättet, rakt framför ögon på mig?

  Tankar? Vill gärna höra vad ni har att säga om detta. Känner mig förvirrad.

  #9672
  Mickelin
  Gäst

  Illa mannen! Detta är precis därför jag inte går ut med någon flickvän på krogen. Man får stå ut med massa idioter som inte kan hålla fingrarna i styr! Klandra inte dig själv för hårt mannen!

  #9959
  Flwoergirl91
  Gäst

  Wow, vilken historia! Vad modigt av dig att du vågar berätta den. Är själv tjej men jag kan verkligen känna vilken konflikt det måste varit i dig att se det som hände och sedan uppleva känslorna du beskriver. Verkligen gripande!

  Först så tycker jag inte du ska skämmas alls. Självklart var det fel av idioten att taffsa på henne inne. Sådant är aldrig okej. Men det verkar inte som det fanns så mkt du kunde göra i stunden. Sedan kanske du inte tände på att en random idiot tog sig friheter med din tjej på krogen mot hennes vilja? Kanske tänder du helt enkelt på att se en annan kille vara nära din tjej? Hade du tänt lika mycket på det även om din tjej var med på det? Kanske skulle ni fundera på att bjuda in en extra kille till erat sex någon gång, eller varför inte bara prata med din tjej om det.

  Okej, kanske vill du inte berätta allt du skrev i ditt inlägg, men säg att du funderat över hur det skulle vara att se henne med en annan kille och att det gör dig upphetsad. Att du inte riktigt vet varför och att du absolut inte vill att hon är otrogen, men att det är något med den tanken som du gillar. Kanske är hon helt okej med det?

  Du känner din tjej bäst. Du vet nog hur sexuellt frisläppt hon är. Men jag tycker absolut du ska snacka med henne om dina fantasier och känslor iaf! Lycka till!

  #10052
  Sapphic
  Gäst

  Vilken story! O_o Vet inte riktigt vad jag ska svara, men jag känner att jag vill svara något. Tycker också du är modig som vågar berätta. Det verkar beröra dig massor! Har du pratat med din flickvän om händelsen och hur den fick dig att känna?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.