Jag vill bli dominerad!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10245
  Undergiven
  Gäst

  Jag är gift och har barn med en person som en gång fick mitt hjärta att slå dubbelt. Småbarnsåren har lämnat sina spår; trötthet, irritation, brist på närhet och så vidare men detta känner jag att vi kan komma förbi.

  Det som oroar mig är – är vi sexuellt kompatibla? Jag har levt i några längre relationer där sexet till en början varit fantastisk men sedan dött ut. Jag har alltid trott att detta bara berott på att kärleken i förhållandet har svalnat men med åldern så börjar jag fundera på om det ändå inte är på grund av hur olika vi är i sängen.

  Jag hade en relation som pågick i lite mer än 6 månader där sexet var det bästa jag haft (men i övrigt var inget särskilt bra) och jag förstår att detta beror på att denna person var dominant.

  Jag vill alltså bli dominerad och har väl misstänkt det i ca 10 år men alltid slagit bort tanken.

  Personen jag lever med idag är tyvärr också en person som jag upplever tänder på att vara undergiven och jag gillar inte att dominera. Jag är en dominant person i mitt vardagliga liv och älskar tanken på att inte kunna bestämma, styra och ställa i mitt sexliv.

  Personen jag lever med har inget intresse för att testa på att vara dominant och jag upplever att gnistan försvinner lite om man behöver lära upp och instruera hen.

  Till min fråga; ni andra som upptäckt att ni är dominanta/undergivna samtidigt som ni levt med någon som inte har en kompatibel sexuell böjelse – hur gjorde ni? Var det till sist slutet på er relation eller ”nöjde” ni er?

  Jag älskar den här personen men jag älskar också sex och självkänslan jag får av att leva ut mina sexuella fantasier.

  #10246
  KFitness
  Gäst

  Är du man eller kvinna som skriver? Hur länge har ni varit tillsammans?

  Jag har aldrig upplevt det du beskriver i ett förhållande. Oftast kommer man fram till om man är sexuellt kompatibla i dejting-fasten, känner jag i alla fall. Funkar inte sexet som man vill under den första månaden är det sällan idé att fortsätta. Så tänker jag i alla fall.

  Du verkar ha ett jobbigt läge, eftersom du kommit fram till din undergivenhet efter att ni blev tillsammans? (därför jag undrade hur länge ni varit ihop)

  #10247
  _sarakiliz_
  Gäst

  Jag älskar den här personen men jag älskar också sex och självkänslan jag får av att leva ut mina sexuella fantasier.

  Vad betyder mest för dig? Tyvärr så får man nog vara så krass. Det verkar som att du har försökt prata med din partner och berätta för honom/henne vad det är du vill ha. Mer än så kan du inte göra tror jag.

  #10248
  fillidutten
  Gäst

  Till min fråga; ni andra som upptäckt att ni är dominanta/undergivna samtidigt som ni levt med någon som inte har en kompatibel sexuell böjelse – hur gjorde ni? Var det till sist slutet på er relation eller ”nöjde” ni er?

  Jag har kanske varit i lite samma situation, fast inte tänkt på det. För två år sedan var jag tillsammans med en man som var väldigt passiv i sängen och det passade inte mig alls. Jag skulle inte gå så långt som att säga att jag är undergiven, men jag tänder verkligen på när en man vet vad han vill och tar initiativet. Tar ledningen lixom.. Det gjorde aldrig han och det gjorde att tillslut tappade all sexlust. Vi slutade ha sex tillslut. 4 månader senare gjorde vi slut, ungefär.

  Jag tänkte ibland, hur svårt han det vara att rycka upp sig och ta initiativ? men långt senare insåg jag att det var lika svår för honom att låssas ha en personlighet han inte har som det var för mig att inte få det jag ville ha. Alltså.. det är inte rättvist att han skulle ändra på sig för mig. Precis som jag inte kan ändra på min längtan.

  Så det hela beror nog på hur mycket du vill bli dominerad. Är det så att det är vad du verkligen vill finns det säkert många andra som skulle kunna ge dig det.

  #10348
  Shannon
  Gäst

  Har inte så mycket att tillägga. Håller med de andra i stort sätt. Om ni inte passar sexuellt, om du inte får ut det du vill av din partner, så får du antagligen lämna och hitta en annan som kan ge vad du vill ha. Lycka till <3 Styrkekramar.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Forumet ”Sexforum” är stängt för nya ämnen och svar.